Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2012 / 2013

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray Kalan Maçlar:

Kayserispor (D) 1
İstanbul B.B. 3
Mersin İdman Yurdu 3
Karabükspor (D) 3
Elazığspor 3
Gaziantepspor (D) 1
Sivasspor 3
Fenerbahçe (D) 0
Trabzonspor 1

Fenerbahçe Kalan Maçlar:

Antalyaspor (D) 1
Akhisar Bld. 3
Orduspor (D) 0
Eskişehirspor 3
Gençlerbirliği (D) 3
Kayserispor 3
İstanbul B.B. (D) 1
Galatasaray 3
Karabükspor (D) 3

Beşiktaş Kalan Maçlar:

Kasımpaşa 1
Mersin İ.Y. (D) 3
Bursaspor (D) 0
Antalyaspor 3
Akhisar Bld. (D) 3
Orduspor 1
Eskişehirspor (D) 0
Gençlerbirliği 3
Kayserispor (D) 1

Bursaspor Kalan Maçlar:

Kasımpaşa (D) 3
Beşiktaş 3
Mersin İ.Y. (D) 3
Antalyaspor (D) 1
Akhisar 3
Orduspor (D) 0
Eskişehirspor 3
Gençlerbirliği (D) 3

böyle olursa;
gs 65
fb 63
bursa 59
bjk 58

bakalım ne kadarı tutacak.
Sosyal ağlarda paylaş

gökhan zan'ın cezasının ertelemesinin bir sebebi de ŞAMPİYONLAR LİGİNDE, bakın büyük yazdım burayı, şl'de çeyrek finalde mücadele eden bir takıma ligde yardımcı olmak istediler. bir tokat da onlar atmadı. cezayı silmediler ertelediler.

TFF sadece bir türk takımını düşünüyor yardımcı oluyor.
hani şikeye göz yumarak yardımcı olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Gençler maçına gidiyorum bugün birazdan çıkıcam var mı bi diyeceğiniz :)

gençler maçında şalke öncesi gerilim+fatih teriminin oyuna direkt müdehale edememesi(en azından aykut kocaman gibi değil dfs) ve galatasarayın tamamen şanssızlığının üstünde olduğu maçtı.

yani kusura bakmayın fener balı yok bizde.

yani şu tarz muhabbetlere girmiyim girmiyim diyorum beni de kendinize benzetip çirkefliğe ve ergen muhabbetine itiyorsunuz!!
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

yani şu tarz muhabbetlere girmiyim girmiyim diyorum beni de kendinize benzetip çirkefliğe ve ergen muhabbetine itiyorsunuz!!

Beni yanlış anladın herhalde ben ankaradayım maça gideyim dedim.. Fener balla kekle ilgili bir şey kastetmedim.. Ayrıca değil forumda , dünyadaki en büyük fener düşmanı benim, pkk bile şu an daha sempatik, açılım + kaynaşma var neticede :)
Sosyal ağlarda paylaş

tff ne yaptığını bilmiyor ki. herkes haklı kendine göre. gsliler meireles/melo tutarsızlığından kızgın. fbliler hakem hatasından, terimin ertelenen cezasından kızgın, bjknın hakkı her daim yeniyor, sadri zaten hep kızgın.

netice ne olursa olsun sene sonu bu federasyon gider.
Sosyal ağlarda paylaş

ne bilim arkadaşım ben? o zaman tff sadece galatasaray'a çalışmıyormuş değil mi? "golotosoroyoasyonnn" demiceksiniz o zaman.. genel olarak git yüklen tff ye banane.. bal vs de demiceksiniz çünkü ortada bir bal varsa bundan en son bahsedilecek takım galatasaray.

loop said:

escape said:

Beni yanlış anladın herhalde ben ankaradayım maça gideyim dedim.. Fener balla kekle ilgili bir şey kastetmedim.. Ayrıca değil forumda , dünyadaki en büyük fener düşmanı benim, pkk bile şu an daha sempatik, açılım + kaynaşma var neticede :)

oke pardon o zaman dfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Eeee şimdi UEFA katılım yarışı da tuhaf bir hal aldı. Herkes(hepimiz) Antalya Bursa belki Gençler falan derken Paşa geldi oturdu yukarıya. Amma güzel lig oluyor bu sene, nazar değmesin.

Liderin puanı düşük o yüzden lig kalitesiz diyenler hariç, Avrupadaki takımlarımızın durumu da bunun göstergesidir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

herşey güllük gülistanlık gözüküyor da değil öyle.

Lig çok kaliteli olduğundan değil takımlar kötü olduğundan sürekli sıralama oynuyor.

Avrupa'da 3 takım zaten fıs diye söndü hemen, kalan ikisi de çok şanslı kuralarla buradalar. GS de FB de çok iyi çekti şu ana kadar. GS gruplarda sonlara doğru bir şeyler yaptı işte zora düşünce, fenere o bile gerekmedi oynamadan geldi.

Pek parlak değil yani Türk futbolumuz.

Zaten milli takıma baktım mı, çağrılanlara, kadroya, oyuna falan baktım mı belli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

o haberi once bir site yapmis, digerleri ondan almis. irlanda futbol federasyonunun sayfasina girip baktim oyle bir durum goremedim.

sozde sayfa da bu; http://www.fai.ie/domestic-a-grassroots/airtricity-league/news/103122-drogheda-united-to-face-trabzonspor-in-tallaght.html
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...