Seperate Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Ben senin iteminin satılmaması için neden çırpınayım afedersin hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 mytheron said: Aha abisi geldi.kaç kaç. arkadaşım arızalımısınız siz.Yorum duymak-rahatsızlanmak filan.Çocukmu var karşınızda. Pc başından nekadar kolay aq bunları söylemek.Adam resmen gider yapmış adam gibi yorum var bide satılmasın diye çırpınmak var aradaki fark bariz belli. Kaldıki resmen kaşmış adam kendini.İyi veya kötü demişmiyim orada hemen kötü yanları sıralamış adam üstüste 2 mesajda hızını alamayıp.Beyin gitmiş paragon kasacam diye millette. kimin beyninin gittiği belli. işim gücüm yok senin satacağın saçma sapan rollenmiş 2 kılıca satılmasın diye kasıcam. güldüm baya şu lafına asdfsa. ulan şu forumdan sayısız kişiye saatler ayırıp yardımcı oldum item olsun, build olsun, başka sorular olsun. senin sattığın itemdan bana ne yarar veya zarar gelecek onu hala anlamış değilim. bu arada sadece sana özel değil o yaptığım yorum. daha önceden de gördüğüm bi dolu itema yazdım bu tarz yorumlar, kendi itemlarım dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bırakın abi kendi haline, git sat donanimhaberde yada artık nerede satıyorsan. burdan sanmıyorum o fiyata alacak enayi çıkacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 silahlar bok gibiymiş, 5 milyon veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 20k bid başı yap 5m buyout 100k dan fazlaya gitmez hem sende değerlerini görmüş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Aluriel said: bırakın abi kendi haline, git sat donanimhaberde yada artık nerede satıyorsan. burdan sanmıyorum o fiyata alacak enayi çıkacağını. Öyle deme =/ sabah gerçek para ile alacaktım nerdeyse. 150 tl'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 heh, isabet olmuş almadığın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konu nereden nerelere gelmiş. Valla ben 70-80m eder derken, geçen sattığım bir monk set fist weapon'u referans almıştım. Crit Damage, Ias, Socket yoktu. Dex, Loh ve Life Steal vardı ve 70m'a okutmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Aluriel said: heh, isabet olmuş almadığın bence valla direkten döndüm, fiyatı söyleyince arkadaş zaten bi o.O durumu yaşamadım değil. Yersen lokantası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 fiyat ne söyledi ki asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Seperate said: fiyat ne söyledi ki asdf 150tl sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 150 tl =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 tahrikmotoru#2723 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 üzgünüm hepsi çöp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Tek el crossbowları bilmiyorum da o lvl reduce 13 lü bow a bak istersen tutarsa o tutar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 lvl 47 bow kötü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 oyunu attack speed nerf patchinden sonra bırakıp, 1 hafta önce geri dönünce hazine gibi geliyor her düşen. fiyat tahmini de yapamıyorum. nedir şimdi bu bowun ederi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Evvvveet beyler tekliflere açığım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Şu güzelim ringi 5m den koydum gitmiyor tahminim str düşük diye aratmalarda çıkmıyor. Halbuki güzel bi gem taksanız 10 numara ring benzerleride 20m civarlarında. Şu an ah de hala ihtiyacı olan gelsin kapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Aslında iyiymiş de senin de dediğin aramada bulamıyorlardır, trade chati dene eheh. Bir de abi 20 milyona 60 all-resli, 4.5 critli, 150li strli, 200 lohlu, %7 reduced elite damagelı ve üstüne 2 tane daha random statlı litany satılıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Hemen ah ye girdim o litanyi bulmaya dfg satılmış heralde göremedim, alsan satılırdı o, baya iyi fiyat. Şu aralar piyasa öldü yine millet acele edip o fiyatlara koyuyor 20 den affetmezler o ringi. Bende iki gün önce gold satıp yanlışlıkla balance seçtim 40 euro para vardı nabıyım şunu paraya çeviriyim diye girmemle 38 euroya 159 int 50 vit 4.5 crit, 32 crit damage wailing host aldım. İlgililer için 96 eurodan rmahta dfg 1.05 gelsinde gene döner millet fiyatlar yola gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Helm için tekliflere açığım. Şuan kullanıyorum satılmazsa da devam ederim. Mümkünse ah'yi kontrol edip gelirseniz 3 haneli teklifleri bekliyorum. 250'den aşağıya olmaz diye de düşünüyorum, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 arkadaşlar alttaki ürünler rmah'ta ne eder bilgi verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Predator said: Şu güzelim ringi 5m den koydum gitmiyor tahminim str düşük diye aratmalarda çıkmıyor. Halbuki güzel bi gem taksanız 10 numara ring benzerleride 20m civarlarında. Şu an ah de hala ihtiyacı olan gelsin kapsın. 5m mu? şaka yapıyosun sanırım o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Selamisahin said: http://i.imgur.com/OBpGY.jpg satılıktır. ohş bu iyiyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar