deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Absolut said: Train edicem bişileri item yapıcam ekmegimi taştan cıkarıcam ama ilk sermaye yok :P Abi uğraşma onlarla, 60 70 saat playedla 60 lvl olup oyunu inferno'ya geçiyor millet; AH'de vesaire para + zaman kaybedeceğine biriktir hepsini, end-game'de zaten istemediğin kadar para kazanacaksın. Kaldı ki oyunun ilk döneminde low lvl uğraşmaktansa end-game gem, item vesaire çok kolay satarsın fahiş fiyatlardan; o yüzden hiç 14lvl set dizicem öyle yapıcam, böyle giyicem diye uğraşma. 14-20lvl arası 3 saat falan, 14lvlde full rare set giysen 20lvl'a geldiğinde istisnasız üzerindeki her item çöp olmuş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 fede said: _Spartacus_ said: Şu elective mode Blizzard'ın oyun hakkında verdiği en kötü karar olabilir. Zaten yetenekleri kategorilere ayırmak bir yol gösterici oluyor yeni oyuncular için. Elective mode'un tek yaptığı insanlara tercihlerinin kısıtlı olduğu izlenimini vermek. alakası yok ben yeri geliyo aynı kategoriden 3 skill koyuyorum 6 skill slot içineYanlış anladın. Elective mode'u bilmediği için çoğu yeni oyuncu, her kategoriden 1 yetenek seçmek zorunda olduğunu sanacak. Açma gereği olmasaymış daha iyi olurmuş. Onu demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 mesela ben nightmare e kadar öyle zannediyordum sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 abi bu ah kullanmayı biri öğretsin yahu. normal mod diabloadan düşen rare itemi 10k buyout ile koydum hala alan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Ya ben çok mu düz mantık oynuyorum. Fazla vaktim yok böyle haritadaki her fogu aça aça ilerledim Act 1 bitti sayırlır. 30k gold falan var, AH'a hiç girmedim. Nasıl olsa normal zorlukta diye düşen itemlarlar ilerliyorum hep. Bi de bu blacksmith olayı ne kadar yararlı. Trainingler çok para istiyor, onları para vermeden alabilmek falan mümkün mü? Item yaratmanın train olmaya bi faydası var mı (bildiğimiz MMOlardaki gibi skill falan arttırıyor mu? ) Bu arada Elective mod diye bi şey olduğunu şimdi öğrendim, abov. Kısıtlayıcı bi yanı var mı? Mesela her zorluk seviyesinde, PvPde falan oluyor mu? Bi de hardcore charın tek olayı kendi kendimizi motive mi? Başka bi faydası yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 _Spartacus_ said: fede said: _Spartacus_ said: Şu elective mode Blizzard'ın oyun hakkında verdiği en kötü karar olabilir. Zaten yetenekleri kategorilere ayırmak bir yol gösterici oluyor yeni oyuncular için. Elective mode'un tek yaptığı insanlara tercihlerinin kısıtlı olduğu izlenimini vermek. alakası yok ben yeri geliyo aynı kategoriden 3 skill koyuyorum 6 skill slot içineYanlış anladın. Elective mode'u bilmediği için çoğu yeni oyuncu, her kategoriden 1 yetenek seçmek zorunda olduğunu sanacak. Açma gereği olmasaymış daha iyi olurmuş. Onu demek istedim. ha tamma yannış anlamışım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 @Genwa: - Blacksmith şimdilik çok kaynak harcayan ve pek işe yaramayan bir arkadaş. Blizzard patchleyecektir ama şimdilik bütün itemları merchantlarda satıp ileride zorlandığın zaman olursa auction house'tan alırsın. - Elective mode'un bir dezavantajı yok. - Hardcore kendine bir zorluk daha koymak. Hardcore'a özel achievmentlar falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Demigod oluyorsun hardcore inferno diabloyu kesersen bir de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Sırf titledan mı ibaret peki Demogod? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Elective mod ne oluyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 istediğin skilli istediğin tuşa atıyabiliyorsun. kategori farketmeksizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 abi bu public gameden adam gibi party gelmiyor yahu. en fazla 2 kişi hep. şöyle 4kişi bir görev kosturamadım bir ayar çekseler iyi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 wizard oynuyorum ben poison weapon ile oynarken electric damage büyüler yaparken ona total damagede etki ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 dII de hatırladığım kadarıyla follower yanına aldığında exp bölüşülüyordu. Bundada öylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Follower benim XPden mi yiyor ulan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Flassh said: abi bu public gameden adam gibi party gelmiyor yahu. en fazla 2 kişi hep. şöyle 4kişi bir görev kosturamadım bir ayar çekseler iyi olucak Valla bi ayar çekmeleri lazım , bi filtre koyabilirler en azından 4 kişilik party seçenegi felan. 2 kişi ile paso yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Diablo 3'te item renkleri ve güçleri nasıl sıralanıyor? ( sarı - epic gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Koyu Gri - Low Quality Item: Kırık Bozuk Beyaz - Normal: Büyüsüz Mavi - Magic: Büyülü, 1-2 attribute oluyor Sarı - Rare: Farklı türleri var, sanırım 3'ten fazla attribute oluyor üzerinde. Ayrıca kaliteli ise diğer seviyelerden bile iyi olabiliyor, şansına Turuncu - Unique: Özel item, ismi var ve çoğu özelliği önceden belli. Rare'den iyi de olabilir kötü de olabilir Yeşil - Set: Bunlar bir setin parçaları oluyor, Noel Baba eldiveni, şapkası, kıyafeti gibi. Set'in ne kadar çok parçasını giyersen o kadar bonus özellikler alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Bi follower konusuna açıklık getirebilir mi ? Bizim xp mizi çalıyorsa şimdi aramaya çıkıcam templar ı !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Elaleme çalışmayalım ya XP paylaşıyorsa follower. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 2 tane ring var , hangisi , bir cozemedim su aptal stat olayini : witch doctor 'um : A ) +26 intellect , 11 life each kill , crit %1 , arti xp b ) 2 - 4 damage hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 draedan said: 2 tane ring var , hangisi , bir cozemedim su aptal stat olayini : witch doctor 'um : A ) +26 intellect , 11 life each kill , crit %1 , arti xp b ) 2 - 4 damage hangisi ? http://armadagaming.com/dpscalculator.php burda toplam damageini hesaplayabiliyosun burdan bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bu silahin damage i ama. sonucta ben silahimla vurmuyorum, buyu yapiyorum. onun damage ini etkileyen yukardaki ring lerden hangisi daha iyi onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 tak çıkart bak abi statlardna. orada değişim gözükür. muhtemelen int daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 iste tak cikart yaptigimda B ring i (2-4 damage ) stat lardaki damage imi artiriyor. intellect i 26 gibi yuksek olan ring ise daha dusuk damage li cikiyor, o zaman buyuler daha mi fazla vuracak felan yuksek level li caster lar kisa sekilde anlatirlarsa sevincem, illet bi durum. yani gorunus olarak 1 dmg li item 100 intellect den daha iyi sirf DAMAGE statinaa bakarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar