Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

sexdrugsrocknroll said:

kurt hoca denir her sene dauma kaplan değil :D

ya o değilde ben bıktım her gün şunu okumaktan

"Serdar Kesimal ise takımdan ayrı olarak, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde ayrı bir programla çalıştı. "
ahahaha bu direk default mesaj. template hazırlamışlar zaten. çocuk ne bahtsız bedevi çıktı ya. sezer de öyle.

sesimizi duydular fizban.

"Oyuncularımız; koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla antrenmana başladı. Ardından yapılan taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenman sona erdi. Dizindeki şişlikten dolayı Joseph Yobo, mide rahatsızlığı bulunan Orhan Şam ve hafif ağrıları bulunan Mehmet Topuz tedbir amaçlı antrenmana çıkartılmadı. Öte yandan Raul Meireles, Sezer Öztürk ve Egemen Korkmaz takımdaki yerini aldı. Serdar Kesimal ise takımla birlikte çalıştı."
Sosyal ağlarda paylaş

CoCa123 said:

alex şu güne kadar fenerbahçeye ne kazandırdı ki ?

Çeşitli şampiyonluklar ve kupalar, gol kralı çıkartma başarısı, 300den fazla gol (attığı ve attırdığı toplam), ortasahaya zeka ve beyin, takım içi liderlik, karakter, sayısız puan, dönem dönem ortalama bir anadolu takımı olmaktan tek fark, bir miktar taraftar, rakip taraftarlardan saygı, ve her maç için umut.
Sosyal ağlarda paylaş

Fiz Alex'e çirkinleşme demişsin de açıklamaları doğruysa Aziz Yıldırım ve Aykut yanında British Shorthair yavrusu kadar sevimli kalıyor.

Deşifre etmeye devam etsin de kimleri ve ne karakterdeki insanları son iki senedir gözü kapalı desteklediğinizi görün işte.
Sosyal ağlarda paylaş

CoCa123 said:

bu kadar abartmaya gerek yok. bi kere appiah vardı bi ara, alexten 5 kat iyidi. çok oyuncu harcadı fener

Herif Avrupa maçlarında en çok gol atan adam =/ En uzun süre takımda top koşturan ikinci yabancı. İki kez gol kralı. Bilmem kaç yüz tane golü var. Yaşarken heykeli taraftarlarca dikilen kaç futbolcu var? Rüyasında bulurlar bir daha böyle adamı.

Aykut Kocaman'ın gol liderliğini 5 gol daha atsa geçiyordu. Adam hasetinden kadro dışı bıraktı Alex'i.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sevmiyorum abi öyle yaralayıcı konuşmaları. kol kırılsın yen içinde kalsın istiyorum. başından beri bunu istiyordum. ne aykut kocaman, ne aziz yıldırım, ne alex de souza bunu istemedi ama.

ya üçü birden sussun, ya da üçü birden kulüpten gitsinler de uzakta konuşsunlar.

ya da recep salih bi arada oynasın da ne olursa olsun ehue.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

KidLazer said:

yönetici tşak geçince tşak geçti demek mesaj silinmesine sebebiyet veriyormuş. hocam donanimhaberde ergenlerden kaçıp geldik buraya siz de mi ergen çıktınız?

bana mı bu sözlerin ?

nasıl anlıyorsan anla,bu ülkenin vatandaşı genel olarak böyle olduğu için istediğin yere çekebilirsin ha sana ha başkasına farkeder mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...