Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 84 gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 84'e cok benziyo hakkaten. canlı performansları onlar kotu olmassa is yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 311 ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Logo baya rock grubu gibi duruyor baya hoşuma gitti ama müzikle ilgili bulmadım, ben de 84 e benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Nası ya, donanımhaber'deki 67 YEDİ KİŞİ lafıyla dalga geçtiydik de başımıza o da gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 terazimize tıklarsanız seviniriz gençler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Şevkiden umudu kestik bari sen kurtar bizi hueahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kardeşinin sesi gayet tiz, zaten peslere rahat çıkamıyor, daha da tizleri zorlayan armoniler yazmalılar anca öyle farklı bişeyler çıkar. bu haliyle çok dar bi vokal aralığı var ve tek düze duyuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cempostaci said: grup 84'ten farkı yok onu söyleyeyim. kaderimde buda mı vardıı diye girseler şaşırmazdım hala geçerli klasik üniversitede tanışıp grup kuran arkadaş tayfası. eleştiridir bu. ilet bunu arkadaşlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 arkadaş değiller ailem onlar kardeş kuzen falan :) iletirim ama zaten hepsi işinde gücünde adamlar , hobi olarak da bununla uğraşıyorlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Albümümüz 1 yıl gecikmeli de olsa çıktı nihayet , sırada klip radyo tanıtım olaylarımız var . Seyhan müzik çıkardı raflarda ttnette , i tunes da bulabilirsiniz . Destek olabileceklere duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 yeni single ın ne zaman copry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 2. Albüme kisfmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 sıradışı değil be ablası. neyse o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 tebrikler , türkiye standartlarında güzel basarılı bir beste olmus , yüksek sadakat , gripin gbi gruplar seviyeisnde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ya şimdi açık konuşmak gerekirse bence 84den yüksek sadakatten iyi olmuş, ama yurtdışına gönderme flm? hani güzel para kazanırlar, ama tarzı hafiften değiştirmeleri lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar