enurale Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Bugün saat 21:00 de stress test için server ları açıyorlar. Testin yapısı itibariyle oyun ne kadar stabil olur bilemiyorum ancak, kısa bir süre de olsa biraz daha GW2 oynama ve deneyimlerimizi paylaşma fırsatımız olacak. Burada paylaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bize bu guzel ortami hazirladigin icin tesekkur ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 [Rica ederim. Ayrıca dileyenler Coexist vent'ini de kullanabilir (GW2 kanallarındayız), an itibariyle arkadaşlarımızla serverlerin açılmasını bekliyoruz, vent adresimiz www.guildcoexist.com ana sayfasında, mevcuttur. Şifremiz; Coexist (C büyük) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 I m in! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 kod 9 hatası alıyorum ben poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Bende girdim. Kumral bebişimi özlemişim sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 geçen betada oynayan ben şimdi kod 9 hatası alıyorum. bakalım şimdi ne bahane bulacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 yeni karakter açayım dedim black screen dışında bir şey göremiyorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 aynen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Yarim kalan story quest bitti simdi craftinge odaklanayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 oyunla ilgili bugları, paticik adminlerine bildirmeyi ihmal etmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Şimdi girdim oyuna. karakteri görünce bir mutlu oldum vallahi ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 mists'e falan gidebiliyor musunuz ya da 5vs5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 omg istan full yine giremiyorum 40 dkdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 istan'a tek seferde girdim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Oyunda ciddi performans sorunları mevcut yalnız.. Herkes WTF FPS diye aglıyor benim serverda.. forumlara baktım optimasyon yapamıyomuş millet.. Çok iyi gamer pc ler bile apalıyomuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Oyun çok iyi ya, çook iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 sadman said: omg istan full yine giremiyorum 40 dkdır ben defalarca logout olup yeniden girdim, bekleme ya da girememe sorunu olmadı. --- Hakikaten özlemişim oyunu yalnız, artık beklemedeyken Diablo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 tadı damağımda kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yine warrior ile pvp yi unuttum hay ınını ıvrıdını ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ne bekliyordunuz ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 blizzard benden çok hayır duası alacak bu oyunu beklerken. diyablayı bunun için bekletiyorlarmış sanki dsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 girebilen oldu mu dün ? biz diablo 3 alıcaz diye giremedik, giren varsa bir özet geçiversin hadi bakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 dün gece 2 saatten fazla wvw yaptım. istan server release de de aynı ekiple devam ederse çok canavar server olacak. Çok eğlendim. Sınıf seçme çalışmalarım devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Yeni birşeyler denedim, şöyle ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar