benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=88MJs-LpciY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 kurt hoca denir her sene dauma kaplan değil :D ya o değilde ben bıktım her gün şunu okumaktan "Serdar Kesimal ise takımdan ayrı olarak, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde ayrı bir programla çalıştı. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bir dedikodu da başını Volkan,Caner,Bekir,Gökhan Gönül ve Semih'in çektiği futbolcu grubu Alex'i takımda görmek istemiyoruz demiş Aykut'a. Aykut ve futbolcular bu talebi başkana iletmiş Alex bu sebepten ötürü kadro dışı kalmış. Radyo da birçok fener muhabiri bu durumu dile getirdi. Eğer böyle birşey gerçek ise Alex sayesin de kazandıkları maçlardan alınan primler böyle dansözlere haram olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sexdrugsrocknroll said: zico o sene takımı şampiyon yapamadığında bir tek allahın kulu görmedim zico gitsin diyen.kendi kendine gelin güvey oldu aziz. çok büyük bi kırılmaydı. büyük bi pişmanlıktı.. imzam da o günden beri değişmedi zaten..vardı valla. ben gördüm. yanlış anlaşılmasın, ben zico'cuyum. bugün gelse olmaz da, o gün gitmesi de olmamıştı. ama işte o gün de gitsin diyen vardı çok. sırf aziz değildi yani.. aziz'in o gün söylediği 'takım goşmuyo bilaaee' lafını herkes söylüyodu bi ara. Rewendor said: Bişey olmaz. Dediğin kötü sonuçlar gelirse zaten UEFA yalan olmuş demektir, Daum da ligi gayet iyi götürüyor Fener'de, "oo takım toparlandı! Kaplan Daum!" denir hemen önümüzdeki seneye kadar.işte daum gelir, ilk sene şampiyon da yapar (yapar abi, inanırım, krasiç frikikleri kullandı mı, devre arasında kafa vuran stoper lugano formatında biri alındı mı direk şampiyonuz), ama ikinci sene ÜHÜ ZİCO AYKUT GELSİN ÜHÜ diye ağlar taraftar yine. son olarak; bize trabzon şike mike böyle dış problem lazım. iç problem yaşamıyoduk ne güzel 1.5 yıldır, noldu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sexdrugsrocknroll said: kurt hoca denir her sene dauma kaplan değil :D ya o değilde ben bıktım her gün şunu okumaktan "Serdar Kesimal ise takımdan ayrı olarak, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde ayrı bir programla çalıştı. "ahahaha bu direk default mesaj. template hazırlamışlar zaten. çocuk ne bahtsız bedevi çıktı ya. sezer de öyle. souldarkorn said: Bir dedikodu da başını Volkan,Caner,Bekir,Gökhan Gönül ve Semih'in çektiği futbolcu grubu Alex'i takımda görmek istemiyoruz demiş Aykut'a. Aykut ve futbolcular bu talebi başkana iletmiş Alex bu sebepten ötürü kadro dışı kalmış. Radyo da birçok fener muhabiri bu durumu dile getirdi. Eğer böyle birşey gerçek ise Alex sayesin de kazandıkları maçlardan alınan primler böyle dansözlere haram olsun.onu ben de duydum da, böyle duymadım. alex-stoch-baroni'yi şikayet etmişler yerli futbolcular diye okudum. takımda görmek istemiyoruz diyecek kadar yüzsüz olduklarını sanmıyorum. ya da öyle düşünmek istiyorum diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bir de abi koca fener camiasında Daum ve Zico dan başka TD fikri çıkmayacak mı ? Sürekli bu adamlar gündemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 galatasaray'da ne zaman başlar sıkışınca akla fatih terim ile hagi geldiyse yakın dönemde, fenerbahçe'de de direk bu isimler geliyor akla. arada aragones falan getiriyoruz daha beter çıkıyor gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Abi teknik direktörsüz Kasımpaşa'ya karşı, yediğimiz ilk golü görünce ben de Alex'in verdiği pis sırıtma tepkisini verdim, gayet doğal. Yediğimiz goller hani halı sahada herkes sıkılıp forvete gittiği zaman yenilen gollere benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Daum gene basarili olur. Taraftar savunma futbolunu sevmiyor ama hemen hemen her seferinde ise yaradi. Daum bi de pahali/yildiz transfer talep etmeyen bi TD, uyar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 benjani said: SON DAKİKA | Kadro dışı bırakılan Alex de Souza, takım arkadaşları ile vedalaşarak tesislerden ayrıldı. böyle mi olcaktı kaptan. Ya nasıl olacaktı? Adamı itin .ötüne soktu yönetim. Başarısızlığı Alex'e yıkıp 3-5 ay daha kazanırız kafası işte. Son 7-8 yılda bu adam sayesinde sürekli zirveye oynadı Fenerbahçe. İlerisi daha karanlık Aykut ile. İşin daha kötü yanı her transfer dönemi YENİ ALEKS diye bir topçuya sarılacak Fenerbahçe, o umutlar patlayacak, sürekli 10'u arayacak taraftar. Galatasaray da bunu 10 senede anca aşabildi. 2 sene önce falan bile MİSİMOVİÇ YENİ HAGİ diyorlardı mesela. Bol sabır bu sendromda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sostizm said: Daum gene basarili olur. Taraftar savunma futbolunu sevmiyor ama hemen hemen her seferinde ise yaradi. Daum bi de pahali/yildiz transfer talep etmeyen bi TD, uyar yani. Uymaz abi. Doğrudur Daum çok kötü futbol oynatırdı ama Aykut'tan farkı istediğini yaptırırdı takıma. Bir zahmet artık Daum gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Elveda. https://pbs.twimg.com/media/A4H9A-jCcAEGrjT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 haydaa ciddi ciddi ayriliyor mu takimdan Alex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Birikmiş tazminatı da alır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yazık lan ben bir Galatasaray taraftarı olarak üzüldüm valla. 326 maç / 158 gol / 146 assist yaşlandın huysuzlaştın hadi sektör git dediler resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 1 maç kazanır fener millet yıkar ortalıgı aslan baskan diye. unutur bizim millet kasmayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fidel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abv Aziz&Aykut AŞ Bırak futbol profesörlüğünü, böyle bir adamın böyle bir insanın gidişi böyle mi olacaktı! 10 yıldır şu takımı kim taşıyor, adama laf edildiği şu son dönemde bile bütün atakların yaratıcısı Alex, o çıktıktan sonra takım atak geliştiremiyor, Topuz'un ite kaka topu ileri taşıması dışında atak yok, olmuyor işte. Digitürkte almayacam Fener'i de takip etmeyecem, zaten rezil etti cümlealeme bu senede ne b.k yerse yesin Aziz, inşallah iyice sıçarız paso yeniliriz de taraftar küfürle lanetle kovar şu Azizi Yoksa hapse girse yerine kardeşini geçirecek yine kurtulamayacaz, tek yol devrimle bu Azizi indirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Şimdi heykelinide yollarsınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Büyük spor yöneticisi iş başında. Haydi herkes ayağa şak şak şak büyük başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bu haftaki Beşiktaş - fenerbahçe a2macindaki Quaresma Alex karşılaşması nefes kesecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fidel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 said: Kasımpaşa maçının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a ise Başkan Aziz Yıldırım ve futbolculardan tam destek geldi. Aziz Yıldırım ile takım kaptanları Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, Aykut Kocaman’ın göreve devam etmesini istediler. Kasımpaşa maçında alınan yenilginin ardından soyunma odasına giren Aykut Kocaman, oyuncularla duygu yüklü bir konuşma yaptı. Futbol dehası ve tarihin en faydalı adamı kovuluyor, şaşı Selçuk efendi at koşturuyor, yakında Meireles'i falanda keser yine bu has evladını koyar Aykut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan kaptan Alex de Souza, takım arkadaşlarıyla vedalaşıp tesislerden ayrılırken kulüp binasına giderek yöneticilerle sözleşmesinin fesh edilmesi konusunda görüşmelere başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 CthuLhu said: Bu haftaki Beşiktaş - fenerbahçe a2macindaki Quaresma Alex karşılaşması nefes kesecek! adhfdah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 hep aklımda alexin veda maçında onu nasıl alkışlayacağımız vardı, herkes ağlıcak falan dönüp tribünleri alkışlayacak alex dakikalarca falan...itin poposuna sokup gönderdik lan adamı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Fb deki tek iyi adamı da yolluyorlar demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar