Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 normalin adinin noob olmasi lazimmis zaten. ne yaparsan yap sag clickle bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Ben yeni başladım da sorayım bu başlığı bulmuşken, Hunter'ı ve Barbarian'ı hadi anladık ama diğer sınıflara silahların nasıl bir etkisi oluyor? Yani Wizard, WD, Monk falan nasıl etkileniyor silahın base damacından? Bir de yanımızda takılan companionlar köye bırakıp bir diğerini aldığımız da köyde lvl almaya devam ediyor mu? Yoksa geri mi kalıyor bizden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 direkt silah damagei etki ediyor. lvl alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 eyw Flassh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Valor stack ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 lvl 60 olduktan sonr elit kestikce 5e kadar biriken bir buff. mf ve bosslardan düşen itemların sayısın ıarttırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Ok bilmemem dogalmis henuz yeni 30 olup act3'u bitirmis biri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Bende şimdi aldım oyunu hangi sınıfı açsam diye düşünüyorum. Acaba hepsini deneyip ona göre mi karar versem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Barbar acma infernoda aglarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 solo oynarken düşen item ile public games ile düşen item arasında fark oluyor mu ? Sanki solo oynarken düşen rare item sayısı daha fazla ve garanti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Multi oynarken mf toplamı oyuncu sayısına bölünüyor. Diğer oynadığın kişilerde mf yoksa, az gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 companion mf'si nasıl ekleniyor? hesabı kitabı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bir noob soruda benden templerın bır skıllını yanlıs verdım bunu resetlıyemıyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 evet, tempların icona right-click->retrain diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Templar yanındayken sol üst köşede resmi çıkıyor. O resme sağ click yapıp retrain dersen skiller resetleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Eyvallah cok saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 kertenkel said: companion mf'si nasıl ekleniyor? hesabı kitabı nedir? %20'si senin character sheet'e yansıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Diabloyu kestim normalde hehe baya zevkli ama heyecandan lootları almadan kapattım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Kaç level olunca düşürdüğümüz mavi itemları ah da satabiliyoruz blacksmithde kırıyorum ben şu an levelım 12 filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 yüzük amulet haricinde mavi satmadım hiç. 30 golda kadar olanları direk kırdım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bu silahlarin uzerindeki attack per second tam olarak neyi ifade ediyor? iki silahim var aps'i 1.20 olanin damagei 1.54 olandan biraz yuksek. hangisini tercih etmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Eğer attack sayısı bazlı bir build gitmiyorsan (yüksek crit ile sık crit isteği vs. ) o zaman DPS kraldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 İki noob soruyla geldim, gold farming kısmında buff u stacklamaktan bahsediyorlar bu nedir ? birde valor diyorlar, aynı şey mi, valor ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Lvl60 olunca kestigin eliteler buff veriyormus o stackleniyor ve valor deniyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Amulet ve ring craft yapılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar