Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Düşün işte şu an yaşadığım tatmini :P 3 ağız 3 burun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 oyun lobisinde beklerken solda kocaman SELECT QUEST butonu var. oraya tıklayarak zorluk ve hangi acti istersen seçip play diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Herhalde her zorluğu 1 kez bitirmek yeterli olmaz degil mi? Yani normali 1 kez bitirince bir üst seviyeyi kesmez itemlar birkaç kez daha normali bitirmek lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Onu deniyecen işte. Sindire sindire bitirdiysen yeterli olabilir. Ama hızlı hızlı bossları kesip kestirmeden gittiysen yamulabilirsin yeni zorlukta. Denersin, baktın yemedi bir önceki seviyeye inip item farm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ya hakkaten acaip mutluyum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 coluk cocuk nasıl abso :D ben oynamicam ya zor tutuyom kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bunlar nasıl sorular abooow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Kızlar büyüdü Türkiyeyi temsil ediyorlar artık dans pistlerinde hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 absolutun mutlulugu bana oyunu aldirticak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 kizlar seni cagirinca ne diyorsun. yavrum bekle az kaldi seytani öldireyim gelicem felan mi diyorsun. off cocuk gibi oyun oynuyoruz bu kocaman yasimizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Yok ya onlar doğduğundan beri evde warcraft olduğu için gayet normal karşılıyorlar PC oyununu. Gene mi bu canavarı kesiyorsunuz falan diyorlar alıştılar artık. Pandalar çıkınca renk gelecek eve resmen hehe. Neyse konu sapıtmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ben daha iskeletli yerdeyim yani en başları sanırsam lvl 8 oldum elimde 60armor kalkan fln oldu. Gezince çok şey çıkıyor ben birde hep kalabalık yerlerde +exp veren itemlere geçiyorum wizard zaten rahat alıyor hepsini. İsimli mob varsa iyi item şansını arttıranlara geçiyorum. Keşke suitler için kısayol olsa ne güzel olurdu itemleri seçsem tek tuşla değişse fln . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Yakında yaparlar o toptan kıyafet değiştirmeyi. Bende heryeri geziyorum manyak gibi. Zaman alıyor ama zevkli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Sizden yukarda bir act teyken, sizi partisine inv etmek isteyen beyinsizler olabilir, sizde dalgınlık kabul edebilirsiniz, yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ahaha sanırım sana yaptılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 dreagloth said: Sizden yukarda bir act teyken, sizi partisine inv etmek isteyen beyinsizler olabilir, sizde dalgınlık kabul edebilirsiniz, yapmayın. Şair burda beyinsizleri özellikle ön plana çıkarmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 sercan'ın dün çektiklerini bir ben bir de baal bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Masquerade said: yani. diabloyu inferno seviyesinde düşe kalka öldürmek oyun bitti anlamına gelmiyor. diablo %00,25 şans ile düşen itemların peşinden koşma oyunudur. kusursuz gear bir karakter dizmek aylar alacaktır muhtemelen. İşte bu durumda wow a apar topar dönme senaryosu gerçek olacaktır. Kusursuz bir set dizmeye niye uğraşayım ki ? Arenada birilerine karşı deniyemiyecek olduktan sonra ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Gerçek diablo bu değil denilmedi mi halen? WoW ile kısaylamayın artık şu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 @loop Wow a dönenler olacaktır tabiki ancak şuan bile 12 yıl öncesine ait olan D2 nin halen potansiyal oyuncu kitlesi olduğu düşünülür ise bence sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ya bu D3 ün wowhead gibi bir database i yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Yok benim oyunla ilgili bir derdim yok, bende fan sayılırım zaten, geçen zaman içerisinde ara ara özleyip diablo oynadım defalarca. Ama competitive pvp nin oyuna ne zararı olacak ki ? Gerçi eminim, ilerde koyacaklardır, pazarlama stratejisi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 yok şimdilik, kendi sitesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 aa diablohead güzel olurdu ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 databaselik bir durum yok ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar