Norak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Green Arrow'un tv adaptasyonu geliyor; http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Green-Arrow-dc-comics-251211_1024_768.jpg http://www.cwtv.com/shows/arrow/about http://en.wikipedia.org/wiki/Green_Arrow After a violent shipwreck, billionaire playboy Oliver Queen was missing and presumed dead for five years before being discovered alive on a remote island in the Pacific. When he returns home to Starling City, his devoted mother Moira, much-beloved sister Thea, and best friend Tommy welcome him home, but they sense Oliver has been changed by his ordeal on the island. While Oliver hides the truth about the man he's become, he desperately wants to make amends for the actions he took as the boy he was. http://www.youtube.com/watch?v=VpFobB8EpKQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 hulkta başlıcakmış dizi olarak. smallville gibi 10 sezon sürmedikleri sürece güzel. smallville ı 8de mi ne bırakmıştım mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Flassh said: smallville gibi 10 sezon sürmedikleri sürece güzel. 10 sezon Smallville'i, 1 sezon The Cape'e tercih ederim. Güzel olsun da, 20 sezon'da olsa farketmez sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 o toplardan birini duvara mıhlasam tamam derim ben yazdırın olimpiyatlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Bu sene de amma ok-yay ikilisi gördük. Meğer ne kadar hasretmişiz ranged hero'lara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Tek özellikli hero olmaz ya adam ok atıyor gerisi tıst veya adamın bi tane pelerini var baska bişi yok vs vs vs. tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 smallville iyiydi birds of prey zevkliydi wonder woman berbattı umarım wonder woman gibi olmaz da adam gibi bir seri izleriz, valla şahane olur. Flassh said: hulkta başlıcakmış dizi olarak. smallville gibi 10 sezon sürmedikleri sürece güzel. smallville ı 8de mi ne bırakmıştım mlsf smallville'a iyi dayanmışsın, 4'ten sonra izlemeyi bırakmıştım. güzel dizi de, biraz fazla uzattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 The CW olması sakat. Geçen yıl başlarına Mark Pedowitz geçti ve çıkardığı şeylerin hepsi ile çok kadınlara yönelik bir kanal, daha sevdiğim bir dizileri hatırlamıyorum yeni dönemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 kanalı kadınlar izliyorsa, en fazla t-shirtsuz spor yapar iste sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Dizisi yada filmi yapılacak bi karakter varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 deadpool'u yapabilecek seviyede bir babayiğit yok şu piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 ahahahah SHORYUKEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Nedir bu Deadpool hayranlığı ya ? Bi ben mi ısınamadım bu elemana ? Gerçi X-Men:Origins & Hulk Vs. harici bilmiyorum da bi şeyini, merak ettim çekici olan yanı nedir diye. Shoryuken güldürdü ama, piç herif. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 tahmin edilemez, deli dolu, manyak ve çizgi roman içinde olduğunun farkında olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 fall 2012 di mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bu çıksın, güzel de bi black canary olsun. plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xaq6S_Hcwn4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 maske bu sanırım: http://www.fightersgeneration.com/characters4/deathstroke-fold.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Bu ne abi "Süper kahramanlığımı Robinson Crusoe'ya borçluyum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 deathstroke vs all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 green arrow ise greenliğini bilsin, öyle emo olcam diye yeşil cüppesinden vazgeçmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 şu kötü adamlara ateş etmeyi öğretse artık biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Hala CW olması sakat diyorum ben. Fragman bile çıplak erkek dolu. Adada tek başına değil ayrıca Oliver Queen, adamın tüm olayı adada tek başına olmadığı için çıkıyor zaten. Green Arrow bu değil, ağır psikolojik temalaro olan, süper-powered adamların dolaşmadı bir seridir Green Arrow. Adaya düşme öyküsü bile yanlış gibi, Monte Cristo havaları olması lazın orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar