SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 draedan said: bu silahin damage i ama. sonucta ben silahimla vurmuyorum, buyu yapiyorum. onun damage ini etkileyen yukardaki ring lerden hangisi daha iyi onu soruyorum. yok o silahın damage i değil, senin bildiğin yazan toplam damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Evet, dedikleri doğru Diablo 3'te sistem biraz daha değişik, o damage dediği büyünün de vurduğu damage aynı zamanda, eski Diablo'da öyle birşey yoktu bunda sistemi biraz daha basitleştirmişler, daha mı iyi kötü bilemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ok, sagolun , simdi emin oldum sonunda, hic kafa yormak yok artik, ne gunlere kaldi rpg-frp ler vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 yalnzı casterlar için biraz daha farklı druum, hos herkez içibn o kadar basit değilde. kullandığın sılahın hızna göre büyü yapmahızın değişiyo, o yüzden cok vuriye diye halberdları takmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 zaten dps e bakıyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ahda en alttaki itemlerin ozelliklerinin yarisi gozukmuyor. bunun bir caresi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 follower exp bölüşme olayına bir netlik kazandırabildik mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 bir kaç kişinin invertorylerinde rare itemleri soru işaretli olarak bıraktıkları, açmadıklarını gördüm bunun mantıklı bir sebebi var mı? (mesela 30 levelde dusen bir rare itemi 40. levelde açmak vb.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 follower lar yanımızda değilken lvl scale olduklarına göre bölüşülmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 düşük level rare'leri naapıcaz? sırf sarılar diye atamıyorum, manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Vendor fiyatının 2-3 katına ahye koy gitsin. Bi zaman sonra yer kalmıyor sağda solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 sat gitsin, ekonomiye can ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ilk defa auction house'a girmiş oldum böylece, hemen iki item satılıverdi süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 draedan said: 2 tane ring var , hangisi , bir cozemedim su aptal stat olayini : witch doctor 'um : A ) +26 intellect , 11 life each kill , crit %1 , arti xp b ) 2 - 4 damage hangisi ? Bir kaç şey birden söyliyelim bu konuda yardımı dokunur. 1- Büyüde yapsanız bütün hasarlar, silahın ve diğer itemlerin verdiği (+) damageden ve dps'den geliyor. 2- Skillerden alınan bonus damageler toplanıyor, yani bir skill %15 veriyorsa, diğeri %20 veriyorsa, pasif seçtiniz %10 veriyorsa bunlar toplanıp %45 artış veriyor. 3- Sınıfınıza göre (biz wizardı seçelim) primary özelliğiniz her stat için %1 ek hasar sağlıyor. Wizardda 600 int varsa itemlerden +%600 hasar kazanıyorsunuz silah dps'nize. 4-İster silahta ister diğer itemlerde olsun (+2-4) damage, (+50) cold damage, (20-30 fire) vs diye aklınıza ne gelirse direk silahın dps'ine çarpımdan önce ekleniyor, bu sebeple +()damage veren gemler, ringler, kolyeler ve üzerinde elemantelda olsa poisonda olsa (+) damage olan silahlar dengesiz güçlü oluyor. Hatta böyle bir silah dışında silah kullanmayın o kadar büyük fark oluyor. 5-Bütün itemlerinizde attack speed bulundurmaya çalışın, son çarpan bu. Bulunan dps değerini direk attack speed rakamı ile çarpıyor. 6- Silahın dps'ine bütün silah+gem+yüzük+kolye+vs ne varsa onlardaki bonus hasarları koyup, bu rakamı skillerden gelen sayıyla çarpıp (2 nolu maddeyi örnek alırsak 1,45 ile çarpıp) sonra çıkan rakamı int bonusla çarparsanız (3 numaralı maddede %600 ek hasar geldiğine göre 7 ile çarparsak) ve çıkan rakamı attack speed ile çarpınca sonuç damage'imizi buluyoruz. Bu sebeple belli bir int değerinden sonra 100 int veren yüzük yerine (+2-4) damage veren yüzük çoook daha fazla dps veriyor. Çünkü int en sondaki çarpım değerini arttırken, (+)damage taaa en başa eklenip diğer speed, int ve skill damagelerinden etkileniyor. 7-Yanınızda follower olmadan gezmeyin, exp falan paylaşmıyor, ve özellikle followerın oto heal atması, mobları stun etmesi, aurası falan gibi sebeplerle çok yararlı oluyorlar. Kullanmamak saçma gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 7 nolu madde lazımdı bana saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 selam arkadaşlar ben de acaip yıllarca sadece single player diablo 1-2 oynamış bir noobum finallerden sonra başlıcam. bişi sorucam şimdi ben bi karakter açtım tamam mı oynuyorum single player. arklarımla da oynamak istediğimde bu karakterle oynayabiliyor muyum fln? nasıl oluyor da oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Oynayabiliyorsun tabi, arkadaş olarak ekledikten sonra partine invite edebilirsin veya o seni edebilir ve birlikte oynayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 peki levelları falan nası oluyo o işte kafamda kalan boşluk. şimdi adam yeni başlıcak mesela ben lvl 30 karakterimle oynayamam heralde onla dimi? of çok nubum galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 arkadaşınn yanıan girip ona yardım edebilirsin lvl farkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 sen mesela hell de oynuyosun diyelim, arkadaşın normal de oynuyo, sen arkadaşının oyununa girebiliyosun çünkü zaten sen normali bitirdin fakat arkadaşın senin helline giremiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 kuruluma başlarken Diablo III requires a newer operating system to run diyor. Secondary Logon'u otomatik yap gibi bir şey buldum zaten otomatikmiş. bir türlü düzeltemedim. nasil kurabilirim şu oyunu .. teknik sorunlar başlığı varmış. görmemişim. bunu taşıyabilirmisiniz acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 en son service pack yükleyince düzeliyor dedilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 nihayet normal mode bitirdim elective mode biraz cheat gibi olmuş earthquake-berserker-ancients-frenzy-berserj rage aynı anda aldım faceroll diablo oldu sdfsd boss fightar icin biraz kolay geldi barbarian normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar