S-H Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 çok sevindim özere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Aykut kendi biletini kesmiş. 2 vakte zaten yollanır Fener'den, sadece 3-5 kötü sonuca bakar. Bundan sonra da Alex'i küstürecek kadar basiretsiz adamı aklı başında kimse takımının başına geçirmez. Geçiren takımdan da cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Şuan Aykut'un hiç kendini geliştiremeyeceğini hatta saçmalamaya devam edeceğini düşünenlerdenim. Fakat gerçekten Alex öyle birşey demişse kusura bakmayın kadro dışı kalır. Bizim türk milletinde böyle bir mantık var malesef oyuncuyu allah yaparlar. Mesela Arda bu kadar şımartılmasa belki çok daha iyi bir oyuncu olacaktı. Alex'te biliyor taraftar Alex'i seviyor rahat rahat konuşuyor. Oda farkında ben gitmem Aykut giderin. Fakat bende Aykut olsam son maçlarda rezalet oynamış hatta sahadan silinmiş bir oyuncuyu yedek bıraktım diye bunları söylüyorsa bilsem ki FB kovacak bende aynısını yapardım. Tevez'de çok iyi oyuncu oda buna benzer bişey yapmıştı yönetim TD'nin yanında durdu oyuncunun değil. Alex son bir kaç sezondur saçmalıyor. Twitten beni alacak çok takım var falan diyip yönetime fiyat yükseltmeler şimdi Aykut kıskanıyor beni falan. Kimsede çıkıp bu Alex'e yakışmadı demiyor. Şuursuzca Aykut'u eleştiriyorsunuz. Bir çok konuda haksız bu adam ama bu konuda haklı malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Aykut Kocaman, Aziz Yildirim, Alex De Souza artik fenerden gitmesi gereken 3A bana gore. alex'e saygim sonsuz, fenerbahcede her zaman gorev verilsin ama artik her mac alexin ayagina bakmaktan gina geldi. alex o gun gunundeyse veya oynamak istiyosa takim is yapiyo. alex'in modu dusukse diger 10 kiside aval aval bakiyo cogu zaman. aykut ile aziz'e deginmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Rewendor said: Aykut kendi biletini kesmiş. 2 vakte zaten yollanır Fener'den, sadece 3-5 kötü sonuca bakar. Bundan sonra da Alex'i küstürecek kadar basiretsiz adamı aklı başında kimse takımının başına geçirmez. Geçiren takımdan da cacık olmaz. Alex'i küstüren nedir abi. İzlemiyormusun maçları Alex sahada bile yok. Mücadele yok kanser oldu taraftar maçları izlerken. İzlemeden konuşuyorsun sürekli burada. İzlemiş olsan böyle konuşmazdın. E yedek kaldı diye TD'ye twitten beni kıskanıyor diyen adam kendi kuyusunu kazıyordur. Yarın öbür gün bu adam TD olur bize diyoruz. Eğer bu adamın TD'ye saygısı yoksa yarın öbür gün bu saygıyıda TD olarak kazanamaz. Alex'i küstürmek nedir adam her maç oynattı Alex'i. Oynayamadı bu takım Alex bir tarafının keyfi için kurulmadı ki abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 alex'in ayrılışı böyle olsun hiç istemem,umarım oturup düzgün bir şekilde tatlıya bağlanır bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 şu alex mevzusunda herkes aykut'u linç etmiş de alex 35 yaşına gelmiş daha kaç sene bu adama göre takım kurulmasını,ona göre oynamasını bekliyorsunuz ki. aykut td olarak yetersiz adam eyvallah da teknik direktörünüzü böyle mi göndereceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 aziz yıldırım çıkınca takımı karıştırdı yine hala bu adamı destekleyenler var sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 E normaldir, BÜYÜK BAŞKAN!!!!!111!!! http://media1.ntvspor.net/C/I/169/azizyildirim3_XEFI8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Buddha said: Rewendor said: Aykut kendi biletini kesmiş. 2 vakte zaten yollanır Fener'den, sadece 3-5 kötü sonuca bakar. Bundan sonra da Alex'i küstürecek kadar basiretsiz adamı aklı başında kimse takımının başına geçirmez. Geçiren takımdan da cacık olmaz. Alex'i küstüren nedir abi. İzlemiyormusun maçları Alex sahada bile yok. Mücadele yok kanser oldu taraftar maçları izlerken. İzlemeden konuşuyorsun sürekli burada. İzlemiş olsan böyle konuşmazdın. E yedek kaldı diye TD'ye twitten beni kıskanıyor diyen adam kendi kuyusunu kazıyordur. Yarın öbür gün bu adam TD olur bize diyoruz. Eğer bu adamın TD'ye saygısı yoksa yarın öbür gün bu saygıyıda TD olarak kazanamaz. Alex'i küstürmek nedir adam her maç oynattı Alex'i. Oynayamadı bu takım Alex bir tarafının keyfi için kurulmadı ki abi. GS maçını izledim. Adam GS maçında golünü attı, Elazığ maçında da asistini yaptı. Başka bir şey yapmasa bile en azından her zaman skor katkısı oluyor, "ölüsü" bile skor değiştiriyor daha ne olsun? Ayrıca Alex oynamayınca ne oluyor? Selçuk oynuyor onun yerine, ya da Baroni oynuyor. Alex yerine Stoch Krasic oynasa hadi yine bir derece. Eğer takım sadece Alex'in ayağına bakıyorsa bu takımın problemi, daha doğrusu t.d.'nin yetersizliğidir, adam gibi taktik öğretir takımı farklı varyasyona yönlendirirsen takım bireysel yeteneğe bakmaz. Barcelona sırf Messi'nin ayağına mı bakıyor? ManU sadece Rooney'e mi bakıyor? Adam gibi taktiğini oturt onsuz varyasyon da geliştir, adam ekstradan bireysel yetenekle bir şey yaparsa yapsın o fazladan olsun. Bunca senedir takımı sırtlamış, nice başarısında aslında neredeyse tek sorumlu olmuş adamı öyle cart diye kesemezsin takımdan. Formsuzdur ya da taktik gereğidir yedeğe çekersin kısa süreli, onu da izah edersin. Ama sen daha başa gelir gelmez "ben bu adamı kesecem" mantalitesiyle yaklaşır bunu her fırsatta gösterirsen, daha önce defalarca aynı şeyi deneyip sonra yusuf yusuf oyuna Alex'i sokarak kendin kepaze olursan tabii ki oyuncu da her tepkiyi gösterir. Amaç formsuz adamı kesmek değil, amaç gıcık olduğu adamı kesmek. Kimse burada bana Alex formsuz olduğundan dolayı kesildi demesin. Aykut ilk geldiğinde de 2 kere kesmeye çalıştı Alex'i, ikisinde de kepaze olup geri döndü, bu son gelişinde de denedi, yine rezil oldu geri döndü, şimdi bi daha deniyor. Bunların hepsinde de mi formsuzdu Alex? Yok eğer öyleyse adamın kariyeri de fenerde yaptıkları da belli, neden sırf Aykut döneminde formsuz oluyo bu adam, o zaman sorun Alex'te mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Fenerbahçe'nin şikeli şampiyon olduğu sezonun ikinci devresinde oynanan Galatasaray ve Beşiktaş derbilerini Alex tek başına kazandırdı resmen. İki maçta 5 gol falan attı diye hatırlıyorum. Fenerbahçe'yi şampiyon etti. Galatasaray'da şu an öyle ahım şahım bir lider yok. Herkes takır takır oynuyor. Güzel çalışmanın meyvesi işte. Takımda herkes bir şeyler yapabiliyor. Tek bir adama bu kadar bağımlı kalmak bir takımın zaafiyetidir. Alex'in ileride td olarak Fenerbahçe'de başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Hagi de herkesin sevgilisiydi. Başarısız olunca kalmıyor tolerans falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 fenerbahçenin şikeli şampiyon olduğu sene alexin fenerbahçeyi şampiyon etmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 gg yobo egemen hak topal krasiç topuz selçuk sow kuyt böyle birşeyler denemiş son antremanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 neden kendi evinde selçuk yerine stoch koymayıp, sow ile kuyt 2forvet olarak oynamıyor onu da anlamış deilim açıkçası ^^ ama artık aykut'un fikirlerini anlamlandırmaya çalışmayacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ya adam takti sow'u sol acik oynatmaya, abv aykut yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 rew haklı ama yani alex'i kesiyorsun,alex'siz oynamaya çalışsın diyorsun takım evet haklısın alışsın ama bu sefer de alex'in oynadığı yere cristian koyuyorsun.saçma sapan hareketler cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 @Rewendor Ben TD'yi senden çok eleştiriyorum evet yetersiz. Fakat GS'ye attığı gol dışında yoktu Alex. O golde bal bir goldu hepimiz gördük. Onun dışındaki maçlarda da 10 kişi oynadık. Şuan Emre bile Alex'i bu şekilde toparlayamaz. Alex hiç bir takımda kazanamayacağı kadar para kazandı. Taraftar her maç ismini haykırdı. Yani karşılığını her türlü aldı. Kötü oynuyorsa neden yedek oturmasın. Her ne kadar Alex olsada FB'den önemli değil kusura bakma. Alex'in önceden yaptıklarını sayıyorsun. Hepsini geçtim bir takımın kaptanı en tecrübeli oyuncusu diğer oyunculara örnek bir oyuncu böyle twit atarsa diğer oyuncular napar bir düşün. Bende Aykut gitsin diorum hatta Alex'ten önce net. Fakat şu konuda Aykut haklı kusura bakma. Aykut değil benim gözümde FB'nin TD'si. Kim olursa olsun böyle hareketler yapmamalı. TD'yi ayaklar altına aldın mı o takımdan bir halt olmaz. Aykut doğru şeyi yaptı en azından FB'nin bundan sonraki TD'lerininde saygısını korumuş oldu. Aykut Alex'ten önce gitsin bence. Ama şuursuzca Alex'i savunmanın manasıda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Creus said: gg yobo egemen hak topal krasiç topuz selçuk sow kuyt böyle birşeyler denemiş son antremanda. Saçmalamış yine. gg yobo egemen hak Krasic Topal Topuz Stoch Kuyt Sow Bir kerede şu kadroyu denese ya. Korkuo anasını satim. Lig maçında bile korkuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Buddha said: @Rewendor Ben TD'yi senden çok eleştiriyorum evet yetersiz. Fakat GS'ye attığı gol dışında yoktu Alex. O golde bal bir goldu hepimiz gördük. Onun dışındaki maçlarda da 10 kişi oynadık. Şuan Emre bile Alex'i bu şekilde toparlayamaz. Alex hiç bir takımda kazanamayacağı kadar para kazandı. Taraftar her maç ismini haykırdı. Yani karşılığını her türlü aldı. Kötü oynuyorsa neden yedek oturmasın. Her ne kadar Alex olsada FB'den önemli değil kusura bakma. Alex'in önceden yaptıklarını sayıyorsun. Hepsini geçtim bir takımın kaptanı en tecrübeli oyuncusu diğer oyunculara örnek bir oyuncu böyle twit atarsa diğer oyuncular napar bir düşün. Bende Aykut gitsin diorum hatta Alex'ten önce net. Fakat şu konuda Aykut haklı kusura bakma. Aykut değil benim gözümde FB'nin TD'si. Kim olursa olsun böyle hareketler yapmamalı. TD'yi ayaklar altına aldın mı o takımdan bir halt olmaz. Aykut doğru şeyi yaptı en azından FB'nin bundan sonraki TD'lerininde saygısını korumuş oldu. Aykut Alex'ten önce gitsin bence. Ama şuursuzca Alex'i savunmanın manasıda yok. FB'nin teknik direktörü FB'nin teknik direktörü olduğunu hatırlayarak FB'nin teknik direktörünün davranması gerektiği gibi davranırsa tabii ki FB'nin teknik direktörünün görmesi gereken saygıyı da görür. Ama Aykut o formayı dolduramadı, 2 beden küçük kaldı. FB'nin teknik direktörü olarak sırf kompleksten dolayı bir oyuncuya, üstelik de takımın en iyi oyuncusuna takıp onu defalarca sebepsiz yere kesmeye çalışırsan, ama başın çıktığı anda tutarsızca geri dönerek kendine olan güveni de bitirirsen, oyuncuyu form durumuyla alakasız olarak "bana ne sevmedim" diye dışlamaya kalkarsan hiç kimsenin saygı duymasını ve ağırbaşlı davranmasını bekleyemezsin, tabii ki o adam da öfkesini bir şekilde kusar, cevabını böyle verir. FB'nin teknik direktörünün böyle davranma lüksü yok. Alex yine gayet efendice tepki gösterdi. Dua etsin Aykut karşısındaki Alex, yoksa Batuhan ya da Engin Baytar karakterinde bi adam olsaydı twitterdan eleştirmekle kalmazdı o tepki, takım esas o zaman kaos neymiş öğrenirdi. Yapılan hareket ne FB'ye, ne de FB teknik direktörüne. Yapılan hareket o ünvanı hakedememiş ve dolduramayan bir adamın mantıksızlığına. Kaldı ki sezon başında Alex "bak beni düşünmüyosan söyle gideyim ben de oynayacağım bir kulüp bulayım" diye kendisine kolaylık yapmışken "kal sen kal" demiş bir adam Aykut. Gören de takımda herkes çok güzel oynuyo da bi Alex batırıyo o yüzden formsuz diye o kesildi sanacak. Hatta gören Alex formsuz diye yerine başka formsuz alexi kesebilen bir adam oynatılıyor sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Adam Alex olduğu için bunu yaptı zaten. Banane diyede bişey yok adam oynattı her maç. Baktı kötü yedeğe aldı. Her TD'nin yapacağı şeyi yaptı. Tutup hakaret etmiş gibi anlatma. Beni kıskanıyor 35 yaşında tecrübeli bir oyuncuya yakışmadı. Hala bunu savunuyorsan demekki senin takımında bunların olması lazım. Ooo dur sizde Fatih Terim vardı ona kıskanıosun desen heralde sözleşmeyi fes ederdi. Alex kimsede kazanamacağı parayıda kazandı taraftarlar her maç adamı haykırdı. Sözleşmesi sona ererken gidip Twit attı fiyatını yükseltmek için. Sonra baktı kimse aldığının yarısını bile vermiyor imzayı attı. CL maçı vark takım için çok önemli adam kıskanıyor diye twit attı. Evet Alex baya baya düşünüyor Fenerbahçeyi. Şuana kadar Alex'in bir dediği iki edilmedi. Son bir kaç sezondur adam kendini paraladı. İŞİNE GELMEYİNCE EMİN OL Alex'inde bazı şeyler umrunda değil. Alex FB'den daha profesyonel davrnıyor. Şuana kadar Alex'e duygusal davranan yönetimdi. Biraz işine gelmeyince neler yapıyor. Bunlarıda görmek lazım. Aykut'un yaptığı en iyi hareket Alex'i yedeğe almasıydı şuana kadar. Diğer tüm kararları faildi. Pas hatası bile yapmaya başladı adam. AMA NEDIR GS'YE GOL ATTI. Gs maçını izledim diyorsun yahu sen Sow'u izledin mi pardon? Hangi aptal insan Sow gibi forvetin varken Alex'i