axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 said: Yeaaa hayır neden problem olsun ki online oyun, mis gibi oynanıyor işte said: Singıl pileyıra gerek yok, böyle zorlayarak herkesi onlinea çekiyor blizz en doğrusunu yapıyor said: Adamlar wowu oynatıyor 10 senedir hacı, hiç akla mantığa sığar mı blizzin sörvırlarının çökmesi çalışmaması? Evet evet hep doğru tesbitler yapılmış zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 her şey düzgün mü şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Esas RMAH gelince eğlenceyi görün siz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Son durum nedir arkadaşlar? Oyunda olan var mı? error37 ve akrabaları yine işbaşında ise, iş çıkışı eve hiç gitmeyeyim boşuna. Gidip bikaç bira içeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Şu an bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 akşam başlar yine sorunlar. siz şimdiden girin yer kapın, akşam giremezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 piuuu. demek ki bi remote programı kurup, telefonla pc ye bağlanıp, eve gitmeden 3 saat önce pc de oyuna girmek lazım ki, eve gittiğimizde error67 ve çetesiyle karşılaşmayalım. bunu düşünmek bile yordu beni, tembel adamım ben... içeyim ben en iyisi bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 yine patladı di mi serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 retreiving hero list ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 osman diablonun kılıcını çalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bunee lann artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 The_Delucian said: retreiving hero list ... aynen... belki de 5 dakika önce girsem oyundaydım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ya ben oyundaydım , inferno da gir çık farm yapıyodum , elim menude leave game yerine exit e gitti , şimdi hala bekliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ben girdim karakter değiştirmek için karakterden çıktım ve ka-boom.. Gün geçmiyor ki Blizzard EU çalışanları sıçmasın... WoW'a Crackle girdiğim günleri bilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 saaat 7 olduğuna göre patlama saati gelmiş abi niye şasırıyorsunuz günlerdir aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 istanbul için iftar vakti gibi.. eu için patlama vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ahah 3 saat önce girdim oyuna duruyorum öyle karakter ekranında, gerçi sınavım var ona çalışıyorum ama nolur nolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 char ekraninda olmak ise yaramio, goblin farm yapıodum gg oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 gg yine çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 3005 vermeye başladı bu akşam da 3005 akşamı demek ki :) edit: bu arada 3005 in güzelliği her defasında şifreyi yazmaya gerek kalmıyo sadece enter spamliyosun :)) değerini bilelim!!!1!22!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Esh said: istanbul için iftar vakti gibi.. eu için patlama vakti. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 315704 aldım bende. epic error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bence burda herkes özgürce blizzarda küfür edip yörüngeden çıkmasın en azından stres atarız hıncımızı alırız baktık çığırından çıkıyo sileriz konuyu tekrar açarız falan süper olur ya ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Edin abi Blizzard'a küfür, ben de ediyorum :p Buraya yazmayın sadece ya da yazar gibi yapıp İptal'e basın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar