Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 pankart icin buraya koyuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 feda tşörtleri satışa çıktı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=41898 http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=41897 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Alan var mı ? Kalitesi nasıl T-shirt'lerin ? Yani takıma destek için alıyoruz tamam ama kartal yuvalarında satılan çoğu ürün giyilecek kalitede değil, böyle de bir gerçek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 1 siyah 1 beyaz siparis verdim simdi, feda olsun ne diyelim. inşallah giyebilecegimiz birşeydir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 sunthewhich said: Alan var mı ? Kalitesi nasıl T-shirt'lerin ? Yani takıma destek için alıyoruz tamam ama kartal yuvalarında satılan çoğu ürün giyilecek kalitede değil, böyle de bir gerçek var. çok güzel hatta şu an üstümde tasarım olsun kalite olsun gerçekten bu sefer olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Feda tişörtü ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 tasarım olarak bir şey diyemem ama kalite olarak o kadar da kötü olmuyorlar yav. bildiğim kadarıyla gömlekleri üreten firma sarar hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 CthuLhu said: Feda tişörtü ne la boşver sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 sunthewhich said: Alan var mı ? Kalitesi nasıl T-shirt'lerin ? Yani takıma destek için alıyoruz tamam ama kartal yuvalarında satılan çoğu ürün giyilecek kalitede değil, böyle de bir gerçek var. bildiğin beyaz atlete bastırıyorlar işte.. anlamı zaten olay kalkıpta kalite yada bişey arama işte git al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 CthuLhu said: Feda tişörtü ne la bi tane taraftarın ortaya attığı proje diyelim şeref beyin ölüm döşeğinde beşiktaş için söylediği son söz bu tşörtlerde neden ve ne için çıktığı için burda güzelce yazmış adam http://forzascout.blogspot.com/2012/04/retter.html nediyoruz FEDA olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Bizim Store'un malları genelde iyi oluyor ya, özellikle Sarar'ın yaptıkları bayağı iyi, Yalnız ilkokul çocuklarına falan mı tasarlatıyorlar nedir, çok kötü tasarımlar oluyor genelde, senede 1 tane falan adam akıllı güzel bir ürün düşüyordu onu da alıyordum her sene, bu sezon birkaç güzel şey düştü ya, aldım hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Bu sene kombine alayım desem nerden kimden nasıl ve hangi stad için alacağım bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 feda t-shirtleri cok cok iyi ya, bizim arkadaslar basket macında aldı kaliteleri güzel eger ürün kalitesi diyorsanız kartal yuvasi 10 numara cidden, 3 sene önce aldgm şeyler fln hala cok iyi durumda,tek eksik yani tasarım faili bizim kartal yuvasi..söylendgi gibi senede 2 tane güzel tasarim 10 tane çöp cıkıyordu simdiye kadar yoksa kalitede sorun yok feda kampanyasi da gayet güzel ve anlamlı hele su içinde oldgmz zamanda, pazar gunu ve dun gördgm kadariyla taraftarn kulubu sahiplenmesi bu durumdayken mutlu etti beni, insanlar 2şer 2şer alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Absolut said: Bu sene kombine alayım desem nerden kimden nasıl ve hangi stad için alacağım bilen var mı? Temmuz gibi başlar satışlar. İnönü yıkılmazsa o zamana kadar kapalı'nın altında kombine satışlarının yapıldığı yer var oradan alabilirsin gidip. Sanmıyorum ama bu sene yine İnönü'de oynayacağız gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Bugün gittim baktım tshirt'lere. Cidden kalite yükselmiş ben görmeyeli. 3 tane FEDA sipariş ettik, cuma'ya gelecekmiş. Birde sweatshirt aldık. Bundan sonra uğrar, arada alırım birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ugur meleke'den besiktasli durusu uzerine: http://www.meleke.com/?p=5029 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 bu tayfurun ipi ta o zaman çekildi zaten çarşı tarafından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 tayfur dönünce en çok buna uyuz olmuştum zaten ya. hakkında böyle ileri geri konuştuğu adamları nası yöneticek veya nası yüzü tutucak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 fizban said: ugur meleke'den besiktasli durusu uzerine: http://www.meleke.com/?p=5029 sabah bende okudum bunu. süper bir yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Y.T kimdi orda yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 yusuf turhanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 o yazı cidden süper bir yazı ya, Tüpçü sonrası yerler altına alınan, dalga konusu olan bir şeydi bu duruş meselesi, onun geldiği son noktayı gösteriyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 bilmiyordum ben. bildiğin hırslandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Yeni okudum eyvallah Fizban link için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar