CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yeterli, herkesi sevcekseniz bööle.. aziz yıldırımdan önemli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 a.y. dan önemli olup olmamasının ne önemi var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 çok önemi var. ortega, anelka, alex... daha çok gelir böylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 fizban said: sexdrugsrocknroll said: kurt hoca denir her sene dauma kaplan değil :D ya o değilde ben bıktım her gün şunu okumaktan "Serdar Kesimal ise takımdan ayrı olarak, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde ayrı bir programla çalıştı. "ahahaha bu direk default mesaj. template hazırlamışlar zaten. çocuk ne bahtsız bedevi çıktı ya. sezer de öyle. sesimizi duydular fizban. "Oyuncularımız; koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla antrenmana başladı. Ardından yapılan taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenman sona erdi. Dizindeki şişlikten dolayı Joseph Yobo, mide rahatsızlığı bulunan Orhan Şam ve hafif ağrıları bulunan Mehmet Topuz tedbir amaçlı antrenmana çıkartılmadı. Öte yandan Raul Meireles, Sezer Öztürk ve Egemen Korkmaz takımdaki yerini aldı. Serdar Kesimal ise takımla birlikte çalıştı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 lan adam istatiksel olarak türkiyeye gelmiş en iyi yabancı, kaç senedir adamın ayağına bakıyonuz takımcana. herifin oynamadığı maçlarda çemişgezekspor dan hallice futbolunuz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 selçuk şahinin, deniz barışın önünü kesti alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 said: O ise bana ‘Ben bu takımın teknik direktörü ve lideriyim. Ama sen büyük ve güçlüsün. Soyunma odasında benim fikirlerime karşı olmanı kabul edemem. Kararın gerekçesi budur’ dedi. Rise Lord Vader! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 CoCa123 said: çok önemi var. ortega, anelka, alex... daha çok gelir böylesi öylesi çok gelip gitmez, gelse de kulübün en büyük oyuncularından birine yapılan bu terbiyesizliği taraftar unutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 olcan vardı işte alexin aynısı. şimdi trabzonda oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 coca aykut kocaman diyen oldu mu ? oha olcan=alex dedi sdsfs aykut bile olmamazms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 est. şu anda türkiyedeki en iyi hoca aykut kocaman. ben sadece fikrimi söylüyom. olcana şans verilse alexten iyi yapardı fenerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… benjani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 İzmirde başlangıcı yaptık devamı gelcek daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 alex sen de konuşup çirkinleşme be. en sonunda üçünüz de alın kulübe adı a ile başlayan kimse girmesin diye karar alacam. hayır kimse dinlemeyecek ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 CoCa123 said: alex şu güne kadar fenerbahçeye ne kazandırdı ki ? Çeşitli şampiyonluklar ve kupalar, gol kralı çıkartma başarısı, 300den fazla gol (attığı ve attırdığı toplam), ortasahaya zeka ve beyin, takım içi liderlik, karakter, sayısız puan, dönem dönem ortalama bir anadolu takımı olmaktan tek fark, bir miktar taraftar, rakip taraftarlardan saygı, ve her maç için umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bu kadar abartmaya gerek yok. bi kere appiah vardı bi ara, alexten 5 kat iyidi. çok oyuncu harcadı fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… benjani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 O konuşmasın bu konuşmasın diye diye aziz bu hale geldi.bırakın anlatsın ne biliyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Önceden söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Teodor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 fb s.k. değil cemaat gibi. başkan birini sevmezse hepsi dışlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Alex ne yaptı diyorlarda Alex kalitesinde bir adam daha olaydı fenerde domine edebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 onu diyen troll zaten sallayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaperon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Fiz Alex'e çirkinleşme demişsin de açıklamaları doğruysa Aziz Yıldırım ve Aykut yanında British Shorthair yavrusu kadar sevimli kalıyor. Deşifre etmeye devam etsin de kimleri ve ne karakterdeki insanları son iki senedir gözü kapalı desteklediğinizi görün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 CoCa123 said: bu kadar abartmaya gerek yok. bi kere appiah vardı bi ara, alexten 5 kat iyidi. çok oyuncu harcadı fener Herif Avrupa maçlarında en çok gol atan adam =/ En uzun süre takımda top koşturan ikinci yabancı. İki kez gol kralı. Bilmem kaç yüz tane golü var. Yaşarken heykeli taraftarlarca dikilen kaç futbolcu var? Rüyasında bulurlar bir daha böyle adamı. Aykut Kocaman'ın gol liderliğini 5 gol daha atsa geçiyordu. Adam hasetinden kadro dışı bıraktı Alex'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ben sevmiyorum abi öyle yaralayıcı konuşmaları. kol kırılsın yen içinde kalsın istiyorum. başından beri bunu istiyordum. ne aykut kocaman, ne aziz yıldırım, ne alex de souza bunu istemedi ama. ya üçü birden sussun, ya da üçü birden kulüpten gitsinler de uzakta konuşsunlar. ya da recep salih bi arada oynasın da ne olursa olsun ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kavurma said: KidLazer said: yönetici tşak geçince tşak geçti demek mesaj silinmesine sebebiyet veriyormuş. hocam donanimhaberde ergenlerden kaçıp geldik buraya siz de mi ergen çıktınız? bana mı bu sözlerin ? nasıl anlıyorsan anla,bu ülkenin vatandaşı genel olarak böyle olduğu için istediğin yere çekebilirsin ha sana ha başkasına farkeder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Redeagle said: Aykut Kocaman'ın gol liderliğini 5 gol daha atsa geçiyordu. Adam hasetinden kadro dışı bıraktı Alex'i. üç yaşında çocuk gibi buna inanıyor musun gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 89 90 91 92 93 94 95 96 Sonraki 94.sayfa (Toplam 96 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 CoCa123 said: çok önemi var. ortega, anelka, alex... daha çok gelir böylesi öylesi çok gelip gitmez, gelse de kulübün en büyük oyuncularından birine yapılan bu terbiyesizliği taraftar unutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 olcan vardı işte alexin aynısı. şimdi trabzonda oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 coca aykut kocaman diyen oldu mu ? oha olcan=alex dedi sdsfs aykut bile olmamazms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 est. şu anda türkiyedeki en iyi hoca aykut kocaman. ben sadece fikrimi söylüyom. olcana şans verilse alexten iyi yapardı fenerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 İzmirde başlangıcı yaptık devamı gelcek daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 alex sen de konuşup çirkinleşme be. en sonunda üçünüz de alın kulübe adı a ile başlayan kimse girmesin diye karar alacam. hayır kimse dinlemeyecek ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 CoCa123 said: alex şu güne kadar fenerbahçeye ne kazandırdı ki ? Çeşitli şampiyonluklar ve kupalar, gol kralı çıkartma başarısı, 300den fazla gol (attığı ve attırdığı toplam), ortasahaya zeka ve beyin, takım içi liderlik, karakter, sayısız puan, dönem dönem ortalama bir anadolu takımı olmaktan tek fark, bir miktar taraftar, rakip taraftarlardan saygı, ve her maç için umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bu kadar abartmaya gerek yok. bi kere appiah vardı bi ara, alexten 5 kat iyidi. çok oyuncu harcadı fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 O konuşmasın bu konuşmasın diye diye aziz bu hale geldi.bırakın anlatsın ne biliyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Önceden söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 fb s.k. değil cemaat gibi. başkan birini sevmezse hepsi dışlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Alex ne yaptı diyorlarda Alex kalitesinde bir adam daha olaydı fenerde domine edebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 onu diyen troll zaten sallayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Fiz Alex'e çirkinleşme demişsin de açıklamaları doğruysa Aziz Yıldırım ve Aykut yanında British Shorthair yavrusu kadar sevimli kalıyor. Deşifre etmeye devam etsin de kimleri ve ne karakterdeki insanları son iki senedir gözü kapalı desteklediğinizi görün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 CoCa123 said: bu kadar abartmaya gerek yok. bi kere appiah vardı bi ara, alexten 5 kat iyidi. çok oyuncu harcadı fener Herif Avrupa maçlarında en çok gol atan adam =/ En uzun süre takımda top koşturan ikinci yabancı. İki kez gol kralı. Bilmem kaç yüz tane golü var. Yaşarken heykeli taraftarlarca dikilen kaç futbolcu var? Rüyasında bulurlar bir daha böyle adamı. Aykut Kocaman'ın gol liderliğini 5 gol daha atsa geçiyordu. Adam hasetinden kadro dışı bıraktı Alex'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ben sevmiyorum abi öyle yaralayıcı konuşmaları. kol kırılsın yen içinde kalsın istiyorum. başından beri bunu istiyordum. ne aykut kocaman, ne aziz yıldırım, ne alex de souza bunu istemedi ama. ya üçü birden sussun, ya da üçü birden kulüpten gitsinler de uzakta konuşsunlar. ya da recep salih bi arada oynasın da ne olursa olsun ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kavurma said: KidLazer said: yönetici tşak geçince tşak geçti demek mesaj silinmesine sebebiyet veriyormuş. hocam donanimhaberde ergenlerden kaçıp geldik buraya siz de mi ergen çıktınız? bana mı bu sözlerin ? nasıl anlıyorsan anla,bu ülkenin vatandaşı genel olarak böyle olduğu için istediğin yere çekebilirsin ha sana ha başkasına farkeder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Redeagle said: Aykut Kocaman'ın gol liderliğini 5 gol daha atsa geçiyordu. Adam hasetinden kadro dışı bıraktı Alex'i. üç yaşında çocuk gibi buna inanıyor musun gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar