DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Trabzon küme düşmeme mücadelesine çıkıcak Dark'ın deyimiyle haftaya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ben ezeli rakip, hırs yaptılar diye bela olurlar diyordum da şaka maka küme potasındalar asdfsadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 küme potası ne saçma oldu lan :D 5. sıradan sonraki takımlar 1 hafta bile kaybetse potaya giriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 trabzon çok kötü takım, beşiktaş rahat yenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ne zaman birisi kümede kalmak için puana ihtiyaç duysa bizden alıyor öyle de bir takımız :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Ne güzel işte Robin Hood gibi takımsınız zenginden alıp fakire veriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 biz aç kaliyoruz ama :( bizimki daha cok avanak şaban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Bi de şampiyon olmak isteyenlere verseniz biraz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 beşiktaş fener maçının rehavetiyle trabzona yenilicek. bende bu mesajı alıntılıycam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 trabzonu yenersek adamlar düşme hattına gelicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 evet ligimizde böyle bir şey var.. çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. fblileri kızdırabilir https://pbs.twimg.com/media/BEq_ZUQCAAAoEnu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Nereye yazayım bilemedim de burası uygun sanırım. said: Mustafa Demirtaş @Cartalete Sadece ilk 45 dakikaları baz alırsak; Beşiktaş lider, Fenerbahçe de 12. sırada. Fener'in maç çevirme özelliği baya enteresanoviç. Alttaki cevap daha çok hoşuma gitti ama sdfsdfsda said: teymur @teymur_kartal @Cartalete aziz baskanın maketini ve ses kaydını inönü koridorlarına koysak bizde maç çevirirmiyiz acep,elimizdeki maçları vermesekte kafi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bursa-ts macinda acayip seyler oluyor :) 3-2 oldu ilk yari bitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 keyifli mac baya. yalniz bursa'nin 3. gol cok fantastik. 6-4 falan bitse ya soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Türkiye liglerinde emek hırsızlığı tam gaz devam ediyor. 87'de olmayan pozisyonda verilen penaltı ile 2-2 bitti Eskişehir-Elazığ maçı... Alttaki 8 takımın 6'sinin birbiriyle oynadığı haftada üst sıralardan bir takımı deplasmanda yenip 10.luğa kadar çıkacaktı Elazığ ama 3 dakika da bitirdiler resmen... Üstüne üstlük 92. dakikanın yarısında kalkan +5 tabelası yüzünden maç 97'de değil, direkt 95'te bitti... Zaten Yılmaz Vural'ın penaltıya itirazları yüzünden maç 3-4 dakika durdu. Adamı dışarı alamadılar, ama en efendi haliyle itiraz ediyordu görmek gerekti... Yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 mersin, akhisar zaten düştü. trabzon varken elazığ düşmez rahat ol. 1461 çıkar, trabzon düşer. isimleri swaplerler. kayseri erciyes/kayseri style. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ya bende Elazığ'ın düşeceğine inanmıyorum zaten, bayağıdır diyordum hatta da işte üzülüyor insan. Diyorum ya abi 10'luğa kadar yükselecektik. Gerçi yarın IBB ve Sivas kazanır bizi 2 sıra aşağıya iterdi ama olsun safsda TS'yi daha dipte görmek bile beni mutlu ederdi. Neyse daha dibe gider onlar zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 geçen hafta tsyi yenseydik düşme hattındaydı ha şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ibb çaktı iki tane miy'na 12 dakikada. iyi oldu sevmiyordum bu takımı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mersin bitti artık ya, en son sırada düşecekler kesin olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ne ballı takım ulan bu gs. holmen sarı gördü, gs maçında cezalı. ibb muhtemelen mersini yendi biraz daha rahat gelecekler arenaya. mersin de bu mağlubiyetle havluyu attı, ibbden sonra da o gidecek arenaya amaçsız bir şekilde... kek kek 6 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bal muhabbetini , CL de real i çektikten sonra açmakta ilginç sdfs baksana demirören bile g.zan'ın cezayı erteledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 abi aynı maçlarda biz puan kaybettik saçma sapan. bal mal demeyin, son hafta da trabzon gs maçı var belki trabzon kümede kalma maçına çıkabilir bu gidişatla :D feneri şampiyon yapmak VS kümede kalmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 he kek kardeşler hepsi bal ve kek dfsd galatasarayın o takımları yenecek gücü yok zaten. bizim de nasıl ihtiyacımız vardı gökhan zan'a holmen'in ceza almasına vs yoksa 5 6 atardı holmen bize. kesin kayseri'de de balımız vardır bir sürü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Gençler maçına gidiyorum bugün birazdan çıkıcam var mı bi diyeceğiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar