Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2012 / 2013

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Esnaf said:

benim asıl aklıma takılan erciyes in bir hocaya 2m verebilmesi

abi yani hiç anlamıyorum. Osman Özköylü'ydü hocaları, Elazığspor'u çalıştırdığı dönemden de biliyorum sonrasında da özellikle takip ettim ki bu adam Türkiye'deki en iyi hocalardan biri olma potansiyeline sahip bir adam, çalıştırdığı her takım ile gereğinden ve beklenenden çok fazla başarı kazandı.

Adama hiçbir zaman devam etme şansı tanınmadı. Elazığspor ile ikinci lige çıktı. Elazığ için o dönem Doğu'nun Barcelona'sı deniyordu. Bulduğu gençlerle deli takım yaratmıştı, yönetimdeki parasızlık ve bir önceki yönetimin rezillikleri yüzünden istifa edip Denizli'ye gitti.

Denizli'de hazır takımı aldı, yine oyununu oynattı. En zevkli futbolu oynuyordu ligde ama tutmadı. Erciyes'e gitti. Erciyes'te yarım sezon iyi, bu sezon hali ortada kendi kurduğu takım ile yaptıkları vs...

Kendi kurduğu takımlar ile beklenenin üstünde başarılar yakalıyor, oynattığı futbol çok iyi ve hücuma dayalı. Benim onun yönetiminde izlediğim Elazığ çok farklıydı. Geçen sezon Bank Asya'daki harika takımı da o kurmuştu. Ama işte yok, bir Süper Lig şansı yok...

Böyle çalışmaya devam ederse eninde sonunda Süper Lig'e gelecek ve adından söz ettirmeyi bilecektir. Belki daha iyidir, alt ligler ve Süper Lig arasında aşırı bir kalite farkı var. İyice pişip gelmesi kalıcı olması için daha iyi olabilir belki ama garip...

Erciyes'in amacı belli, yapacakları belli. Elinde böyle bir cevher varken bir hocaya 2 milyon bağlamak cidden garip...

Ha gerçi abilerinin kopyası olmak istiyorlar belli, yerel yıldızları bulup oynatmak değilde Vleminckx gibi adamları bulup oynatmak istiyorlar... Başka açıklaması yok. Getirdikleri adam ile gönderdikleri adam arasındaki en büyük temel fark bu çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

vural a yazık olmuş.o saçma sapan kadroyu ligde tuttu helal olsun adama.akhisar ın bile kadrosu o kadar kötü değil adam o kadroyla açık futbol oynatarak bi şekilde ligde tuttu elazığspor u.

neyse seneye devre arasında yine düşmemeye oynayan bir takımın başına gelip kurtarır takımı
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

Vural resmen bu saaten sonra kalp krizi geçirmek istemiyorum benim yönetim tarzıma uygun olan takımlarda çalışmak istiyorum demiş ula sen kurtarıcı değilmiydin :S

Futbol şubesinin tamamen kendisine bağlanmasını istemiş. Tek sorumlu adam olmak istemiş bizimkilerde istememiş. Daha sadece yarım sezon çalışmışsın, geçmişin belli ve gelecek sezon ne olacağı belli değil. Çıkıp nasıl istersin bu kadar hak abi...

Sevdik, bokunu çıkardı. Yine de kalmasını isterdim. Daha iyisini nasıl bulacak Elazığ, Osman hoca boşken geri getirseler keşke

"Tatar Ramazan" said:

Gekas gecen senede Samsunu kurtarcakti ya kismet Akhisaraymis. Adam tam bir Tanju Colak, keko Samet istememis Bjkya hemde 300bine lol

Samet istememişten ziyade expert Mesut Bakkal'ı arayıp fikir sormuş. Gekas'ı bir kez görmemiş adamdan "Sakat o alma" yorumunu alan kurt hoca Samet ise görüşmeye bile çağırmadan reddetmiş.

İnsan kendi sağlık kontrolüne sokar la
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah.
milli takımımız ve kulüplerimiz yabancı sınırı sayesinde her sene başarıdan başarıya koştuğu için çok doğru bir karar bence.
hatta kürtler ve lazlar da yabancı statüsünde sayılsın.
türkiyede doğmamış türkler de yarım yabancı statüsüne sahip olsunlar. mesela hamit ve halil altıntop kardeşler aynı takımda oynarlarsa 1 tane yabancı spotunu kaplasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Yabancı sayısının az sayıda sınırlanması uzun vadede belki yerli oyunculara imkan tanınması için iyi olur , ama belki gelecek yıl fikir değiştirirler yine artırırlar. O yüzden olan önümüzdeki yıla olur, avrupada başarı arayan klüplerimize yazık olur.
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Yabancı sayısının az sayıda sınırlanması uzun vadede belki yerli oyunculara imkan tanınması için iyi olur , ama belki gelecek yıl fikir değiştirirler yine artırırlar. O yüzden olan önümüzdeki yıla olur, avrupada başarı arayan klüplerimize yazık olur.

hangi uzun vade yahu? geçen sene konmadı ya bu sınır. uzuuun vade hala dolmadı mı
Sosyal ağlarda paylaş

Yabanci siniri eski disa kapali ekonomi modeli gibi birsey.

Yerli oyuncular rekabet olmadigindan kendilerini gelistirme zorunlulugu duymuyorlar. 20 yasinda piyasaya ciktigi zamanki haline hic birsey katmadan 15 sene abarti ucretler alip kral gibi takiliyorlar.
Bonservisleri de abarti oluyor tabii bu arz talep dengesizliginde.

Oysa kaldir yabanci sinirini tamamen, 3-5 sene yedek kalir Turk oyuncular ama sonra mecbur calisip gelisip ortama uyarlar ve kalite yakalanir milli takimda da.
Sosyal ağlarda paylaş

Yabanci siniri olsa da olmasa da ulkenin potansiyeli belli.

Yetenekli adam bi sekilde bulunur, cok zor degil.

Ama yetenekli adam yok, aynen dusunen fazla adam olmadigi gibi. Surekli denen sey 70 milyonluk bir ulkeyiz illa ki yetenek cikar. Ama sadece insan sayisina bakarak orantilarsak cin in hindistanin dunyayi yonetiyo olmasi lazim.

Kisacasi nerde cokluk orda bokluk misali, bu ulkeden bi bok olmayacagini gorup dukkani kapatip gidelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...