Feamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 o ne kötü müziktir be, bari my little pony çalsalardı arkadan daha güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bugün staff of herding i yere atmışım. okadar emek ve para boşa gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Wispy said: Abi loot leş burada da ya. 300 MF'le pinata ve happy cloudları açıyorum çöp legendary kafasını atıyor. Champ kestim o kadar yine bir cacık atmadı. Yazık oldu bizim 1,8ma her run 200-300k kaliyor lootla :) daha iyisi azmodan ve act 4 den dusuyo onlarda tek kasiyo baya :)isin garibi benim bi barbarian ark var kendisi butcherdan devamli 1-2M luk item dusuruyor fitil ediyo beni :) bi satiyo ustune oyle diyim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 isterseniz mf niz 100000 olsun bahtsız bedeviyseniz hiç bişi düşmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 pony level inferno act3 ve 4 ayarında yani level 63 itemler düşebiliyor, ha siege yapmışsın ha bunu aynı şey, dahası stackle girmek buraya çok daha kolay. düşmüyor dandik düşüyor diye birşey yok işte tamamen şans. ben hell'e girdim mesela attack speed'li yüzük düştü tamamen şans sattım ah'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ben bu aralar siegebreaker run yapıyoum pony yerine çünkü daha çok elit çıkıyor, 2-3 tane resplendent chest çıkma ihtimali falan var, 2 rare de bosstan garanti, onu bilerek gitmek daha bi güzel sanki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 beni de alsana yanına :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 valla 15 tane siegebreaker yapmışımdır 1 tane düzgün item düşmedi o spear throwerlar da bayar valla reskill yemeketen gına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 siegebreaker çok vakit kaybettiriyor öl koş öl koş nereye kadar, ille ranged kazık birşeyler geliyor. pony lvl'da invul mins mortar gibi birşeyler çıkmazsa rahat geneli ve genelde daha yüksek lvl itemlar. ha ama öldükten sonra tyrael güzel sololuyor dillileri şimdi ona lafım yok heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Tyraelin kafasina cok kotu inicek nerf hammer To the ground baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 valla ilk 5 stack inferno pony'de amulet düşürdüm 2,5m'a okuttum sonra parayla karakteri biraz daha düzdüm adama benzedi, siegebreaker da iyi bir farm noktası fakat pony'de bayağı bir altın rezervi var ki ölmen de zor, ölsen bile pack'e geri koşarken hp'leri çok gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 5 nv dahil 310 mf'yle 2 pony daha yaptım kafasını attı yine. hakikaten cinnet nedeni ya o unicornları kitelayarak kesmeye çalışıp sonra 3 mavi atması. Pinata 4 mavi attı falan inanılmaz şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 eheh bugun bana bi guzellik yapti ponyler. 1075dps 1hand 160vit 100dex rare hammer atti..sesimi cikarmadim "keske hammer olmasaymis" diye..son 2 gundur farmliyoruz anca iste kirk yilin basi. tam piyango.. (5valor + %210 MF gear ile chestten dustu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Wispy said: 5 nv dahil 310 mf'yle 2 pony daha yaptım kafasını attı yine. hakikaten cinnet nedeni ya o unicornları kitelayarak kesmeye çalışıp sonra 3 mavi atması. Pinata 4 mavi attı falan inanılmaz şeyler Soyle diyim dusen rarelerin 1/10 iyi, dusen mavilerin 1/20 si :) Azmodan, diablo farmlamiyorsan pony leveldan şaşma :) bide bi tip veriyim ben genelde bir fortune shrine buluyorum girmeden once eeheh pinatalari 340 mf le aciyorum + 10 kadar bulut ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 2 günde Ponyden 5M gold yaptım. Çok fazla kasmadan da oluyor. 2 dh kasıyoruz, hem çok kolay hemde güzel item düşüyor. Dün 1390 dps staff düştü. Bugün 3.5m lik bot falan. Siegebreakerdan çok daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 biri beni ponye soksun ^_^ uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Eğer 240+ MF'niz varsa temizledikten sonra cloudları açmaya sokabilirim birilerini gece 12den sonra. Geariniz iyiyse hızlıca 5 NV alıp da NV'lerle açabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Bu pony levela girmek için ne lazım bende gireyim bi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Wispy said: Eğer 240+ MF'niz varsa temizledikten sonra cloudları açmaya sokabilirim birilerini gece 12den sonra. Geariniz iyiyse hızlıca 5 NV alıp da NV'lerle açabiliriz. Hocam bu gece ponye sokar mısın beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Infernoya portal açarım ama temizleme en temiz solo oluyor o yüzden kendim takılırım derseniz inv atar, portalı açar çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Senin portal ile girecek olursak kötü kombinasyon champleri resetleme gibi bir şansımız olmuyor değil mi? (bir de town portal çalışıyor mu, noob sorusu olsun bu da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 reset olmaz portal calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ZaugnaKhaldun said: Senin portal ile girecek olursak kötü kombinasyon champleri resetleme gibi bir şansımız olmuyor değil mi? (bir de town portal çalışıyor mu, noob sorusu olsun bu da) Kotu grplari bos yerlere cekiyorsun zaten. Evet portal calisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bugün bütün gerekenleri 1 saatte topladım pony-level staff için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 kim beni ponye sokar :D pm plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar