progamer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 hayır tabii ki. Kimin oynuyacağı belli değil de. Liam Neeson olmayacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 E saçma olmuş o zaman, bu da DC cinematic universe e bağlanan Marvel tarzı bir çaba değil mi? Batman filmlerinde Liam Neeson oynamışken burada farklı adamı nasıl birleştirecekler ileride? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Nolan'ın Batman'i bitti işte. 3 filmde adamın bütün kariyerini gördük zaten. Yeni Batman v Superman'de de Nolan'ınkine devam olarak çekmiyorlar sanırım direk. Arrow/Flash ve işte öbür ilerde çıkabilecek diziler de filmlerle aynı evrende değil. Ayrı continuity olacak dediler yeni. Belki ilerde fikirlerini değiştirirler de şimdilik bunlar Batman v Superman'de yada Justice League'de olmayacaklar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 quixef said: Peki bu Ras Al Ghul yine Liam Neeson olacak mı? Batman filmlerine bağlanacak yani eninde sonunda değil mi bu olay? nolaninki tam dc batman degil ya zaten. ona baglamayacaklar yeni batman ben affleck eger gelirse o gelir. zaten Talia al Ghul gostermediler mi arrowda, nolaninkiyle alakasi yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Talia değil Nyssa gösterdiler. Talia'yı kullanmalarına izin vermemişlerdir belkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Ra's al Ghul iki kizimi var lo ben 1 tane biliyorum neyse baktim 2mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 asıl kızı Talia işte. Nyssa daha yancı sanırım. Arrow'dan önce hiç duymamıştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Wildcat de katılmış 3. sezona, major karakter demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 quixef said: E saçma olmuş o zaman, bu da DC cinematic universe e bağlanan Marvel tarzı bir çaba değil mi? Batman filmlerinde Liam Neeson oynamışken burada farklı adamı nasıl birleştirecekler ileride? Marvel'ın şu an Iron Man, Captain America, Avengers vs ile kurduğu MCU gibi bir DC Cinematic Universe yok. DC kafasına göre gidiyor. Nolan'ın Batman filmlerinde Liam Neeson oynaması diğer filmleri ve dizileri etkilemeyecek. Arrow ve Flash dizileri kendi içinde bir evren yaratıyor. Liam Neeson'u görmek isterdik, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 flash dizi mi? ben film sandımdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 diz dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 DAHA İYİ OH OH. her kahramana dizi yapsalar tüm geceler dizi izlesek oturup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 keşke ya.arrow gibi 3 4 dizi olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 agents of shield ve arrow izliyoruz anca. Flash da varmış ama başladı mı peki? İnternette aramaya inanmıyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 ilk bölümü düştü torrente de dizi sonbaharda başlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Flash Ekim'de başlıyacak işte Arrow ile birlikte. Birde 2015'te suicide squad spin off dizi de yapmayı düşünüyoruz demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 çeksinler çeksinler, deadshotı oynayan adamı çok seviyom ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 harley de olcaksa kabul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 harleyi çok çok azıcık ucundan gösterdiler arrowda.olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 zipzip said: çeksinler çeksinler, deadshotı oynayan adamı çok seviyom ben sdf Aynen, Suicide Squad bölümünde özellikle çok zevkliydi o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bi tane daha, Manhunter: http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20091202053514/marvel_dc/images/a/a6/Mark_Shaw_009.jpg bütün dc comics i koyacaklar heralde diziye dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Batman de gelse ekibi pataklayıp gitse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Ya Marvel'de az çok "kim kimi döver" tarzı şeyleri tahmin edebiliyorum da, DC tam bir kapalı kutu benim için. Kim oranın en "en'i" ? Batman mi dövüyor genelde? :D Ulan ne barzo soru oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 http://i.imgur.com/oN03f5c.jpg http://instagram.com/p/rYWCH3pG4M/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Vay arkadaş :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar