Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D3 nuub area

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

Challenge da, MMO'da gelen contenti kesmiş gibi yaygaralık birşey değil.

Dün gece Method'un streamine biraz baktım. Act 2'de hepsi soyunmuş, CC abilityleri spamlayarak herşeyden kaçarak bosslara gidiyorlardı. sdgds. Çoğu bossun traitli elite packlerden kolay olduğu da bariz zaten. Act II'yi adamlar sadece son bossa kadar kaçıp sadece bossu combatta dakka başı skill değiştirerek kesiyor ve clear! world first omfg! diye geziyorsa komik zaten. lol.

Diablo = item simulator oldugu icin boss killden ziyade su imbalar imbasi seti world first dizdik diye gelsinler, daha mantikli bu oyunda.

şimdi baktım yine oynuyolar. 30 saniyede bir yatıyor galiba wizard dsaf.
method stream act 1 inferno

zaten dediler, item bosslardan deil packlerden düşüyo diye. pack kesemdikleri çin boss kesiyolar işte
Sosyal ağlarda paylaş

nuuub area dıe gonul rahatlıgı ile bu soruyu soruyorum :

D3 ile D2 arasındaki fark ne ? Guest pass ile oynadığım yere kadar skill sistemi dışında oyunda hiç bir fark göremedim ben.

Konuları öyle her seferınde oturup takip etmediğinden malca bir yorum olacak ama tüm npcler hikaye tipleri bile aynı vesaire..

Bir fark göremiyorum iki oyun arasında yani niye 50-60 euro bayılayım oyuna.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

nuuub area dıe gonul rahatlıgı ile bu soruyu soruyorum :

D3 ile D2 arasındaki fark ne ? Guest pass ile oynadığım yere kadar skill sistemi dışında oyunda hiç bir fark göremedim ben.

Konuları öyle her seferınde oturup takip etmediğinden malca bir yorum olacak ama tüm npcler hikaye tipleri bile aynı vesaire..

Bir fark göremiyorum iki oyun arasında yani niye 50-60 euro bayılayım oyuna.

oyunlarin isimleri bile ayni. hep diablo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...