oynatır. Ha ALex'i yedeğe aldı yerine Cristian'ı koydu oda mallık. Elezığda asist yapmış diyorsun. İyi valla Alex dunya para kaldırdı. Takımın kaptanı oldu. Bu sezon kötü olmasına rağmen Aykut oynattı. E valla bırakalım FB'yi Alex'i tutalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Eski Fatih Terim olsa haklısın, bugünkü Terim Aydın'ı Engin'i bile kazanmaya çalışan bi adam, tekme tokat adam dövmüş Melo'yu bile tuttu, hele hele Alex gibi adamı kesin kazanmaya çalışırdı.. Tabii bi de Terim bi adamı kesiyor yedeğe çekiyorsa mantıklı sebeplerle çeker, gidip kompleks yapıp ben bunu kesecem diye yıllarca adama dadanmaz. Hadi kesti diyelim, kestim mi tam keser, sonra bi tarafı sıkışınca tükürdüğünü yalayıp yusuf yusuf geri sokmaz :) O yüzden Terim seni kesiyorsa bilirsin ki haklı sebebi var, o yüzden öfkelenmezsin. Alex'in yedeğe çekilmesinin performansıyla alakası yok. Ayrıca Alex'in yerine oynayan Baroni ya da Selçuk Şahin (LOL) de pek harikalar yaratmıyor, ya da Alex'i kesecek bir performans göstermiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Rewendor said: Eski Fatih Terim olsa 2. dönem demek lazım şuraya. Yoksa ilk döneminde Hagi gibi müthiş bir egoyu bile sorunsuzca yönetmiş bir hoca Fatih Terim. Eski denince karışıyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Hala bana Aykut'un hatalarını sayıyorsun abi. Evet Aykut gitsin. Ama şu Alex'in yaptıklarını nasıl savunuyorsun anlamadım. Fatih Terim azına sıçardı. Aykut kazanmadımı pardon Alex'i? Bu olaylar yeni değil ki. Alex Terim'e beni kıskanıyor dicek Terim kurtaracak onu daha neler. Abi bu sahada yapılan bir hata değil neden anlamıyorsun. TAkım kaptanı en tecrübeli adam çocuk gibi çıkıp kıskanıyor falan dicek Terim onu kurtaracak. Evet biliyoruz Terim'in ne kadar disiplinli olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Terim ilk maçlarda Alex'i ilk11 başlatacak hatta maç boyu oynatacak. Aelx inanılmaz kötü oynayacak. Terim 35'e geldi bu bu maç yedek olsun diyecek. Alex beni kıskandı diyecek. Terimde evet kıskandım diyip oyuncusunumu kurtaracak. Daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Öyle bir olay olmazdı çünkü Alex Terim'e o lafı diyemezdi. Gerek karizması (bize çok itici falan gelse de futbol dünyasında herkes aman hocam diye sınırsız saygı besliyo adama, üstelik de asar keser havası var) gerek becerisi, gerekse adil tavrı Alex'i kestirmezdi. Alex kesik yiyecekse tek sebebinin form ya da taktik olduğunu bilirdi, öyle açıklama yapmazdı. Hadi yaptı diyelim, yine çok zannetmiyorum şu anki Terim'in komple sileceğini. Ve evet, ne idüğü belirsiz bi adam gelip daha ilk dakikada Alex'i kesicem diye seni hedef gösteriyorsa, hiçbir sebep yokken her fırsatta bunu deniyip deniyip sonra yalvar yakar seni tekrar oynatıyorsa, sırf egosu yüzünden kesicem bunu diye sana taktıysa, üstelik de bunlar sonucu sen gidip "bak oynamicaksam söyle gidiyim" dediğinde yüzüne gülüp sezon açılınca yine aynı şeyi yapıyosa bu lafı da söylersin. Ben gayet hak veriyorum böyle bi durumda Alex'in tavrına. Kendi şirketinizde müdür bu Aykut'un yaptığının yarısını yapsa yerin dibine sokar isyan çıkarırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar