Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

vaperon

Öne çıkan mesajlar

Cenk iyi adam ya bu kadar üstüne gitmemek gerek. Ama daha çok pişmesi gerek. Dünyaca ünlü her kalecide bile olmayan şu özgüven hali onu direk sınıf atlatsa da zaman zaman verdiği saçma sapan kararlar cidden saç baş yolduruyor. Ne zaman mental açıdan kendini üst sınıra taşırsa o zaman mükemmel bir adam olur. Ama şu sıralar %100 güven veren bir adam değil.

Ha ben ona yedek alıp, onla devam etme yanlısıyım. Ama Ospina gibi adamlar alınacaksa bilemiyorum, desteklerim. Ospina gider Cenk kalır sonunda yine ama gidip 30+ yaşındaki adamı getirirlerse de direk karşı çıkarım, hiçbir açıklaması olamaz bunun çünkü hedef konulan yol ve yaptırımlar ile ...
Sosyal ağlarda paylaş

Yerli kaleci bolluğumuzun zirvesindeyiz. Cenk çok iyi kaleci. Sinan Bolatı transfer etmeyi deneyebilirlerdi. Ligdeki diğer takımlarda zaman zaman beğendiğimiz kaleciler var. Onur var, Tolga var, Mert var, var oğlu var. Bir daha bu kadar yerli kaleci bizim ülkede olmaz zaten. Ospinayı transfer edeceklerse tek mantıklı açıklaması var, o da 2 sene sonra 20milyon euroya okuturuz mantığı, ha okutabilirsin ama risk tabi, okutamayadabilirsin. Beşiktaş ruhunu geri getircez, gençleştircez, yerlileştircez derken yabancı transferi yapmak istemelerini yadırgıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

cenk ölümüne kötü bir kaleci, her maçta mutlaka kabul edilemez bir hata yapıyor büyük bir kısmında da gol yediriyor, beşiktaş gibi maç başı kalesine 3-5 gelen bir takım gelenlerin 5 de 3 ünü içeri alacak kaleciyle büyüyüncede giyer diye oynayamaz.

tolga gelmiyor, sinan bolat ağır sakat, mert kim belli değil. Harbiden var oğlu var.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Cenk'in övülecek yanları var şimdi tam kötülemeyelim ama ne bilim, mesela Volkan milli takım kalesindeyken hatta onu geçtim rakip olarak FB kalesindeyken bile güven veriyor. Volkan lan diyorsun, yemez. Ama Cenk'te o güveni hiç alamıyoruz. Sağı solu hiç belli değil cidden,

Bazen kaleyi kapatıyor, imkansızları çıkarıyor. Bazen Falcao'dan yediği gibi yumurtlama terimi bile hafif kalıyor yaptığı hatada ...

O yüzden Ospina tarzı bir kaleciye asla hayır diyemem, ama Cenk'i de tek kalemde silmesek çok iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca evet, kaleci bolluğu var ama hangisini alabileceğiz ki?

Ülkenin en iyi kalecileri şuan Volkan-Tolga desek, ikisinin de kulüplerinden ayrılması imkansıza yakın. Sinan diyorsun, çok para istiyor. Mert diyorsun, adam daha bugün imzaladı Fener ile ayrılmaz. Onur bir tek iyi seçenekti, o da olmuyor demek ki bir şekilde,

Yerli kaleci bolluğu var evet ama BJK'nin transfer edebileceği yerli kaleci yok. Altyapıda da yok ki yurt dışına çıktı adamlar. URFADA KALECİ VARDI DA BİZ Mİ ALMADIK ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Cenk'in kötü bir kaleci olmadığını düşünüyorum. Hata yapabilir ama çok da maç kurtardı sonuçta. Başka da alınacak yerli kaleci yok. Sinan var da nedense kimse almıyor onu.

Güney Amerikalı kalecilerin de Cenk'ten bir farkı olacak mı bilemedim. İyiler hoşlar da şımarık ve laubaliler. hayırlısı.

Bir de bundan sonra kimse çıkıpta etik transfer dersi vermeye çalışmasın. Özellikle Fenerli arkadaşlar. Takımıyla anlaşmış oyuncuyu ayartmak çok etik, evet. Arka bahçesi Kayseri ile hep bu dersleri vermeye çalışırlardı. Bu sene yaptıklarından sonra gördük etik transferleri.
Sosyal ağlarda paylaş

bir onu tutturmuşsunuz gidiyorsunuz da onu diyen adam aynı şartlarda yeni sözleşmeyi Egemen'in önüne de koydu hatırlatırım. Egemen'e gözdağı verip korkutmak istediler, yemeyince geri döndüler. Çıkıpta elinde Egemen varken oynatmayacaksın ha :)

Hani lafın üstüne aynı şartlarda yeni sözleşme önerilmişken şunu söylemeyin artık pls
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Beşiktaş kongre üyesi olan tecrübeli Avukat Ali Rıza Dizdar, her Çarşamba Beşiktaş‘ın nabzını yakından tutan “Alper Üstündağ ile Kazan Kaynıyor” programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

“BEŞİKTAŞ AVRUPA KUPASI’NA GİDECEKTİR”

Cas davasında başkana ve meslektaşıma güveniyorum. Duruş olarak sergiledikleri temsil tavırlı ve net. Geçmiş Yönetimin hatası var mıdır? Yok mudur? Paralar ödendi mi? ödenmedi mi? diye eski Yöneticimiz Ahmet Akpınar ile inceledim. Sahtekarlığa yönelik bir şey göremedim yazılar son derece net. Kılı kırk yararken dikkatli olmak lazım. Gidenler gider ama Beşiktaşlılık duruşu asla değişmez. Uefa Beşiktaş‘a Ali Cengiz oyunu oynadı verilen karar tahkim’de bozuldu. Ancak her zaman söyledim daha önceBeşiktaş‘ın Uefa’dan almış olduğu men, ihtar yada kınama cezası yok. Bundan dolayı para cezasında indirim olacak ve göreceksiniz ki dava Cas’dan dönecek ve Beşiktaş bu sezon Avrupa Kupalarında yer alacak…

“GÜNAY’IN AMACI İNÖNÜ’YE SADRAZAM BAHÇESİ”

68’de eylem arkadaşım olan kültür ve turizm bakanı Ertuğrul Günay’ı çok iyi tanırım izin vermeyeceğini defalarca söyledim çünkü kendisi o bölgeyi Sadrazam bahçesi yapmak istiyor.

Geçmişini unutan ve ilkelerinden dönmüş bir insan olduğu için kendisinden her şey beklenir.

“İNÖNÜ ŞEREF BEY STADI OLACAK”

Dünyanın en iyi statlarından biri olan İnönü Stadı’na her ulaşım yolu var çabuk dağılabilen bir stat. Stadımız olduğu yere yapılacaktır ve adı Şeref Bey stadı yapılacaktır. Bunun aksini kimse düşünemez kimsenin Beşiktaş‘ı oradan uzaklaştırmaya gücü yetemez. Gerekirse tüm Beşiktaşlılar stadın her yerinde taş olur oraya kimseyi sokmaz. Ayrıca Stat denildiği gibi çürümüyor sağlamlaştırılabilir bahane üretilmesin.

Kaynak: Ajansspor

Bold'a aldığım kısım özellikle önemli ve komik :D
Sosyal ağlarda paylaş

sadrazam bahçesi ne be, nasıl bir şey o :)

valla ben daha önce da söylemiştim, bu çakallar hadi izin verdik yıkın dedikten sonra , altından tarihi eser çıktı, yok dolmabahçe sarayı kaymaya başladı diye o stadın yenisini yaptırmaya bilirler hazır yıktıktan sonra,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Teknik direktör Samet Aybaba’nın raporu doğrultusunda kaleci arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, haftalar önce Paul Robinson ile anlaşmıştı. Menajerlerin tavsiyesi üzerine İngiliz kaleciyi beklemeye alan Kartallar, gözünü Nice’da forma giyen Ospina’ya çevirdi. Kolombiya’lı oyuncu hakkında birçok isimden olumlu referans alan Siyah-Beyazlılar, Oscar Cordoba’nın da sözleri üzerine derin bir nefes aldı. Beşiktaş’ta 2002-2006 yılları arasında forma giyen ve 100. yıl şampiyonluğunun mimarlarından olan Oscar Cordoba Ospina için şunları söyledi: Ospina’nın benden daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. En büyük artısı hava topu hakimiyeti. Sert gelen şutlarda da oldukça başarılı. Ayrıca çok sorunsuz bir oyuncu. Beşiktaş’ın kalesini uzun yıllar koruyup, kollayabilir. Kolombiya Milli Takımı’nda da oynadığı için büyük tecrübe sahibi. Ona birçok kulüpten teklif var. Ben kendisiyle konuşup Beşiktaş’ı tercih etmesini söyledim. Ospina da Beşiktaş’a olumlu bakıyor” diyerek Siyah-Beyazlılar’a yardımcı oldu.

Çetin de açıkladı: İlgileniyoruz

Öte yandan Samet Aybaba’nın yardımcısı Recep Çetin, Ospina’yla ilgilendiklerini doğrulayarak, “Kolombiya Milli Takımının kalecisi David Ospina’yı transfer etmek istiyoruz. Bizim kafamızdaki birinci kaleci bu isimdir. Yönetim Kurulumuza bu konu hakkında raporumuzu verdik. Ospina olmazsa alternatif isimlerimiz de mevcut. Yönetimimiz bu konuda çalışmalarına devam ediyor” diye konuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

cenk gönen nası kötü kaleci ya? Herkes hatalı gol yer dert buysa eğer. 5 topun 3ünü içeri aldığı maçıda hatırlatın bende birdaha bakayım.

Bu forumdamı biri demişti, biri venttemi dedi, bir komşum mu söyledi vallahi hatırlamıyorum. Cenki realdan tanıyan biri ilk kadroda yer almaya başladığı zaman birşey söylemişti. Cenk o kadar ukala, o kadar kendine güvenen biridir ki, hayatta hiç bir şeye moralini bozmayan biridir ki, ben büyük kaleci olacağına inanıyorum demişti. Ve bu söylediği bana göre kalecilikte yetenek kadar önemli birşey. Hakan Arıkan yeteneksiz kalecimiydi? Ama 1 maç yüzünden kafa gitti, dağıldı. Ki bir çok kalecinin kafa gider bazen böyle. Cenk yetenekli adam, kafası dağılmayacak biri. Geriye ne kaldı? Tecrübe. Onuda Samet Hoca verirse, seneye bu forumda cenke kötü kaleci diyenler laflarını geri alırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Cenk yetenekli eleman. Refleksleri çok çok iyi, ama temelde çok eksiği var. O videoda kurtarışlar iyi gözükse de o pozisyonların yarısı Cenk'in hatasından oluşuyo. Alması gereken yan topa çıkmaması, daha kötüsü tereddüt etmesi, ya da çıkardığı topları kötü yere çelmesi falan. Bunlar büyük eksik. Ama yine de Beşiktaş'ın hele de şu durumdayken ısrarcı olması lazım. Valdes bile adam oldu zamanla.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fikret Orman : "GS kulubu gecen sene 45-55 Milyon Eur kazanci var keza FB'ninde oyle Bjk'a bakinca 20-25 M"

Fikret Orman : "TT Arena stadina bakarsaniz 4 kat fazla loca var bu gelir adaletsizligini yaratiyor."

baya iyi konuşuyor hiç sorma fgdgdf.
kazandığımızın yarısını bjkya verelim, adalet yerini bulsun. bu ne arkadaş, sadri şenerin kupa aşkını geçti adamdaki stad aşkı. tey allam.

said:
Fikret Orman : "GS ile gelinen noktadan cok rahatsizim sanki biz bir yere zorla geliyormusuz gibi seyler yaratildi."

dsfgfddfgh

eğlenceli adam bu yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşlı duruşunu yansıtmış

ne kadar saçma bir laf o

fenerbahçe stadı nezaman yaptı.galtasaray senelerce 20 bin kişilik samiyende ve cogu zaman 5-10 bin kişilik tribünlere oynadı

zaman zaman fakir edebiyatı yapıldı.da kimse cıkıp fener stad yaptı çok kazanıyor bizde istiyok demedi

koca beşiktaş klubu maddi yönden tek çıkar yolunu gs stadına konup loca satmaya mı bağladı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

gelir adaletsizliği olayını o anlamda söylemedi yalnız, hangi gs forumundan copy paste yaptıysan bayağı yanlı olmuş. Bariz bir kıskançlık var o locaların sayısına göre ama orada oynamak istiyoruz illa gibi bir laf yok, sadece locaların sayısının önemine dikkat çekiyor. Bizde de olmalı diyor vs. onlarda var bizde niye yok olayına bağlıyor. Bu da yanlış bir görüş tabii ama senin copy paste yaptığın bambaşka bir boyutta

Yap işlet devret'e kesinlikle karşıyız, Beşiktaş'a yarardan çok zararı olur diyor. Fenerbahçe'nin yaptığı gibi sponsorlar ile yapacağız stadımızı, bu gidişle gerekirse 1 sene daha İnönü'de oynayacağız dedi. Arena defterini tamamen kapatmışlar belli konuşmalardan,
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...