Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

Alex Fenerbahçe'den büyük değil doğrudur, ama Fenerbahçe için Aykut Kocaman'dan büyüktür.
Bazı futbolcular özeldir takımları için, o oyuncuları teknik direktör komplekslerine kurban veremezsin, Alex gol atmışken ve sahanın en iyisiyken sahadan çıkarıp 2 tane yediğinde suçluyu Alex ilan edemezsin normalde...

Alex takımdan böyle gönderilebilir normal, her futbolcunun başına gelebilir burda yanlış olan Alex'in Aykut Kocaman için gönderilmiş olması.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla üzgünüm de son 8-9 seneye baktığımız zaman Alex Fener'den büyüktür yani, düpedüz ortada.

Alex FB olmasa da bir takıma gider canavar gibi oynardı, ama son 8-9 senenin FB kadrosundan Alex'i çıkarın bakın neler oluyor. Sayısız maçta ipten aldı Fener'i adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle evet Alex'inde suçu var twitti falan ama ben hayatımda böyle ego görmedim, aziz yıldırım mı yoksa aykut kocaman mı daha fazla egolu anlamadım valla? Taraftar için efsane olmuş bir adam bu kadar madara olur, zaten hocanın kafasında bitmiş adama efsane değil diyerek yönetimde tarafını belli etmişti, ben bu adamı jubile maçında izlemek, ağlaya ağlaya göndermek isterdim, en kısa sürede aziz aykutu daha beter bir şekilde, taraftarda azizi beter bir şekilde gönderir inşallah, gidip forma almayacam bu adamın puma tshirtini alacam rezil herifler. Birisi çok mantıklı bir cümle yazmış alex marsilya maçından çıkana kadar oyun 2-0, kasımpaşa maçından çıkana kadar oyun 0-0 evet Alex suçlu.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe Kulübü, yayımladığı mesajla, sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Brezilyalı futbolcu Alex de Souza'ya teşekkür etti.
Kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajda, sözleşmenin Alex'in talebi üzerine feshedildiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
''2004-2005 sezonundan bu yana çubuklu formayı başarıyla taşıyan kaptanımız Alex de Souza'nın kontratı, kendisinin talebi üzerine karşılıklı olarak feshedilmiştir. Müzemizdeki formasıyla, Yoğurtçu Parkı'ndaki heykeliyle armamızın bir parçası olan Alex'e ve bizimle bir bütün haline gelen De Souza Ailesi'ne teşekkür ederiz.''

lan kendisinin talebi de adam kadro dışı bırakıldı, o da mı kendi isteğiyle oldu?
Sosyal ağlarda paylaş

Müstahak bunlar Aziz Yıldırım'a.

Takım psikolojik olarak tarihinin en zor senesini yaşadı geçen sene, buna rağmen geldiği gibi sıçıp sıvadı ortalığı. İçerideyken ona destek veren taraftar nasıl olsa her hareketini destekler zannetti herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

aykut ve aziz'i destekleyenlere hediye olsun bu olay ya.

ayni aziz gittikten sonra bile sike lekesinin bize surulu kalacagi gibi, takimina bu kadar katkida bulunmus, butun rakiplerinin saygisini ve neredeyse sevgisini kazanmis bir adami bu halde yollanmasi da asla ve asla unutulmayacak.

umarim aykutu destekleyenler, kendisine adam gibi adam diyenler biraz olsun farkindadir olaylarin ve hala 'ama alex...' gibi cumleler kullanmazlar. bu adam boyle yollanmamaliydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...