Teodor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 td de gider aziz yıldırım da ama fb ye bu kadar başarı yaşatmış bir efsaneyi kapı önüne koyma vefasızlığı fb de baki kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Alex Fenerbahçe'den büyük değil doğrudur, ama Fenerbahçe için Aykut Kocaman'dan büyüktür. Bazı futbolcular özeldir takımları için, o oyuncuları teknik direktör komplekslerine kurban veremezsin, Alex gol atmışken ve sahanın en iyisiyken sahadan çıkarıp 2 tane yediğinde suçluyu Alex ilan edemezsin normalde... Alex takımdan böyle gönderilebilir normal, her futbolcunun başına gelebilir burda yanlış olan Alex'in Aykut Kocaman için gönderilmiş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Valla üzgünüm de son 8-9 seneye baktığımız zaman Alex Fener'den büyüktür yani, düpedüz ortada. Alex FB olmasa da bir takıma gider canavar gibi oynardı, ama son 8-9 senenin FB kadrosundan Alex'i çıkarın bakın neler oluyor. Sayısız maçta ipten aldı Fener'i adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 oha abi! alex hakikaten kadrodışı mı kaldı şimdi? çok saçma lan sebebi neymiş, bi özet geçebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Abi geriden geldin sen, sözleşmesini feshettiler adamın, kadrodışı kalsa yine neyse Şu an FB kadrosunda Alex diye bi adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Taraftarlar alex in evine gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Öncelikle evet Alex'inde suçu var twitti falan ama ben hayatımda böyle ego görmedim, aziz yıldırım mı yoksa aykut kocaman mı daha fazla egolu anlamadım valla? Taraftar için efsane olmuş bir adam bu kadar madara olur, zaten hocanın kafasında bitmiş adama efsane değil diyerek yönetimde tarafını belli etmişti, ben bu adamı jubile maçında izlemek, ağlaya ağlaya göndermek isterdim, en kısa sürede aziz aykutu daha beter bir şekilde, taraftarda azizi beter bir şekilde gönderir inşallah, gidip forma almayacam bu adamın puma tshirtini alacam rezil herifler. Birisi çok mantıklı bir cümle yazmış alex marsilya maçından çıkana kadar oyun 2-0, kasımpaşa maçından çıkana kadar oyun 0-0 evet Alex suçlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 gerçekten saçmalıkmış bi an kendimi kadıköy'de sandım. ben de geleyim istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 oğlum bu aziz ayağına kurşun sıkmaktan ne zaman bıkacak. 100 yıllık klübü madara etti dünyaya herif. galatasaraylı olarak ben isyan ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bi galatasaraylı olarak ben isyan etmiyorum sdfsadgs Alex'e ayıp oldu. Umarım bu vefasızlığın sonuçlarını görürler, şike yüzünden düşmediler belki ama alex'in ahı yüzünden kümede kalmaya oynarlar inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 "Boz Baykuşlar twitter" said: Alexsiz Fenerbahçe olmaz, Alexis Texas olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Fenerbahçe Kulübü, yayımladığı mesajla, sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Brezilyalı futbolcu Alex de Souza'ya teşekkür etti. Kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajda, sözleşmenin Alex'in talebi üzerine feshedildiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: ''2004-2005 sezonundan bu yana çubuklu formayı başarıyla taşıyan kaptanımız Alex de Souza'nın kontratı, kendisinin talebi üzerine karşılıklı olarak feshedilmiştir. Müzemizdeki formasıyla, Yoğurtçu Parkı'ndaki heykeliyle armamızın bir parçası olan Alex'e ve bizimle bir bütün haline gelen De Souza Ailesi'ne teşekkür ederiz.'' lan kendisinin talebi de adam kadro dışı bırakıldı, o da mı kendi isteğiyle oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yayınladıkları bildiri bile fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 kutsalımıza dokundular. rahat yok bundan sonra onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 asıl m glachbach ve beşiktaş maçlarını kazanamazlarsa ne aziz kalır ne aykut.ki bu oyunla kazanmaları çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 umarım iki maçtada 4-5 tane yeriz. yönetim ve td başımızdan gider belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 https://pbs.twimg.com/media/A4JIaIrCMAAryad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 acaba Alex'i bile harcarız gerekirse mesajı mı verildi FB deki topçulara. Adam gibi oynayın misali. Hayret Alex'in evinin önünde toplaşan fenerliler Aziz Yıldırım istifa diye bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bak ne oldu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 rıdvan'ın dediği laf doğruydu. oyuncular alex yokken koşmayıp, alex varken koşarlarsa büyük ayıp etmiş olurlar. ki öyle olacak, klasik türk futbolcusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Alex'in evine gidenler ANONS YAPSANA ANONS YAPSANA AZİZ YILDIRIM ANONS YAPSANA diye tezahurat yapıyor ahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Müstahak bunlar Aziz Yıldırım'a. Takım psikolojik olarak tarihinin en zor senesini yaşadı geçen sene, buna rağmen geldiği gibi sıçıp sıvadı ortalığı. İçerideyken ona destek veren taraftar nasıl olsa her hareketini destekler zannetti herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 vay be alex gibi bir adamı böyle gönderiyorlar. beşiktaşlıyım ve gayet üzüldüm yazık yani böyle futbolculara bu tarz davranmak ayıp. aziz yıldırım ve aykut kocaman kendilerini rezil ediyorlar başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 aykut ve aziz'i destekleyenlere hediye olsun bu olay ya. ayni aziz gittikten sonra bile sike lekesinin bize surulu kalacagi gibi, takimina bu kadar katkida bulunmus, butun rakiplerinin saygisini ve neredeyse sevgisini kazanmis bir adami bu halde yollanmasi da asla ve asla unutulmayacak. umarim aykutu destekleyenler, kendisine adam gibi adam diyenler biraz olsun farkindadir olaylarin ve hala 'ama alex...' gibi cumleler kullanmazlar. bu adam boyle yollanmamaliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar