-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ahah of trustory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://img403.imageshack.us/img403/6149/diablo3n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sesli güldüm üsttekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ahahahaha gece gece ilahi komsular uyancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 uyanıklara bak login screende 1.0.2a maintenance 3.00 CEST'te baslayacak yazıyodu, onu 1.00 CEST'e cekdiler. cok uyanık zannediyorlar kendilerini. (td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 girdim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 nası girdin ya benim karakterim gözükmüyor lvl 10 unknown diyor sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bi şekilde girdim skeleton kingi kestim geri sayımın son 5 saniyesinde lootları alırken dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 gozukmese bile resume game ile girliyordu ingame'a ama simdi ingame sunucusunu kapattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 avrupa acıldı mı ? 3003 alıyorum ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Kapali gozukuyor, bu arada launcheri yeniden calistir yapmadiysan, patch yuklemen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 6:00 yazıo artık loginde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 4 de açılması lazımdı 6ya uzattılar 12den beri bekliyorum yavşak herifler ya gircem forumdan sövücem ya çok pis sinirlendim batar umarım koyduğum firması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 patch yaptim da streamde yayına devam edenler var, banttan mi veriolar napıolar :D amerika mi yoksa onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 6ya uzamis :) amerika ve asya serverlari catir catir oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 6 am CEST dediği bizim saate göre 7 yapıyor ama hala açılmamış ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 9 yaptılar şimdi de, neyse küfür etmciem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 8 am cest demişler şimdi de ,evet 9 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 valla aptal bunlar ya küfür etmicem dedim ama dayanamadım bunların ta ya başta adam giib yazın lan oraya 9ta gelicek kusura bakmayın diye boku bokuna gece 12den beri ha geldi ha gelicek bekliyorum d3 kutusunun içine bomba koyup yollucam :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bu arada amerika sunucusunu deneyeyim dedim, sabit 300 küsür (hatta bazen 200-300) latency alıyorum, avrupa tarafında da bundan çok daha iyi olmuyor akşamları, hep mi amerikada oynasak ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ya bu dangalaklar wow'da da böyleydi. 2 der sonra 1 1 ekler 3 4 5 6 7 olur gerizekalının oğlu baştan 2 den 7 ye dese millet beklemeyecek sığır işte. o değil tooltip açıklaması update ediyoruz diyor ulan 5 6 saatte mie diyorsun? sığırovski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 hala kapalı. akşam işten gelip oynarım dedim olmadı. şimdi sabah ah a bakm bi gitmeden dedim olmadı oyuna para verip oynyuyamıyoruz. pvp çıkınca iiice cıvırlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bir saat daha ileri attılar,10 senelik tecrübe ile budur blizz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 neyse daha fazla uzatmadılar, giriliyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar