Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2012 / 2013

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Serdar Aziz sezon ortasında zor gibi iyi bir para vermek lazım şu anda Gs ve Fb öyle bir para vermezler zaten Gs'nin gündeminde Toure var malum yıldız harekatı söz konusu. Fb'nin ihtiyacı yok.

Bir tek Trabzonun acil stoper alması lazım onlarında parası yetmez Aykut'u alıcaklar sanırım.

Kasımpaşa süpriz yapabilir gerçi otopark paraları akıyor sağasola
Sosyal ağlarda paylaş

@fizban benim gözümde arsenal için başarı şl'yi almak veya en azından premier lig'i almak ya. bi de çok hatırlayamadığım için o finali kadrolara baktım şimdi, invincible kadrosundan 1-2 eksik var sadece. viera-bergkamp yerine fabregas-hleb gelmiş. bütün takımı gençlerle değiştirmek gibi bi durum olmamış yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

Onu yazmaya geliyordum, her şey iyi güzelde şu yönetimi cidden beş para etmez bu adamların ...

Yani umarım yalan haberdir. Aksi takdirde cidden şu takıma olan sempatim büyük hasar alacak. Adamın hiçbir başarısı yok, ne isim yapmışsa zamanında nasıl görüşmelere geliyor ya

Menejeri ne efsaneyse demek akıllara nasıl giriyorsa, Ibrahim Altınsay ve Van Gaal projesi de Beşiktaş'ta bunlar yüzünden yatmıştı. Tamer Kıran beyinsizini kafalamışlardı...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş kasımpaşa - elazığ maçına 1.5 üst bastık, hani sanki dünyada tek ben oynamışım da yukarı da bu işlerle ilgilenen tanrılar falan varsa taşşak geçiyorlar benle gibi geliyor

3 kere çizgiden top çıktı, 4-5 kere iki taraf adına da çok net kaleci kurtarışları oldu ki Ivesa'nınkiler mesela direk normalde kurtaramayacağı tipte pozisyonlardı. Mehmet Çakır, Sane falan böyle bomboş pozisyonlarda direk kalecinin üstlerine vurdular ki 3-4 kere de böyle oldu. Hani standart bir adam olsa normalde atar. Hayvan gibi atak yapıyor iki takımda ama dağlara taşlara gidiyor toplar...

En son Uche penaltı kaçırdı...

Hani gelmeyecek tamam, gitti o para da bu kadar da olmaz lan. Böyle şanssızlık olmaz lan ...
Sosyal ağlarda paylaş

şu maçın 0-0 bitmesi direk futbol mucizesi, başka bir açıklaması yok.

O kadar çok atak oldu, o kadar çok açık oynadı iki takımda ama yok abi gol yok. Normal şartlarda bu kadar hücumdan bir tanesi birinin kıçına, dizine çarpar yine 1-0 olurdu maç, yok abi beceremediler atmayı ...

Kasımpaşa'ya daha oynamam, Beşiktaş'a karşı olduğunda 1.5, 2.5 atarım sadece o kadar.

O Ivesa'nında ... her maç yumurtlar mutlaka bir kez, bu maçta devleşti. Buffon izlese maçı gelip önünde diz çöküp tövbe ister
Sosyal ağlarda paylaş

Hikmet Karaman'ın görevine son verilmiş. Daha doğrusu alacaklarını alamadığı için istifa etmiş deniyor.

Geçen haftadan beri istifa edip Bursa'ya gidecek söylentileri vardı. Hatta Antep yöneticileri Bursa hocamızı ayartmaya çalışmasın vs. diye açıklamaları vardı. Tahminen de Hikmet Karaman, Bursa'ya gidecek. İyi olur Bursa için,
Sosyal ağlarda paylaş

orası öyle, tam bir serseri tipi var ama çalıştırdığı takımlar bayağı iyi oynuyorlar. Çok geçimsiz bir adam olduğu da besbelli bu arada, çoğu kulüpten ayrılmasının sebebi genelde yönetimler ile yaptığı kavgalar.

Bayağı ben bilirim, karışmayın işime, habisie tavırlarını üst düzeye çıkarmış bir tip bana kalırsa da, ama işte adamın Ankaraspor ve sonrası çalıştırdığı her takımda önemli etkisi var. Aslında etkisi sezon arasında vs. geldiğinde üst düzeye çıkıyor. Ertesi sezon yönetirken takım sıradan bir Anadolu takımına dönüşüyor.

Sezon sonuna kadar kalacaksa Bursa'da caretaker olarak ülkedeki en iyi hocalardan biridir. Geçen yıl bitik Antep'teki başarısı da ortada en yakın örnek olarak. Gerçi bu sezon Antep'te yine başarılı olabilirdi ama işte şanssızlık, yönettiği her takımda sorunlar çıkıyor.

Ankaraspor'da başarılıydı, Melih panpa onu Ankaragücü'ne getirtti. Orada başarılıydı, yönetimle arası açıldı olaylar çıktı. İnat etti istifa etmedi, takımı Melihlerle dibe çekti. Manisa'ya geçti, harika işler yaptı. Sonraki sezonda finansal kriz, sakatlıklar ve ligin geç başlaması ile 15 kişilik rotasyon ile haftada 3 maça çıkmak zorunda kaldılar. Biz Beşiktaş'lılar olarak çok sıkıntı çektik diyoruz da o dönem Manisa direk iflas etti. Oradan da ayrıldı ama başkanının düşme kesinleştikten sonra en büyük hatamız onu yollamaktı dediği oldu.

Antep'te geçen yıl bayağı iyi başladı. 11-12 maçta 25 puan mı ne toplamıştı. Bu sezon da Antep'te kendi açıklaması vardı. Hem Suriye'deki savaş, hemde PKK'nın Antep bombalaması yüzünden hem eldeki oyuncular ayrılmak istedi, hemde hiçbir transfer yapamadık adam gibi diyordu. Haritayı açıp bakıyor yabancı oyuncular, gelmekten vazgeçiyorlar vs. diyordu. Üstüne finansal krizde gelince GG. Antep düşecektir zaten büyük ihtimal bu sezon,

Şanssızlıkta var, kendi inadı da var. Bursa'ya giderse belki başarılı olur, belki hiç tutmaz bilemeyiz de itici bir tip olduğunu bende kabul ediyorum. Ertuğrul hoca sonrası Hikmet Karaman gibi bir tipi hem taraftar hemde yönetim sindirebilir mi cidden merak ediyorum.

Gerçi şuan Bursa'nın Tony Adams ile görüşüyor geyiği de var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...