Loex Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 3 dk denedim durmadan denemeyi giremedim gün gelicek bu tarz durumlarda hakkmızı savunucak firmalar olucak onunbununçocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 act 2'yide baya bitirdim gibi, bu günlük bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Blizzard fena sıçtı EU serverlarında. Amerika ve Asya serverları sorunsuz devam ediyor. Amerika serverinda 300 ms alıyorum. Avrupa serverlarıyla aynı nerdeyse . DC , login sorunu felanda olmaması cabası. WoW ile yıllarca oyun dünyasını tekeline almış bir firmanın artık böyle ufak şeyleri aşması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 single'da oynarken bile laglanmak internet bağlantısından ötürü mü yoksa pc'den mi kaynaklanıyo? böyle olacaksa hep iş vasat. bu arada cahilliğime verin FPS'nin yüksek olması mı lazım düşük mü olması lazım iyi oyun oynayabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 FPS: Frame per Second saniye başına geçen resim sayısı yani. ne kadar yüksek olursa akıcılık o kadar fazla olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 lag olduğunda baktım 22 23 tü şimdi daha iyi anladım teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Login olunmuyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Oyunda single oynarkene bir anda balantı gitti ve login olamiorum simdi.. sanki update aldı sonra ufacık bir paket login ekranında ama hadi hayırlısı ortalıkta bu kadar hack lafı dolanırken kıllandım sımdıde.. ulen varyaaaaaaaa yok yaaa deıldır ama varya bırde olursaa pfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Sanki Nebula arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 AH ile ilgili bişeyi düzeltiyoruz demişler ama oyuna da girilmiyor şu anda panikleyecek bişe yok yani oyuna girilmiyor nedir ki? single player oyunu oynayamıyosunuz şu anda ne kadar normal bişe halbuki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Zoraki agzimi bozduracaklar arkadas... Paramla rezil oluyorum tamda boyle birsey iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yine de EULA yı okumak lazım, parasıyla rezil olsa da oyuncu ağzını bozmayacak diye madde olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ulan sendit yüzünden oyun yeni geldi deli gibi uykum var yarın iş var, oyunu oynayamıyorum. bu ne laaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 deadwoll said: Sanki Nebula arkadaş. Nebula da bile bu kadar sıkıntı cekmemıstım.. rahatsızlık deılde aslında hosnutsuzluk.. tamam sıngle player felan yarı online yarı sıngle .. arkadaslarını goruosun o an oynuolarsa takıldınmı yardım caırıosun la bı gelın el atın kesemıom felan dıosunda .. hos olmusta ınternetın yokken oynayamamak az bıoraz rahtasız edıo yahu .. alısırız bunada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 kosun beyler giriliyor :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 abi siz acı dan zevk mi alıyorsunuz ya haha hepiniz birden girmeyin, sırayla sırayla. hadi bakalım uslu uslu oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bende hala cört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Girsem ne olcak pat diye bossta atmayacagi ne malum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yeni geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 dangalak lan bunlar. arttırın server sayınızı, alt yapınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ben çıkalı 5 dk anca oldu, 1 saattir kasıyordum. bir sorun yoktu tekrar girmeyi deniyeyim bi giriyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 error 37 strikes back girilmiyor şu an yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bir efsanenin cokusunu izliyorum... blizzard dan babam cıksa yerim derdim hep simdi ise sc2 faciasından sonra d3 ile blizzard butun kredisini bitirdi... bu aksam icmek lazım ( gene bir bahane buldum hehe ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar