Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

vaperon

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Bizim taraftar böyle, en paralı taraftar Beşiktaş'ındır bunu tartışmaya lüzüm yok ama çıkıpta cebinden kulübe tek bir kuruş katkısı dokunmaz...

Allah daha çok versin gözümüz yok ama ne alaka ahahahah. En ucuz bilet, en ucuz merchandise ve en asgari şart aranan ve ucuz klüp üyeliği Beşiktaş'ta.

Başkanlar senin bu söylediğin potansiyeli bilse emin ol x2 çalışırlardı.

Bunun yanında eli cebine gidenden korkacaksın, ondan sonra borç batağı
Sosyal ağlarda paylaş

en ucuz üyelik dışında geri kalanların hepsinde en pahalı beşiktaş'tı iki senedir. Kombine fiyatlarından, bilet fiyatlarından falan haberin yok senin galiba abi?

en ucuz üyeliğinde sebebi var, her seçim öncesi yıldırım demirören 1000-2000 üyeyi nasıl üye edip, kendine oy toplardı yoksa ?
Sosyal ağlarda paylaş

quaresma italya da bir takımla anlaşmış,almeida nın da bir londra klubune gitceği konuşuluyor (eşi twitterda mı ne yazmış gelecek yıl londradayız diye).Fernandes de portekizde ki bir radyoya Türkiye de iyi para kazanıyorum ve istanbul da mutluyum demiş.Fenerbahçe de çok anılıyo fernandes,fenerbahçe alıcak gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bütün portekizlilerden kurtulup, oradan gelecek parayı fernandes'e bağlarsak 1 sezon daha çok rahat oynar bizim adımıza,

hem takıma önderlik eder, hemde bir anda kadro bozulmamış olur. Beşiktaş taraftarı da seviyor onu,

şu durumda birçok adam gönderilebilir ama orta sahada Ernst ve Fernandes'e kesinlikle dokunulmamalı, neyse parası verelim hacı :D

Olmadı kickstarter başlatırız,
Sosyal ağlarda paylaş

Ya olay St. Pauli'nin Retter tişörtüne çok benziyo, bilmiyorum örnek alınarak mı yapıldı gerçi. Sayı olarak onu merak ettim referans olsun diye baktım. 6 haftada 140 bin satmış diyo wiki. Beşiktaşın taraftar sayısını falan düşününce 30 bin sayısı az hakikaten.
Maddi bi fayda sağlaması için ciddi biçimde artması lazım satışların. Ama onun ötesinde hareket çok güzel, Beşiktaşlı olsam üçer beşer alırdım zaten, o yüzden umarım satışlar saman alevi şeklinde değil de, daha bi klasikleştirecek bi şekilde olur. Ortaya çıkışı olsun, mesajı olsun, anlamlı bi şey zira. Çok rastlanır bir şey değil o yüzden haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Retter olayından çıkma zaten FEDA'da, hatta bir taraftarın kendi kendine yapıp blogunda paylaştığı bir tasarım üzerinden çok sevilerek girişildi bu işe,

yönetim bu süreçten tek çıkamayacağını bildiğinden taraftara kulak vermeye çalışıyor artık, ne kadar başarılı olur ve taraftarı işin içine çeker bilinmez ama buna ihtiyacı var kulübün
Sosyal ağlarda paylaş

mesajı ne kadar güzel olursa olsun,millet küsmüş durumda abi klübe.ben tamamen tesadüf eseri aldım mesela başka bir an olsa almazdım belki.
ayrıca beşiktaş geçen yıl 4k kombine satmış.4k abi.4k.
galatasaray,fenerbahçe 20k kombine satıyor.
yani bu kırgınlık daha çok sürer.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi güzel de, taraftarın kulüple barışık hali "çıldırt bizi yd başgan" haliyse küskün kalsın daha iyi.

başkan desen yeni gelmiş, kulübü devraldığı hal belli. td falan yok ortada zaten, futbolcu da kim var ne var belli değil. baya bi dibe vurmuşluk hali var hali hazırda. takım olarak futbolu baz aldım tabi bu noktaya kadar. demirören'e kırgınlık desen, e adam kağıt üstünde de olsa gitti, zaten bütün takım taraftarlarının ortak düşmanı haline geldi herif ehah. beşiktaşta sıkıntının çoğu da adamın yaptıklarından beli doğrultmak sonuçta.

yani ruhsuz oynayan takıma küskünlük etmek ayrı bi durum da, baya pisliğin içine batmış haldeki kulübe kırgın davranan insan öyle beşiktaşlılık duruşu vs diye ahkam kesmemeli bence. bu feda olayı en azından internetten takip ettiğim kadarıyla cidden iyi ses getirdi de, faydasız bi şekilde sönüp giderse yazık. ha duruş muhabbeti trivelasını yidiğimin q7'si, gel bi formanı alayım odaklıysa da bilelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...