Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ingame Item Trade Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aluriel said:

1 random prop çıkabiliyor ikisinde de. en ideali socket tabiki. ilkinde chance to blind on hit çıkmış diğerinde %11 as. ben olsam çok para vermezdim açıkçası.

kuyruklu yalan. %11 as değil ya 34 max dmg çıkmış 2.de

şu 2 silaha 80m vermek çöpe atmak gibi bişey parayı bu arada.
Mesaj tarihi:
Balta degil,bu silahlar icin biri astronomik bi fiyat soylemis digerleri de etmeyecegini soylemisler iste.ortada bisey yok yani.guzel silahlar elbet satilir da o fiyat cok ucuk
Mesaj tarihi:
mytheron said:

malzeme satılacak diye adamın demediği kalmamış.amaç nedir?balta?aluriel?neyin peşindesin?

rahatsızmısın ?

baltayla ne alakası var. bi silahın iyi olması için gerekeni söylüyorum ben sadece. fikir belirtmek ne zamandan beri yasak? ayrıca kötüyse kötü işte yapacak bişey yok, saçma sapan random proplar rollenmiş. kendi koyduğum itemlar için de aynı şeyleri yazdım bu arada daha önceden kötü proplar olduğunda.
Mesaj tarihi:
mytheron said:

malzeme satılacak diye adamın demediği kalmamış.amaç nedir?balta?aluriel?neyin peşindesin?

Fikir duymak istemiyorsan buraya SS koymayacaksın ,gidip istediğin fiyatta satmakta özgürsün bide gelmiş gider yapıyo asdf
Mesaj tarihi:
Adamin dediklerinde yanlis bisey yok ki.gelip buraya ortaligi ayaga kaldiran sensin.koy ah.ye satilirsa istedigin fiyata koyarsin linkini burada yanlis bilenlerse ogrenmis olur.gelip ucuz kabadayilik yapmaya gerek yok.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...