Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

Zaten bu sene yatarsa bu iş olimpiyat tadilattan geçmiş olacak. Yolu hala dandik olacak büyük ihtimalle ama en azından giden donmaz. Adam edecekler stadı güya. Yada tadilat ayağına biri parayı götürecek yine değişen birşey olmayacak =P oda bir ihtimal.

Bu sene illa inönü harici bir yerde oynayacaksak tek yer kadıköy gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aday olacağız ya olimpiyatlara yada futbol şampiyonasına, o stadı adam edip süsleyeceklermiş. Geç kalırız diye şimdiden yapıp işi bitirmek istiyorlar. Gerçekten orada bir aktivite yapsak anca dünyaya rezil oluruz. En son liverpool maçından sonra oraya bir daha maç felan vermediler zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

olimpiyata niye tadilat yapılıyor ki? bombos duruyo stad zaten, ihtiyac mı var boyle birseye?

zaten stad bomboş, sorun o asdfdsa

rüzgar alıyor, yolları bok gibi, stadın içi iyice çürümüş bakımsızlıktan, boyaları bile gitmiş yer yer

adam gibi bakım lazım, çok iyi stad aslında değerini bilmek gerekiyor. Yeri yüzünden gerçi ne kadar iyi olursa olsun her zaman yarı yarıya değer kaybedecek ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Hamit'i de aldıysa Fener bayağı iyi kadro kurdu.

Son 3 sezondur Fener transfer yapmayı öğrendi, gerçekten çok iyi transferler yapıyor genel anlamda. Eskiden rezalet bir transfer politikası varken çağ atladılar resmen.

Özellikle piyasadaki kaliteli yerlileri silip süpürmeleri kontenjanı bayağı rahatlattı, istediği gibi yabancı alır artık.

İyi yabancı almak olay değil, herkes parayı bastırıp alır, ama işte 11 yabancı alamıyosun öyle, kontenjan var. İyi yerli toplamak olay. Yoksa 3-4 tane yıldız yabancının takımı sırtlamasıyla itelersin ancak işte 3 sene önceki gs'nin çok iyi sezonu gibi. ileride kewell baros keita gibi müthiş adamlar varken arkalarını ayhan sarp barış sabri toplar.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben Aykut'un T.D.'liğini hiç beğenmiyorum.

Taktik bilgisi büyük takım için yeterli düzeyde değil, oyuncu psikolojisinden anlamıyor, egosu yüzünden hatalar yapıyor, işi inada bindiriyor (3 senedir Alex'i takımdan kesmeye çalışıyor adam) ve oyun okuma becerisi de çok iyi sayılmaz. Bunu hem genel tavrıyla hem de somut örnekleriyle (GS maçı öncesi dizdiği kadro, forvet alex inadı, oyuna göre değil tamamen ezbere oyuncu değiştirmesi, oyuncu silip silip geri affetme gitgelleri vb) çok güzel gösterdi.

Ama bu adamda olan şeylerin başında azim geliyor. Hem bu sene FB'de hem daha önceki demeçlerinde hem de esas İstanbulspor döneminde bunu çok net gösterdi. İkinci sırada ise eğer transferlerde kendisi kesip biçip adam alyorsa uygun oyuncu seçimi ve iyi transfer gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna müdahale etmekte başarısız olduğunu, ve inatçı olduğunu ben de düşünüyorum ama; alex'i kesmek her fenerbahçelinin fikri. elbet kesilecek alex. bunun daha az sancılı olması gerekiyo. takım 7 yıldır alexle oynuyor. 2-3 yılda ancak atlatılır bu sendrom, o yüzden yavaşça kesmenin yollarını arıyor.

oyuncu psikolojisinden GAYET iyi anlıyor aykut kocaman, son 1.5 yıldaki fenerbahçenin her maçta mücadele ediyor olmasını, bütün bu şike olaylarına rağmen bu kadar kenetleniyor olmasını aykut kocaman dışında açıklayabilecek bir faktör yok.

aykut kocaman'ın en güzel özelliği ise, asla daum, fatih terim vs gibi oyuncusunu medyanın önüne atmıyor. kötü maçların hepsinde sorumluluğu üstleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

fizbanın dediklerine +1
ama şöyle bir durum var taktik anlamda sıkıntıları olduğunu ve oyunu okuyamaması gibi durumlar içinde rewendor'a +1

gerçi şimdi maç sonrası basın toplantılarını düşündüm de, oyunu okuyabiliyor aslında, en azından maç sonrası demeçleri bunu çıkıyor, ama ne biliyim garip bir şey yani. Bazen gerçek anlamda kanser ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

hamitle anlasıldı herseyde diyolar, dogrumu acaba gorecez :)

Salı İstanbul'a geliyor, Galatasaray'a imza atmak için. Fenerbahçe yönetimi yıllık ücretleri dengelemek istiyor. Emre'nin gidişi ve muhtemelen sezon içerisinde Alex'ten indirim talepleri bu sebeple, Galatasaray'ın önerdiği ücretin üstüne çıkmaz Fenerbahçe, çıkarsa da güle güle kullansın. Hamit'i isterim takımımda fakat yerli furyası yüzünden resmen +1 milyon euro maaş çekiyor adamlar

Şu ligde yıllık 2.5 milyon euro üzeri para edecek Sow, Melo, Selçuk, Burak ve Fernandes'i sayarsın sadece. Gerisi tırışka. Resmen yerli piyasasını kırdılar
Sosyal ağlarda paylaş

Hamiti sanırım fb alırda ben hala nasıl bir kadro kuracagını kestıremıyorum aykut hocanın,eğer geçen seneki gibi sezona giriş yapmadan yeni sistemi oturtmaya çabalarsa sampıyonlar lıgıne katılamamaktan korkuyorum.ilerdeki stoch,kuyt,sow üçlüsü,gerideki hasan ali,bekir,egemen,gökhan,volkan ve ön liberoda mehmet topal altılısını sayarsak gerıye yanlızca 2 oyuncu tercıhı kalıyor.Kim oynuycak?hamitte gelirse kesın oynayacagına göre;geriye kalan tek kontenjan için,cristian,alex,mehmet topuz,dia,caner,selçuk ve hatta özer kalıyor,alexi koyarsa alex 4-3-3 oynayamaz bu saatten sonra,diğerlerini koysa yaratıcı oyuncumuz olmuycak.4-4-2 yemi dönücez acaba
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...