Necro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Lan iki ay madridde ne yapılır allah aşkına? Gidiyorum ama plan yapmayı unuttum ben sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 yazın sıcağında napıcan orda ağzın yüzün kurur hep deniz olan biyere git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Valla çok geç artık oda tuttum yani belki günü birlik boğa koşusuna,barcelonaya falan giderim diye düsünüyorum var mı yapilacak başka şeyler ? ayrica sanmıyorum ki ankara kadar kuru sıcağı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 2 ay napcaksın hakkaten.. 3-4 gün şehri yaya yaya gezersin, 1 gün Toledo'ya gidersin. Günübirlik etraftaki şehirlere gidersin, en fazla Zaragoza falan. Barcelona'ya günübirlik gidilmez ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 butun realleri gez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Bilmiyorum lan takılayım işte diye gidiyorum bakalım hem ispanyolca geliştireyim diyodum bütün realleri de gezerim artık evet.Müze falan alem artık fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 2 ay mı??????? abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 barcelonaya gider gelirsin işte arada sıkıldıkca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Boğa güreşi yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Madrid'de sanırım bir ay kadar kalmam daha mantıklı olacak 7-14 temmuzda pamplona'da boğa koşusu varmış 2 gün oraya gitmek iyi olur.Daha sonra günlük 3€dan camping yerlere var gidilip bir süre daha oralarda kalınabilinir sanırım malagaya gidip oradan barcelona'ya falan ulan cok ters yerler yoksa san sebastian'la lisbon'ada gecesim yok degil.Otostopla gezmis olan var mi ispanya'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Barcelona'da biri polonyalı biri türk iki arkadaş grubum soyuldu, bir arkadaşımın arkadaşlarını da iki kere soymuşlar sdfhjgdssafgdhfj Otostop'u var sen düşün. Onun dışında güzel memleket olduğunu duydum, çevremde bayağı bir giden oldu, yalnız hepsi ya Valencia'ya ya da Barcelona'ya gitmişlerdi. Eğer domates festivalinde İspanya'da olursan mutlaka git, domatese doy derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Çok fena o zaman yanıma elektronik eşya almadan çanta kıyafet çadır tulum alayım bir de biber gazı falan close combat sakat malum ama otostop şart ya batarız ya çıkarız.yoksa gezmek mümkün degil o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Maca gidicem Atletico Madrid-Barcelona fakat ticketmaster'da biletler 60 euro ( ogrendim ki ticketmaster fahiş fiyata satıyor biletleri ) Vicento Calderon'dan bilet alan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 - Lazurena'ya git 3 euroya 5 mahou iç - El Tigre'de tapas ve paella ye - El Retiro parkında haftasonu piknik yap. Museo del Jamon'dan boccadillo paket yaptırabilirsin. - Montera (Calle de Putas) dan merkeze (Puerta del sol) a yürü =) Daha yazarım aklıma gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Toledoya git Segovia'ya git. Biraz daha kastır 2 ay oradasın madem Cordobaya git, Kuzeyde a corunaya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 prado müzesine gitme. ben gidemedim, sende gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 madrid'de inanılmaz gece hayatı var. paran varsa deli gibi eğlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar