Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Servers are busy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Blizzard fena sıçtı EU serverlarında. Amerika ve Asya serverları sorunsuz devam ediyor. Amerika serverinda 300 ms alıyorum. Avrupa serverlarıyla aynı nerdeyse . DC , login sorunu felanda olmaması cabası.

WoW ile yıllarca oyun dünyasını tekeline almış bir firmanın artık böyle ufak şeyleri aşması lazım.
Mesaj tarihi:
single'da oynarken bile laglanmak internet bağlantısından ötürü mü yoksa pc'den mi kaynaklanıyo?

böyle olacaksa hep iş vasat.

bu arada cahilliğime verin FPS'nin yüksek olması mı lazım düşük mü olması lazım iyi oyun oynayabilmek için
Mesaj tarihi:
Oyunda single oynarkene bir anda balantı gitti ve login olamiorum simdi.. sanki update aldı sonra ufacık bir paket login ekranında ama hadi hayırlısı ortalıkta bu kadar hack lafı dolanırken kıllandım sımdıde.. ulen varyaaaaaaaa yok yaaa deıldır ama varya bırde olursaa pfffff
Mesaj tarihi:
AH ile ilgili bişeyi düzeltiyoruz demişler ama oyuna da girilmiyor şu anda

panikleyecek bişe yok yani oyuna girilmiyor nedir ki? single player oyunu oynayamıyosunuz şu anda ne kadar normal bişe halbuki :p
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Sanki Nebula arkadaş.

Nebula da bile bu kadar sıkıntı cekmemıstım.. rahatsızlık deılde aslında hosnutsuzluk.. tamam sıngle player felan yarı online yarı sıngle .. arkadaslarını goruosun o an oynuolarsa takıldınmı yardım caırıosun la bı gelın el atın kesemıom felan dıosunda .. hos olmusta ınternetın yokken oynayamamak az bıoraz rahtasız edıo yahu .. alısırız bunada..
Mesaj tarihi:
bir efsanenin cokusunu izliyorum...
blizzard dan babam cıksa yerim derdim hep
simdi ise sc2 faciasından sonra d3 ile blizzard butun kredisini bitirdi...

bu aksam icmek lazım ( gene bir bahane buldum hehe )
  • Yeni Oluştur...