Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Esnaf said: benim asıl aklıma takılan erciyes in bir hocaya 2m verebilmesi abi yani hiç anlamıyorum. Osman Özköylü'ydü hocaları, Elazığspor'u çalıştırdığı dönemden de biliyorum sonrasında da özellikle takip ettim ki bu adam Türkiye'deki en iyi hocalardan biri olma potansiyeline sahip bir adam, çalıştırdığı her takım ile gereğinden ve beklenenden çok fazla başarı kazandı. Adama hiçbir zaman devam etme şansı tanınmadı. Elazığspor ile ikinci lige çıktı. Elazığ için o dönem Doğu'nun Barcelona'sı deniyordu. Bulduğu gençlerle deli takım yaratmıştı, yönetimdeki parasızlık ve bir önceki yönetimin rezillikleri yüzünden istifa edip Denizli'ye gitti. Denizli'de hazır takımı aldı, yine oyununu oynattı. En zevkli futbolu oynuyordu ligde ama tutmadı. Erciyes'e gitti. Erciyes'te yarım sezon iyi, bu sezon hali ortada kendi kurduğu takım ile yaptıkları vs... Kendi kurduğu takımlar ile beklenenin üstünde başarılar yakalıyor, oynattığı futbol çok iyi ve hücuma dayalı. Benim onun yönetiminde izlediğim Elazığ çok farklıydı. Geçen sezon Bank Asya'daki harika takımı da o kurmuştu. Ama işte yok, bir Süper Lig şansı yok... Böyle çalışmaya devam ederse eninde sonunda Süper Lig'e gelecek ve adından söz ettirmeyi bilecektir. Belki daha iyidir, alt ligler ve Süper Lig arasında aşırı bir kalite farkı var. İyice pişip gelmesi kalıcı olması için daha iyi olabilir belki ama garip... Erciyes'in amacı belli, yapacakları belli. Elinde böyle bir cevher varken bir hocaya 2 milyon bağlamak cidden garip... Ha gerçi abilerinin kopyası olmak istiyorlar belli, yerel yıldızları bulup oynatmak değilde Vleminckx gibi adamları bulup oynatmak istiyorlar... Başka açıklaması yok. Getirdikleri adam ile gönderdikleri adam arasındaki en büyük temel fark bu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ben zaten yıllardır anlamıyorum bu 1. lige çıkan takımlar neden ilk iş olarak hocalarını kovuyor.hani sonuçta ortada genelde böyle takımlar 1 yıl sonra tekrar düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 iq dusuklugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 BlackRose said: İBB'yi düşürecekler basmayın bişe :p This :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qKhKG3_89zQ&feature=share bence sezonun oyuncusu gekas'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Yılmaz Vural istifa etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Bursa da son maça sırf yerli çıkmış, kadroda 1 tane yabancı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 tam halısaha forveti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 vourinho (yılmaz vural) yine istifa etmiş eski haber mi yoksa milli takıma gelsin bari ya yeter demirören Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 vural a yazık olmuş.o saçma sapan kadroyu ligde tuttu helal olsun adama.akhisar ın bile kadrosu o kadar kötü değil adam o kadroyla açık futbol oynatarak bi şekilde ligde tuttu elazığspor u. neyse seneye devre arasında yine düşmemeye oynayan bir takımın başına gelip kurtarır takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Vural resmen bu saaten sonra kalp krizi geçirmek istemiyorum benim yönetim tarzıma uygun olan takımlarda çalışmak istiyorum demiş ula sen kurtarıcı değilmiydin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 EsEste Ozgur Cek shovu vardi, harika bir frikik golu ustune rovastadan bi gol daha ve birde asist! Cocugun icine Bale kacmis sdf Yeto Caneri tuttu da bunu harcatti Aykut. Gekas gecen senede Samsunu kurtarcakti ya kismet Akhisaraymis. Adam tam bir Tanju Colak, keko Samet istememis Bjkya hemde 300bine lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sleepingdeath said: Vural resmen bu saaten sonra kalp krizi geçirmek istemiyorum benim yönetim tarzıma uygun olan takımlarda çalışmak istiyorum demiş ula sen kurtarıcı değilmiydin :S Futbol şubesinin tamamen kendisine bağlanmasını istemiş. Tek sorumlu adam olmak istemiş bizimkilerde istememiş. Daha sadece yarım sezon çalışmışsın, geçmişin belli ve gelecek sezon ne olacağı belli değil. Çıkıp nasıl istersin bu kadar hak abi... Sevdik, bokunu çıkardı. Yine de kalmasını isterdim. Daha iyisini nasıl bulacak Elazığ, Osman hoca boşken geri getirseler keşke "Tatar Ramazan" said: Gekas gecen senede Samsunu kurtarcakti ya kismet Akhisaraymis. Adam tam bir Tanju Colak, keko Samet istememis Bjkya hemde 300bine lol Samet istememişten ziyade expert Mesut Bakkal'ı arayıp fikir sormuş. Gekas'ı bir kez görmemiş adamdan "Sakat o alma" yorumunu alan kurt hoca Samet ise görüşmeye bile çağırmadan reddetmiş. İnsan kendi sağlık kontrolüne sokar la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ribry vakasının çok azı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Eneramo Sivastan ayrilmis ve bonservissiz durumda, Gekasta 500bine falan alinabilir sanirim, Akhisar ibnelik yapmaz kurtaricisina. Bu ikisi icin buyuk kavga cikar bu yaz, akli olan kulup atlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 eneramo'yu kesin bu sene lige çıkan takımlardan biri alır. Yüksek ihtimal erciyes. Gekas'ı da aklı varsa satmaz zaten akhisar. Sattığı anda yine düşecek çünkü takımın geri kalanı şirketler halı saha liginde gibi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 esasinda akhisar gekastan once iyi futbol oynayip gol bulamiyordu gekasla sorun giderildi, bu arada erciyes fuat capadan sonra vleminx'e salca olmus gencler daha bonservisi alamamis, ama enaramo dediginiz gibi bos kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 başbakan fetva vermiş. yabancı sınırı düşüyormuş planlandığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Onun yerine osmanlıyı örnek alıp devşirme yoluna mı gidecek mişiz? Hey Allahım sen sabır ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ahahah. milli takımımız ve kulüplerimiz yabancı sınırı sayesinde her sene başarıdan başarıya koştuğu için çok doğru bir karar bence. hatta kürtler ve lazlar da yabancı statüsünde sayılsın. türkiyede doğmamış türkler de yarım yabancı statüsüne sahip olsunlar. mesela hamit ve halil altıntop kardeşler aynı takımda oynarlarsa 1 tane yabancı spotunu kaplasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Yabancı sayısının az sayıda sınırlanması uzun vadede belki yerli oyunculara imkan tanınması için iyi olur , ama belki gelecek yıl fikir değiştirirler yine artırırlar. O yüzden olan önümüzdeki yıla olur, avrupada başarı arayan klüplerimize yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Avrupada basari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 loop said: Yabancı sayısının az sayıda sınırlanması uzun vadede belki yerli oyunculara imkan tanınması için iyi olur , ama belki gelecek yıl fikir değiştirirler yine artırırlar. O yüzden olan önümüzdeki yıla olur, avrupada başarı arayan klüplerimize yazık olur. hangi uzun vade yahu? geçen sene konmadı ya bu sınır. uzuuun vade hala dolmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Yabanci siniri eski disa kapali ekonomi modeli gibi birsey. Yerli oyuncular rekabet olmadigindan kendilerini gelistirme zorunlulugu duymuyorlar. 20 yasinda piyasaya ciktigi zamanki haline hic birsey katmadan 15 sene abarti ucretler alip kral gibi takiliyorlar. Bonservisleri de abarti oluyor tabii bu arz talep dengesizliginde. Oysa kaldir yabanci sinirini tamamen, 3-5 sene yedek kalir Turk oyuncular ama sonra mecbur calisip gelisip ortama uyarlar ve kalite yakalanir milli takimda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Yabanci siniri olsa da olmasa da ulkenin potansiyeli belli. Yetenekli adam bi sekilde bulunur, cok zor degil. Ama yetenekli adam yok, aynen dusunen fazla adam olmadigi gibi. Surekli denen sey 70 milyonluk bir ulkeyiz illa ki yetenek cikar. Ama sadece insan sayisina bakarak orantilarsak cin in hindistanin dunyayi yonetiyo olmasi lazim. Kisacasi nerde cokluk orda bokluk misali, bu ulkeden bi bok olmayacagini gorup dukkani kapatip gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar