Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2012 / 2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nereye yazayım bilemedim de burası uygun sanırım.

said:
Mustafa Demirtaş ‏@Cartalete
Sadece ilk 45 dakikaları baz alırsak; Beşiktaş lider, Fenerbahçe de 12. sırada. Fener'in maç çevirme özelliği baya enteresanoviç.

Alttaki cevap daha çok hoşuma gitti ama sdfsdfsda

said:
teymur ‏@teymur_kartal
@Cartalete aziz baskanın maketini ve ses kaydını inönü koridorlarına koysak bizde maç çevirirmiyiz acep,elimizdeki maçları vermesekte kafi..
Mesaj tarihi:
Türkiye liglerinde emek hırsızlığı tam gaz devam ediyor.

87'de olmayan pozisyonda verilen penaltı ile 2-2 bitti Eskişehir-Elazığ maçı...

Alttaki 8 takımın 6'sinin birbiriyle oynadığı haftada üst sıralardan bir takımı deplasmanda yenip 10.luğa kadar çıkacaktı Elazığ ama 3 dakika da bitirdiler resmen...

Üstüne üstlük 92. dakikanın yarısında kalkan +5 tabelası yüzünden maç 97'de değil, direkt 95'te bitti...

Zaten Yılmaz Vural'ın penaltıya itirazları yüzünden maç 3-4 dakika durdu. Adamı dışarı alamadılar, ama en efendi haliyle itiraz ediyordu görmek gerekti...

Yazıklar olsun.
Mesaj tarihi:
mersin, akhisar zaten düştü.
trabzon varken elazığ düşmez rahat ol.
1461 çıkar, trabzon düşer. isimleri swaplerler.
kayseri erciyes/kayseri style.
Mesaj tarihi:
Ya bende Elazığ'ın düşeceğine inanmıyorum zaten, bayağıdır diyordum hatta da işte üzülüyor insan.

Diyorum ya abi 10'luğa kadar yükselecektik. Gerçi yarın IBB ve Sivas kazanır bizi 2 sıra aşağıya iterdi ama olsun safsda

TS'yi daha dipte görmek bile beni mutlu ederdi. Neyse daha dibe gider onlar zaten...
Mesaj tarihi:
ne ballı takım ulan bu gs.
holmen sarı gördü, gs maçında cezalı.
ibb muhtemelen mersini yendi biraz daha rahat gelecekler arenaya. mersin de bu mağlubiyetle havluyu attı, ibbden sonra da o gidecek arenaya amaçsız bir şekilde... kek kek 6 puan.
Mesaj tarihi:
abi aynı maçlarda biz puan kaybettik saçma sapan. bal mal demeyin, son hafta da trabzon gs maçı var belki trabzon kümede kalma maçına çıkabilir bu gidişatla :D feneri şampiyon yapmak VS kümede kalmak
Mesaj tarihi:
he kek kardeşler hepsi bal ve kek dfsd
galatasarayın o takımları yenecek gücü yok zaten. bizim de nasıl ihtiyacımız vardı gökhan zan'a holmen'in ceza almasına vs yoksa 5 6 atardı holmen bize.

kesin kayseri'de de balımız vardır bir sürü falan.
  • Yeni Oluştur...