-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 konuşulmuştur belki bir yerde de sorayım dedim, act 1 bitmek üzere, oyundaki log'lara ve bone piles'lara kadar her bir şeye dokunarak, tüm lore'u keşfederek oynuyorum ama 0 achievement'ım var. forumlara baktım, baya kişi aynı sorundan dert yanıyor. level 20 olup hiç achievement almamışlar var. aynı durumu yaşayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 geldi baya achv aslında lvl15 civarı, shrine achvı vardı aklımda kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 dun gece biz de multi atarken 3 kisi, bir arkadas hic bir achi'yi almadı biz alırken... neyden kaynaklanıyo bilmiyorum ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bug var achievelerde, bazıları buglanıyor. bizde de var aynı sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 tekrar party kurunca geldi 90 puanlık achievement da hala skeleton king, 10.000 gold vs. gibi basit achievementlar gelmedi. tonla şey açmış olmam lazım yani. yakarım blizzard'ı bir şey yapamıyoruz derlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Aynı şekilde gidiyordum ben de. 250-260 puan olmuştu, sonra çıkıp tekrar girdim. Bi baktım ki 40'a düşmüş, o da dün gece bıraktığım hali. Yani bugün oynadığım süredeki bütün achi'ler uçtu. Abv blizz, kaç aydır beta var, bu ne bug dolu hala :S. Düzeltseler bile uçan veya sayılmayan achi'lerin geri geleceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 sc2 deki gibi serverla bağlantı annaylamaya baslayınca achileri kapatıyo oyun, onlarla bide lag olmasın falan diye. o mevzudur. bende bitirdim 10 achi falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bende de var aynı sorun. release gecesi aldığım 2 achievement harici sıfır achievementım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 level 11 im bende ota boka sararak gidiyorum 200 ach puanim var. sadece dun sabah 4 saat oynadim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 işte dün akşam bi sorun vardı. benim coop oynadığım adamlar achi üstüne achi koyarken bende sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 ya bu beta oyuncuları tam olarak ne yaptı ben anlamadım ? en ufak faydası olmamış gibi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Battle.net buglandığında sadece oyunu oynayabiliyorsun. Chat, achi falan çalışmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bugün tekrar girince farkettim bende de bi sürü çöp achi eksikmiş şimdi nightmarede oynarken tek tek geliyor hepsi kafanıza takmayın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 işin arkaplanında bnet2 özellikleri servisler olarak sunulmuş. yani örnek veriyorum friendlist, game-master (oyun bulma), friendnotification ve achievement gibi servisler mevcut. yoğunluktan dolayı bu servis veya servislerden birkaçı bazı oyuncular için unresponsive olabiliyor, sanırsam bu neden oluyor bu buga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Act I'de yaptığım hepsi geldi. Ama Act II'yi bitirdim III'e geçtim, II ile ilgili en çöp achievement dahi yok. Kestiğim bosssları bile göstermiyor II için. Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 ya illa nightmare, hell falan oynarken o achievement'ları alırız da karambolde gitmeyeydi yani. hani bu tip durumlarda noluyor bilmiyorum, bug'ı düzeltince achievement'lar gelecek midir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 orası muamma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 normal mode için ayrı achi'ler var bi sürü. onlar karambole gidebilir düzeltmezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Wow da heroic kesince, normalde kesmiş sayıp 2 achivmentıda veriyordu. Bundada aynı olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Parti ile quest yapınca sanki partinin sahibi achi alamıyor ama yancıları alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 3 kişi oynayıp bitirdik dün, act 1 de herkes achievementları alıyordu ama act 2 den sonra en çapulcu achievementlar bile gelmedi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 serjuhan said: Parti ile quest yapınca sanki partinin sahibi achi alamıyor ama yancıları alıyor. tam tersi. dün benim parti lider alıyodu, biz 2 kişi alamıyoduk, 3. de alıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 achievent server gg oldugundan bir ara olabilir mi ? ben dun oyuna girdigimde herkes deliler gbi yok sunu aldi yok bunu aldi diye mesaj geliyordu. hatta kaedenin oyunu bitirme achi.sini aldigini gozlerimle gormustum (ve oeh demistim asdfsadf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bugun oyuna tekrar girdigimde girer girmez ben de dun aldigim achilerin bi kismini tekrar aldim... ama achi server'in down olmasiyla alakasi yok bence, cunku multi oyunda biz 2 kisi alirken birimiz almiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 abi iste achievement server cok fazla yuk oldugu icin, belli kisiler icin timeout oluyor ve muhtemelen gondermiyor notificationları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar