Seperate Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 http://i.imgur.com/VKxEx.jpg Satılıktır. Benzeri 299mdan var ,ben 225m dan şansımı deniyorum ahta ,almak isteyen olrsa patiye 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 uçmuşum la fiyat 80m asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mstfkmy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 fiyat aralığı verebilirseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Elimdeki silahı 1.5 hafta önce falan 90 milyona aldım açık arttırmada. O civarlarda geziyordur heralde ortalama olarak fiyat. Armory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 mstfkmy said: fiyat aralığı verebilirseniz bana kirala sen bunu ya valla 2m param var böyle bişey lazım eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 http://i.imgur.com/kZ90i.jpg çok iyi değil statlar ya sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Evet statlar iyi olsa bişey olurdu da bu haline de 10m veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 varsa ihtiyacı olan teklif alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 of ağzımın suları aktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bu ikiliyi denemek istiyorum ama şimdi boşa da para harcamak istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Fiyatlari belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 1 random prop çıkabiliyor ikisinde de. en ideali socket tabiki. ilkinde chance to blind on hit çıkmış diğerinde %11 as. ben olsam çok para vermezdim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 70-80m arası eder bence bu set. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Aluriel said: 1 random prop çıkabiliyor ikisinde de. en ideali socket tabiki. ilkinde chance to blind on hit çıkmış diğerinde %11 as. ben olsam çok para vermezdim açıkçası. kuyruklu yalan. %11 as değil ya 34 max dmg çıkmış 2.de şu 2 silaha 80m vermek çöpe atmak gibi bişey parayı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Aluriel haklı valla , düzgün stat kombinasyonları yok weplerde ,crit +socket veya as + socket gibi o kadar para etmeleri için bunlar lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 malzeme satılacak diye adamın demediği kalmamış.amaç nedir?balta?aluriel?neyin peşindesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Balta degil,bu silahlar icin biri astronomik bi fiyat soylemis digerleri de etmeyecegini soylemisler iste.ortada bisey yok yani.guzel silahlar elbet satilir da o fiyat cok ucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Şuanki ah de uçuk olmayan 1 tane item varmı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 mytheron said: malzeme satılacak diye adamın demediği kalmamış.amaç nedir?balta?aluriel?neyin peşindesin? rahatsızmısın ? baltayla ne alakası var. bi silahın iyi olması için gerekeni söylüyorum ben sadece. fikir belirtmek ne zamandan beri yasak? ayrıca kötüyse kötü işte yapacak bişey yok, saçma sapan random proplar rollenmiş. kendi koyduğum itemlar için de aynı şeyleri yazdım bu arada daha önceden kötü proplar olduğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 mytheron said: malzeme satılacak diye adamın demediği kalmamış.amaç nedir?balta?aluriel?neyin peşindesin? Fikir duymak istemiyorsan buraya SS koymayacaksın ,gidip istediğin fiyatta satmakta özgürsün bide gelmiş gider yapıyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Ahaha fikir duymaya degilde gaz almaya gelmis gibi hakkaten. 200 filan su icinde gideri var,oyunun en iyi itemlerinden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Edit: Hakaret, küfür ve küfür kısaltması yasak. İlk ve son kez uyarıyorum, devamında bölümden uzaklaştırılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 +1 affixleri harbiden dandik ötesiymis silahların. yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Adamin dediklerinde yanlis bisey yok ki.gelip buraya ortaligi ayaga kaldiran sensin.koy ah.ye satilirsa istedigin fiyata koyarsin linkini burada yanlis bilenlerse ogrenmis olur.gelip ucuz kabadayilik yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar