BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Del Piero ödüllendirildi mi? tam tersine kovuldu. taraftar ancak arkasında adamın. İndirim yapalım deniyor, kabul etmiyor. yönetim ok diyor. devam edelim diyor. sonra beyfendiler sizinle görüşmek istiyorum ben diyor. orada ne oluyorsa bir anda gitmek istiyor. ödemesinin aksaması olsa bursa ve trabzonda hep zamanında parasını aldıysa helal olsun o klüplere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 egemen bunlara mi guvensin: http://goo.gl/6MpYP “Egemen ile konuştuğumuzda teklifimizi kontratını göstererek kabul etmedi. Biz kendisiyle bir kez daha oturup konuşacağız. Egemen ile küsmek istemiyoruz. Ama anlaşamazsak maç başı ücretinden dolayı onu yedek soyundurmak zorunda kalırız. Bu bir tehdit değil. Böyle yapmak zorundayız, çünkü paramız yok” adam gecen seneki alacagini alamamis, seneye de paramiz yok, alamazsin, o yuzden de oynayamazsin demis bir yonetici. sonra bir sekilde ikna edilmis.. edilmis de, sen olsan inanir misin bu yonetime ? bana gelecekler, paramiz yok diyecekler, daha sonra olcay denen adama yillik 1 milyon euro verecekler. yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Del Piero nasıl kovuldu abi, Juventus "artık kimseye 10 numarayı vermeyeceğiz" bile dedi de kendi istemedi öyle bir şeyi. Yaşı geldi artık bırakacak tabii bir yerde, Katar'a gitsin hala para lazımsa :p Konumuzla alakası yok evet ama öyle yazdım işte, sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Egemen'e yüklenmek anlamsız. Adamın beşiktaşla bir bağı yoktu ki. Zaten transfer döneminde son anda takıma katıldı. Hızlı bir transfer oldu. Zaten oynadığı dönemde Beşiktaş'ın takım içi dostluk arkadaşlık gibi kavramlarının yitirildiği takım ile taraftarın arasında uçurum olduğu bir dönemdi. Bu bağlamda fedakarlık yapması beklenemez. Profesyonel olarak ayrıldı. Yeni yönetim beni memnun etmedi. Borç için 500milyon eurolar konuşuluyor. Egemen'in maç başı ücreti kesilerek kapanacak bu borç? Çıkıp bir yönetici verememiş mi 1 milyon lira fazla. Beşiktaş kulübü zor günün de anlıyoruz da, şirketin boktan finansal yapısını düzenlemek yerine neden gerekli olan futbolcuların maç başı ücretlerine kesinti yapılıyor anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 egemeni tutamayıp gidipte q7yi almeidayı falan tutarlarsa o kadar paralara gerçekten büyük başarı olur haha egemen takımı sırtlayanlardan biriydi geçen sezon.simaosu q7si yatarken adam cıkıp oynuyordu .çatır çatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kimseyi tutmayacaklar. herkese kapıyı gösterdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 portekizlilerin hepsi gidecek diye biliyorum. @baggio 10 numarayı ediyorlar ama sözleşmede yenilemiyorlar. bana kalsa taş gibi adam hala :) juventus formasından başka forma giymem dedi misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Güntekin Onay'ıda okuyun http://www.haber1903.com/Besiktas-2145-guntekin_onaydan_carpici_aciklamalar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 güntekin yardırıyo da, demirörene yardırsın, mazlumun ahını alacağına. bu yönetim mi bastı milyonları bu adamlara? 3m e gider ayda bile oynar adam. neymiş futbolcu gelmiyomuşmuş. senin ligin lig mi ki futbolcu gelsi oynasın. almanya hollanda maçında 15 dakika faul düdüğü çalmadı arkadaş. onlar insansa, burdakiler ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 fernandese de cokeriz belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 cokun tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ya güntekin bütün gün forza okuyan sonra çarşıya oynayan bir adam... hiç ısınamıyorum bu adama tamam fanatik beşiktaşlı ama tam gidere tam gidere hepte tarafta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Zegna said: fernandese de cokeriz belki :D Bence adam bırakın bize gelmeyi Tr ye bile ayak basmayacak açgözlü herifler =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Hayır ben bu yönetimi cidden anlamıyorum. Olcay Şahan'ı almayıp, elindeki yıldızlardan birini takımda tut. Beşiktaş'tan şu anda 11 adam çıkmıyor mu çıkıyor. Ekrem'i gönderip olcay'ı almakta ne mantık var cidden anlamıyorum. Hemde bonservis vererek. Neyin peşindesiniz arkadaş. Yok yanan eve girdim yok para yok. Sadece feda projesi yapıldı o da zaten taraftar projesiydi. Onu da yüzlerine gözlerine bulaştırdılar zaten. Yanan evde uyunmaz başkan Uyan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ekrem kaç para alıyordu senelik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ekrem para veriyodu oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Llama said: ekrem kaç para alıyordu senelik ? Yıllık 800.000 TL , maç başı 30k TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 oha euro mu o ? ekrem di mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 saçma ücretler dağıtan yönetim dururken fikret orman'a abanmak hoş değil. 1 aydır egemen fener'e haberleri zaten ne olacağını göstermişti. yeri dolmayacak adam değil hiç biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 tl ile alan yok ki yaaa demekki olcaydan daha pahalı bu ondan gitmiş olabilir alacağı ne kadardı acep klüpten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ya insan durup dururken 2m civarı paradan vazgeçmez. şu menejer tayfası gerçekten iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 abi menejere ne kadar çok transfer o kadar para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 öde öde bitmez lan Temmuz/2012..: 4 milyon 661 bin 149,28 lira Ağustos/2012.: 4 milyon 306 bin 879,01 lira Eylül/2012...: 4 milyon 306 bin 879,01 lira Ekim/2012....: 2 milyon 846 bin 159,26 lira Kasım/2012...: 2 milyon 270 bin 384,71 lira Aralık/2012..: 2 milyon 165 bin 889,21 lira Ocak/2013....: 2 milyon 056 bin 663,21 lira Şubat/2013...: 1 milyon 376 bin 300 lira Mart/2013....: 1 milyon 376 bin 300 lira Nisan/2013...: 1 milyon 328 bin 255,46 lira Mayıs/2013...: 787 bin 800 lira Haziran/2013.: 100 bin lira Temmuz/2013..: 100 bin lira Ağustos/2013.: 100 bin lira Eylül/2013...: 100 bin lira Ekim/2013....: 100 bin lira Kasım/2013...: 100 bin lira Aralık/2013..: 100 bin lira Ocak/2014....: 100 bin lira Şubat/2014...: 100 bin lira TOPLAM.......: 28 milyon 382 bin 659,16 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Huahaha Ernst yerine Eskişehir'den 31 yaşındaki Hürriyeti alacakmışız. Küçül küçül de cebime gir!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 aptal sitelerde yazan herşeye anında inanıyorsunuz arkadaş, Ernst ücret indirimine gidiyor. İndirdiği ücrette 500.000 euro civarındaki bu demek oluyor yıllık 900.000 civarı alacak, en fazla 1m yanlış hatırlamıyorsam. Takımda herkes seviyor, taraftar seviyor. Kimsenin adamı değil, kimse için oynamıyor. Parasını alamadığı dönemde bile sesini çıkarmayıp en iyi şekilde oynadı. 2 kamp dönemi olacak. İlkine çağırılmadı diye direk adamı kulüpten koparan haberler yapılıyor. İki taraftanda bir kere demeç gelmediği halinde aptal adamların aptal haberlerine inanıyorsunuz. Bir sakinleşin, resmi açıklamalar gelmeden hemen saldırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar