aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Sportif olarak bişey kaybetmeyiz de koskoca kulübün bu duruma sokulması rezalet. Umarım hesap sorulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 http://cartalete.blogspot.com/2012/05/gercek-dunyaya-hos-geldin-besiktasl.html?m=1 Bu adam cok iyi yaziyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mehmet Ali Aydınlar türk futboluna gelmiş en kötü şey diyordum ki. Sanıyorum Yıldırımın demirören den sonra şükretmek daha iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 gelen gideni aratacak diyorduk abi o dönem, dedik dedik inanmadınız. Bak ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 DarKRideR said: Bizim taraftar böyle, en paralı taraftar Beşiktaş'ındır bunu tartışmaya lüzüm yok ama çıkıpta cebinden kulübe tek bir kuruş katkısı dokunmaz... Allah daha çok versin gözümüz yok ama ne alaka ahahahah. En ucuz bilet, en ucuz merchandise ve en asgari şart aranan ve ucuz klüp üyeliği Beşiktaş'ta. Başkanlar senin bu söylediğin potansiyeli bilse emin ol x2 çalışırlardı. Bunun yanında eli cebine gidenden korkacaksın, ondan sonra borç batağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 en ucuz üyelik dışında geri kalanların hepsinde en pahalı beşiktaş'tı iki senedir. Kombine fiyatlarından, bilet fiyatlarından falan haberin yok senin galiba abi? en ucuz üyeliğinde sebebi var, her seçim öncesi yıldırım demirören 1000-2000 üyeyi nasıl üye edip, kendine oy toplardı yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Milliyet Q7 ve Fernandes i gs ye pazarlamaya uğraşıyor yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 satabiliyosak hepisini gondersinler abi yerine genc yerli isimlere yonelelim artik ismail koybasi da capraz yanları koparmis galiba onun yerine a.gucunden serol alinabilir rahatlikla mesela ilk aklıma gelen o oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Yok bu taraftar o transferleri kaldıramaz cidden. Yurtdışına verilmeleri bir nebzede, gidip gs/fb ye vereceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 quaresma italya da bir takımla anlaşmış,almeida nın da bir londra klubune gitceği konuşuluyor (eşi twitterda mı ne yazmış gelecek yıl londradayız diye).Fernandes de portekizde ki bir radyoya Türkiye de iyi para kazanıyorum ve istanbul da mutluyum demiş.Fenerbahçe de çok anılıyo fernandes,fenerbahçe alıcak gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 aslında bütün portekizlilerden kurtulup, oradan gelecek parayı fernandes'e bağlarsak 1 sezon daha çok rahat oynar bizim adımıza, hem takıma önderlik eder, hemde bir anda kadro bozulmamış olur. Beşiktaş taraftarı da seviyor onu, şu durumda birçok adam gönderilebilir ama orta sahada Ernst ve Fernandes'e kesinlikle dokunulmamalı, neyse parası verelim hacı :D Olmadı kickstarter başlatırız, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bucaspor transferlerimiz yatmış, görüşmelerden olumsuz yanıt alındı vs. denildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Onu bunu gönderirse ve orta sıralara oynarsak oradan gelecek kayıp daha fazla olur gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 fernandes kickstarter sdf rekor kırar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 uefa listesine koymuş tff bizi ulan yasak yedik hala niye koyuyor bunlar bizi.. resmen uefa ile oynaşıyoruz ha adamlar delircek alayımızı koycak resmen kapı önüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 "Şirketimiz, futbolcu Mehmet Akgün ile 2 sezonluk aşağıdaki şartlarla sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme bedeli olarak oyuncuya; 2012-2013 ve 2013-2014 sezonları için sezon başına 200.000. EURO garanti ücret ve 3.000.EURO maç başı ücreti ödenecektir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 30.000'i geçmiş FEDA t-shirt satışları, kafadan 900.000TL eder ama çok az, bu miktarın en az 100.000 adet t-shirt falan olması bekleniyordu. Gerçi sosyal medyadaki, Facebook'lardaki tipleri görüp bırak 100.000'i, 1 milyon tane satmışız gibi bir hava var ama işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 abi 30k nerde yazıyor, ben sanmiyorum cok daha fazladir ya, sadece basket macına gelenlerde zaten 10k ya yakın oldu, millet 3er 3er fln alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 http://www.fedazamani.com/home.html burada counter var güya ama ben çok güvenilir olduğuna inanmıyorum, çok nadir update ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ya olay St. Pauli'nin Retter tişörtüne çok benziyo, bilmiyorum örnek alınarak mı yapıldı gerçi. Sayı olarak onu merak ettim referans olsun diye baktım. 6 haftada 140 bin satmış diyo wiki. Beşiktaşın taraftar sayısını falan düşününce 30 bin sayısı az hakikaten. Maddi bi fayda sağlaması için ciddi biçimde artması lazım satışların. Ama onun ötesinde hareket çok güzel, Beşiktaşlı olsam üçer beşer alırdım zaten, o yüzden umarım satışlar saman alevi şeklinde değil de, daha bi klasikleştirecek bi şekilde olur. Ortaya çıkışı olsun, mesajı olsun, anlamlı bi şey zira. Çok rastlanır bir şey değil o yüzden haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Retter olayından çıkma zaten FEDA'da, hatta bir taraftarın kendi kendine yapıp blogunda paylaştığı bir tasarım üzerinden çok sevilerek girişildi bu işe, yönetim bu süreçten tek çıkamayacağını bildiğinden taraftara kulak vermeye çalışıyor artık, ne kadar başarılı olur ve taraftarı işin içine çeker bilinmez ama buna ihtiyacı var kulübün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 mesajı ne kadar güzel olursa olsun,millet küsmüş durumda abi klübe.ben tamamen tesadüf eseri aldım mesela başka bir an olsa almazdım belki. ayrıca beşiktaş geçen yıl 4k kombine satmış.4k abi.4k. galatasaray,fenerbahçe 20k kombine satıyor. yani bu kırgınlık daha çok sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 27sınde verdıgım sıparıs henuz kargoya teslım edılmedı. Gelse bedene bakıp 3 tane daha siparis verecem ama nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 iyi güzel de, taraftarın kulüple barışık hali "çıldırt bizi yd başgan" haliyse küskün kalsın daha iyi. başkan desen yeni gelmiş, kulübü devraldığı hal belli. td falan yok ortada zaten, futbolcu da kim var ne var belli değil. baya bi dibe vurmuşluk hali var hali hazırda. takım olarak futbolu baz aldım tabi bu noktaya kadar. demirören'e kırgınlık desen, e adam kağıt üstünde de olsa gitti, zaten bütün takım taraftarlarının ortak düşmanı haline geldi herif ehah. beşiktaşta sıkıntının çoğu da adamın yaptıklarından beli doğrultmak sonuçta. yani ruhsuz oynayan takıma küskünlük etmek ayrı bi durum da, baya pisliğin içine batmış haldeki kulübe kırgın davranan insan öyle beşiktaşlılık duruşu vs diye ahkam kesmemeli bence. bu feda olayı en azından internetten takip ettiğim kadarıyla cidden iyi ses getirdi de, faydasız bi şekilde sönüp giderse yazık. ha duruş muhabbeti trivelasını yidiğimin q7'si, gel bi formanı alayım odaklıysa da bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Tenekeadam said: 27sınde verdıgım sıparıs henuz kargoya teslım edılmedı. Gelse bedene bakıp 3 tane daha siparis verecem ama nerde. su kotu olmus ya, ben de kardesimin 2 tane kargolatmayi dusunuyorum ama 20sine kadar elinde olmasi gerekiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar