Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Madrid

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla çok geç artık oda tuttum yani belki günü birlik boğa koşusuna,barcelonaya falan giderim diye düsünüyorum var mı yapilacak başka şeyler ? ayrica sanmıyorum ki ankara kadar kuru sıcağı olsun
Mesaj tarihi:
2 ay napcaksın hakkaten..
3-4 gün şehri yaya yaya gezersin, 1 gün Toledo'ya gidersin.

Günübirlik etraftaki şehirlere gidersin, en fazla Zaragoza falan. Barcelona'ya günübirlik gidilmez ordan
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum lan takılayım işte diye gidiyorum bakalım hem ispanyolca geliştireyim diyodum bütün realleri de gezerim artık evet.Müze falan alem artık fml.
Mesaj tarihi:
Madrid'de sanırım bir ay kadar kalmam daha mantıklı olacak 7-14 temmuzda pamplona'da boğa koşusu varmış 2 gün oraya gitmek iyi olur.Daha sonra günlük 3€dan camping yerlere var gidilip bir süre daha oralarda kalınabilinir sanırım malagaya gidip oradan barcelona'ya falan ulan cok ters yerler yoksa san sebastian'la lisbon'ada gecesim yok degil.Otostopla gezmis olan var mi ispanya'da?
Mesaj tarihi:
Barcelona'da biri polonyalı biri türk iki arkadaş grubum soyuldu, bir arkadaşımın arkadaşlarını da iki kere soymuşlar sdfhjgdssafgdhfj

Otostop'u var sen düşün.

Onun dışında güzel memleket olduğunu duydum, çevremde bayağı bir giden oldu, yalnız hepsi ya Valencia'ya ya da Barcelona'ya gitmişlerdi. Eğer domates festivalinde İspanya'da olursan mutlaka git, domatese doy derim.
Mesaj tarihi:
Çok fena o zaman yanıma elektronik eşya almadan çanta kıyafet çadır tulum alayım bir de biber gazı falan close combat sakat malum ama otostop şart ya batarız ya çıkarız.yoksa gezmek mümkün degil o kadar.
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Maca gidicem Atletico Madrid-Barcelona fakat ticketmaster'da biletler 60 euro ( ogrendim ki ticketmaster fahiş fiyata satıyor biletleri ) Vicento Calderon'dan bilet alan var mı ?
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
- Lazurena'ya git 3 euroya 5 mahou iç
- El Tigre'de tapas ve paella ye
- El Retiro parkında haftasonu piknik yap. Museo del Jamon'dan boccadillo paket yaptırabilirsin.
- Montera (Calle de Putas) dan merkeze (Puerta del sol) a yürü =)

Daha yazarım aklıma gelince
  • Yeni Oluştur...