Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bir GS li olarak Fener kupayi artik alsin istiyorum. Ben biktim kupa geyigi yapmaktan fenerbahce bikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 mac hangi kanalda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 atv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bursadaki tüm tarlalar sürülmüştür şimdiye rahat olun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 kaznamisiz yasasin :) aldik lan sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Bu ne abi kimsenin umurunda olmamis kupa? Post atilmamis lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/555168_10150846718043375_718443374_9688575_656032356_n.jpg üst üste ikinci kupa finalim, seneye de kısmetse gideriz yine artık :D harika bir ortamdı, harika bir atmosfer. Erken gol kopardı resmen, Bursa taraftarı hiç girip takımlarına adam gibi destek olamadı moral bozukluğundan. Erken gol zaten Bursa'yı da bitirdi. İlk yarı ona rağmen çok dengeliydi bana kalırsa, biz tribünde bayağı stres olduk ama Baroni'nin golü resmen kafalarına sıktı. İki kritik dakika da iki gol, sonrasında oyunda değildi Bursa ve dönemeyeceği de belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 forum kapaliydi ondan yazilmadi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 83'te almış FB son kupasını, ilkokuldaymışım hatırlamıyorum bile bir sonraki de 70 yaşıma geliyor, umrumda olur mu ya da yaşar mıyım bilmem :D gözümle gördüğüm yegâne Türkiye kupası olmamasını dileyebiliyorum ancak ^_- ekleme: yalnız forumda çok kişi ZAAA'larken ZAAA'lanmış galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Tebrikler, dün gece bir nesil tarihe tanık olduk asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Fizban'ın maç anında Bursaspor formalı fotoğrafları mevcut!!!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 tüm fenerbahçelilerin gözü aydın sonunda kurtuldular 30 yıllık kahırdan, tebik ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 totemi diktim maci izlemedim. bursaspor formasi giydim bi de mac sirasinda. 4-0 la kupayi kaldirttim takimima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Valla sen afrikadan bile izlesen maçı kesin yenecekti fener, ben bu kadar inanarak oynayan fenerbahçeyi ilk defa görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Feneri tebrik ederim taraftarını güldürdü en sonunda doğru düzgün bir şekilde. 50 senedir kimsenin takmadığı kupa ne hale geldi :P hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Tebrikler Fenerbahce! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bildiğin fenerin gazını aldılar,kupayıda alamasa halk çatışması çıkardı. gerçek bursa bu değil diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Kupa Alex'in hakkı, alsın evinde koysun bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 kupayı alınca bi bok olmuyomuş,geri verelim kupayı.alamamak daha eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 fenerbahçeye tebrikler. iyi oldu bir gerginlik sebebi ortadan çıkmış oldu. yok şu kadar sene alamadınız falan yoruyordu her sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 güle güle "kupayı gören son fenerliler" temalı espriler, ziyadesiyle eğlendirdiniz sizi özleyeceğiz hoşgeldin "araba deviren fenerli", "davetiye dağıtan fenerli" esprileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 iyi oldu ya, gs fb disinda bisey yapan takim yok ligde, kupalari paylastilar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 şu kupayı 30 yıl alama, sonra git şikeyle al =) utanma kalmadı tabii biri yazmıştı, o kadar tarla sürersen kupayı ziraat'ten alırsın diye o hesap hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Unutmuşum ben maçı, halbuki dün başını görmüştüm. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar