OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Cuce said: abi yıllardır steamden online zorunluluğuyla oyun oynuyoruz be. ne kadar abrttınız böyle. blizz fan boy detected. 2 senedir hiçbir sp oyun için steam online gerektiğini hatırlamıyorum Pazar günü için yapılmaması gereken bir bakım yapılıyor. Kelimeler yetmez SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR BLIZZARD adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Yeni yetme ultima shard forumları geldi aklıma, oyun göçtükçe foruma akardık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 karakter reset söylentileri var abuse beklenmedik boyutlarda büyük deniyor ama doğru olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 demiyoruzki kızmayın, bend eoynıycam bende oynıyamıyorum, ne güzel blizzard iyliğimi düşünüyo oynatmıyomu diyoruz burda. Shogun total war, company of heroes, down of war 2, ve belliki daha nice oyunda steam kafasına göre meşgulüm tatlı sonra gel diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Yok artık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 DA2019 said: ADSFASFDASDF niye aldın devo :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Tahmininizden çok fazla açık oldugunu size teyid ederim Ben bile bir kaç ciddi açık buldum :P ELimden geldiğince abuse ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Cuce said: abi yıllardır steamden online zorunluluğuyla oyun oynuyoruz be. ne kadar abrttınız böyle. steam da offline mode var, diablo 3 te mevcut değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 valla bunu söylüyorum diye küfür eder misiniz, başlatma rage'ine mi dersiniz bilemem ama resmen iyi oldu bugün maintenance sokmaları. fail bir launch oldu işte, herkes kabul etmeli bunu. daha sabah achievement sistemi yüzünden kapansın server'lar diyordum 10 dakika geçmeden kapattılar. adam etsinler öyle açsınlar şu oyunu. sinir krizi geçirmek istemiyorum bir daha ki girişimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 achivement sisteminde ne var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 karakter resete iyi bakıyorum bende zorlukları arttırıp, dropları düşürüp yeniden açsınlar. 10k dan legendary, 20k dan set itemları satılıyor 5 günde set dizdi herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 resetliyor boyuna. conversation achilerini kastım o kadar bi baktım puf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Teodor said: karakter resete iyi bakıyorum bende zorlukları arttırıp, dropları düşürüp yeniden açsınlar. 10k dan legendary, 20k dan set itemları satılıyor 5 günde set dizdi herkes.Düşük legendary ve setler için herhalde bu. Çok da iyi olmayan bir Windforce'a 10 milyon verildiğini gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 girdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 abanana şeker var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 2m den aşşagı item yok lvl 60 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Bence legandry itemleri fazla abartmayın bir çok rare item daha değerli aynı seviyede şaka bir yana dpolerım doldu taştı iyi itemlerden . Gerçekten 20k dan topladığım itemlere ben bile inanamıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 diablo server http://doscoe.com/Images/Uxbridge/OldServerRoom.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 oyunu almadan once eger boyle sorunlar olmayacagini gercekten ongorduyseniz leahdan safsiniz demektir. 1-2 aya cozulur raad olun. veya uninstall edin :) bu kadar stress sinir yapmaniz gerekmiyor uzmeyin kendinizi oyun icin, hem bazilari hirs ve yarisdalar size ozel degil herkese ayni yaristan kopmuyorsunuz yani :D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Cuce said: demiyoruzki kızmayın, bend eoynıycam bende oynıyamıyorum, ne güzel blizzard iyliğimi düşünüyo oynatmıyomu diyoruz burda. Shogun total war, company of heroes, down of war 2, ve belliki daha nice oyunda steam kafasına göre meşgulüm tatlı sonra gel diyo. a- steamin offline modu var ve çatır çatır çalışıyor b- steamde oynadığım belki de hiçbir oyunda steam kaynaklı bir problem yaşamadım şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 zaaa beter olun. ders çalışıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 aha sorunu acikladilar, eu ya 10 yeni extra server eklemisler. reboot oluyormus 5-6 saate acilacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 3. post gelmiş http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4210102986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 e yazdım işte bu oyunalrda bu sorunlar var. daha fazlasıda var, eksiden dahda coktu gecen sene biraz düzeldi, bu sene bası yine sacmaladı. daha büyük sorunlarda var. ama konumuz steam değil. online zorululu single player ilk kez cıkmadı dünyada (bak terar ediyorum bu oyunlarda var online zorunluluğu) ilk kezde sorun yasatmadı. kızın bağırında, ayarıyla yapın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 problem solved http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4209933368 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar