Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Secret Pony Level

Sam

Öne çıkan mesajlar

Wispy said:

Abi loot leş burada da ya.
300 MF'le pinata ve happy cloudları açıyorum çöp legendary kafasını atıyor.

Champ kestim o kadar yine bir cacık atmadı.

Yazık oldu bizim 1,8ma

her run 200-300k kaliyor lootla :) daha iyisi azmodan ve act 4 den dusuyo onlarda tek kasiyo baya :)isin garibi benim bi barbarian ark var kendisi butcherdan devamli 1-2M luk item dusuruyor fitil ediyo beni :) bi satiyo ustune oyle diyim....
Sosyal ağlarda paylaş

pony level inferno act3 ve 4 ayarında yani level 63 itemler düşebiliyor, ha siege yapmışsın ha bunu aynı şey, dahası stackle girmek buraya çok daha kolay.

düşmüyor dandik düşüyor diye birşey yok işte tamamen şans. ben hell'e girdim mesela attack speed'li yüzük düştü tamamen şans sattım ah'da.
Sosyal ağlarda paylaş

siegebreaker çok vakit kaybettiriyor öl koş öl koş nereye kadar, ille ranged kazık birşeyler geliyor. pony lvl'da invul mins mortar gibi birşeyler çıkmazsa rahat geneli ve genelde daha yüksek lvl itemlar.

ha ama öldükten sonra tyrael güzel sololuyor dillileri şimdi ona lafım yok heh.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ilk 5 stack inferno pony'de amulet düşürdüm 2,5m'a okuttum sonra parayla karakteri biraz daha düzdüm adama benzedi, siegebreaker da iyi bir farm noktası fakat pony'de bayağı bir altın rezervi var ki ölmen de zor, ölsen bile pack'e geri koşarken hp'leri çok gitmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

5 nv dahil 310 mf'yle 2 pony daha yaptım kafasını attı yine.

hakikaten cinnet nedeni ya o unicornları kitelayarak kesmeye çalışıp sonra 3 mavi atması.

Pinata 4 mavi attı falan inanılmaz şeyler

Soyle diyim dusen rarelerin 1/10 iyi, dusen mavilerin 1/20 si :) Azmodan, diablo farmlamiyorsan pony leveldan şaşma :) bide bi tip veriyim ben genelde bir fortune shrine buluyorum girmeden once eeheh pinatalari 340 mf le aciyorum + 10 kadar bulut ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...