Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 mantar oluşumunuda önler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Craftka yapilan itemlari kasmaya gerek yok o zaman eger loottan dusen hersey daha iyi ise. Degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 valla craft çok gereksiz geliyo şu an lvl3 falanım sanırım craftta 22lvlda monkum var. yapılan şeylerden çok çok azı işime yarıyo belki omuzluk falan. ona yatırcağım para yerine ahtan(goldla) daha iyisini alabilirim gibi geliyo. tabi ilerde ne olur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Masquerade said: Challenge da, MMO'da gelen contenti kesmiş gibi yaygaralık birşey değil. Dün gece Method'un streamine biraz baktım. Act 2'de hepsi soyunmuş, CC abilityleri spamlayarak herşeyden kaçarak bosslara gidiyorlardı. sdgds. Çoğu bossun traitli elite packlerden kolay olduğu da bariz zaten. Act II'yi adamlar sadece son bossa kadar kaçıp sadece bossu combatta dakka başı skill değiştirerek kesiyor ve clear! world first omfg! diye geziyorsa komik zaten. lol. Diablo = item simulator oldugu icin boss killden ziyade su imbalar imbasi seti world first dizdik diye gelsinler, daha mantikli bu oyunda. şimdi baktım yine oynuyolar. 30 saniyede bir yatıyor galiba wizard dsaf. method stream act 1 inferno zaten dediler, item bosslardan deil packlerden düşüyo diye. pack kesemdikleri çin boss kesiyolar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 legendery item formülleri var ilerde beyler mecbur kasıcanız yani meslekleri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Flassh said: misal wizardım diyelim, silah olarak staff değilde daha fazla damage veren axe yada bow aldım diyelim. bir etkisi oluyor mu damage a yoksa staff mı kullanmak zorundayım. staff harici bir şey kullanmanın bir dezavatanjı var mı hiçbir eksisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 oyunda ressurrection mu var? bu streamden oynayanlara baktımda öyle bi şey var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Legendary ve set itemlar ne zmn düşüyor acep nightmare deyim daha düşmediler hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 yanındaki ceset arkasına clicklersen kaldırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 arkadaşlarıyla oynayanlar skype mı kullanıyor? yoksa oyunda aktif sesli chat özelliği var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 nuuub area dıe gonul rahatlıgı ile bu soruyu soruyorum : D3 ile D2 arasındaki fark ne ? Guest pass ile oynadığım yere kadar skill sistemi dışında oyunda hiç bir fark göremedim ben. Konuları öyle her seferınde oturup takip etmediğinden malca bir yorum olacak ama tüm npcler hikaye tipleri bile aynı vesaire.. Bir fark göremiyorum iki oyun arasında yani niye 50-60 euro bayılayım oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 D1 D2 oynamadıysan gerek yok, ucuza onları al. Zaten onlar bitene kadar D3 ucuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 GEd said: nuuub area dıe gonul rahatlıgı ile bu soruyu soruyorum : D3 ile D2 arasındaki fark ne ? Guest pass ile oynadığım yere kadar skill sistemi dışında oyunda hiç bir fark göremedim ben. Konuları öyle her seferınde oturup takip etmediğinden malca bir yorum olacak ama tüm npcler hikaye tipleri bile aynı vesaire.. Bir fark göremiyorum iki oyun arasında yani niye 50-60 euro bayılayım oyuna. oyunlarin isimleri bile ayni. hep diablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 d1 d2 yıde oynadım da. D2 de gozle gorulur farklar vardı en azından d1 arkasına. D3 de oynatıyor kendini ama skill sistemi dışında gözle gorulur bir değişiklik göremedim. D1 den sonra D2 yı oynadıgımda baya fark etmişti sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Çünkü D2 mükemmele daha yakındı D1'e göre. O yüzden geliştirilecek çok bir yanı da kalmamıştı. Yetenek sistemindeki değişim de küçük bir yenilik değil, dövüş sistemiden karakter gelişimine her şeyi etkiliyor. Hikaye anlatımı gibi geliştirilmiş başka alanlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Yazildimi bilmiyorum fakat, bir karakterle act 4 e geldiniz diyelim. Lvl 1 karakter acip arkadasinizin host ettigi act 4 e girebiliyorsunuz. Sonra istediginiz questi secebilirsiniz. Vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Kullandığımız melee silahlar Monk-Wizard gibi silah kullanmayan karakterlerde de damage artırıyor mu? Yoksa sadece statları için mi taşıyoruz melee silahları? Ayrıca silah seçimimizde stat mı damage mı daha önemli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 arkadaslar silah secımlerını neye gore yapayım? dps'ye gore mı yoksa verdiği statlara göre mi? Mesela DH'imde bir adet sarı bir adet mor 1h crossbow var sarı olan 14.2 dps , mor olan ise 20.4 dps ama sarı daha cok stat veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 kestiremiyosan, karkater ekranında damage var hangisi daha yüksekse onu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 lvl 8 iken falan, 13 lvl biriyle partiye girip onun questleriyle kastım. şimdi cıktığımda eski kaldığım single player kısmında ki questten nasıl başlıcam yahu daha ne sk kestim ne bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 resume gamenin altında quest yazıyor oradan eksik kalan yeri seçip start game yapabilirsin eski kaldığın yerden devam etmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 BS sayfalarını nerden temin ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 diablo'yu kesip ikinci kez basladiginda yani bir ust zorluk seviyesinde dusmeye basliyor kagitlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 dreagloth said: Seele said: direkt Inferno ile baslarsam cok iyi item düsürme sansim varmi? direk inferno ile başlarsan bliz in altın anahtarını veriyorlar AAAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 konunun hepsini okudum. beni ziyadesiyle üzdü bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar