Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 denizlimi yaaa... ulan yine sağlık dicek yarı yolda bırakır bu adam be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 tahimnen ucuz, yerli, düzgün adam. kalbi kaldırır mı bu yaştan sonra bilmem ama gitmesi yanlıştı o dönemde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 gerets olsa iyiydi ama neyse kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Beşiktaş Kulübü'nün KAP'a yaptığı açıklamada; "Futbolcu Berat Çetinkaya'nın transferi için oyuncunun kendisi ile görüşmelere başlanmıştır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 genç ve gelecek vaadeden oyuncu toparlıyorlar, takımın başına denizli geliyor bu nasıl iş aydın karabulutu falan harcadı zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Batuhan'ıda yollamıştı =P ama ne olduğu görülebiliyor. Belkide demirören in baskıları yüzünden garantici kadroya gitmişti. Sonuçta şampiyon yaptı adam sonrada zorla devam et dediler, pek isteklik olmadığı 2. sezonda gitmişti. Hoş şimdi 5 sene nasıl duracak ben hayret ediyorum, 1 sene de ben gidiyorum der muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bi hoca seçemediler arkadaş ya. ne kadar uyumsuz adam varsa yönetimde midir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 şu hoca durumu benide ayar edıyor altınsayı bile kaybettin bu yüzden adamlar ılk tartışmada gerginlik ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 orta karar bi hoca lan altıüstü, sana git arsene wenger bul demedik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bu levent erdoğanla seyit ateş midir nedir tam bomba, yönetim içinde sadece muhalefet ediyorlar. Denizli ye muhalefet, 100.000 üye ye muhalefet... adamların aynı fikirde oldukları durum yok herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 yemin ediyorum bu forzaya yazan bütün beşiktaş taraftarları salak.. yeminlen... egemene düşman kesildiler şimdi. yok neymiş neden indirime gitmiyorlarmış. beyinlerinde gram akıl yok gidip tüpçüye laf etmiyorlar daha dün stadı terk etmiyorlardı 3lü çektirmek için bu adama şimdi en azılı düşman egemen oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 nereye yazacağımı bilemedim, buraya gömeyim dedim :D said: Başkan Fikret Orman ve Belediye Başkanı Hakan Tartan görüşmesinin detaylarıysa şöyle. İzmir Konak Belediyesi Beşiktaş Erkek Voleybol ve Bayan Basketbol takımlarının sponsoru olarak bu branşları yaşatmak adına bu iki takımı devralacak. Bu İki branşın tüm masrafları İzmir Konak Belediyesi tarafından karşılanacak. Takımların adı bu süreçte 'Beşiktaş Konak Belediyesi' olacak. Karşılıklı görüşmeler tamamlandıktan sonra Beşiktaş Erkek Voleybol ve Bayan Basketbol takımları maçlarını gerekirse İzmir ve İstanbul'da dönüşümlü olarak oynayacak. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yaşadığımız bu süreçte, bu iki amatör branşlarımızı yaşatmak adına bu tarz anlaşmalara ihtiyaç duyduklarını söylerken, Konak Belediye Başkanı eski Bakan, Hakan Tartan'ın aynı zaman da Beşiktaş JK Kongre üyesi olduğunu belirtti. Anlaşma gerçekleşirse, kapanması bile konuşulan bu iki branşın oluşturulacak bütçeyle Liglerinde Şampiyonluğa oynayacak duruma gelmesi hedefleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 gider izlerim valla... gidipte ama bu takımlar gaziemirde oynarsa hiç bi işe yaramaz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Llama said: yemin ediyorum bu forzaya yazan bütün beşiktaş taraftarları salak.. yeminlen... egemene düşman kesildiler şimdi. yok neymiş neden indirime gitmiyorlarmış. beyinlerinde gram akıl yok gidip tüpçüye laf etmiyorlar daha dün stadı terk etmiyorlardı 3lü çektirmek için bu adama şimdi en azılı düşman egemen oldu... forza en büyük satılmıştır . yönetci kadrosu satılmışın önde gidenidir .alen olcak ...nokta nokta .. da bunların başıdır. bu adamlar beşiktaşın sırtından milyonlar kazandılar . hala daha sömüryorlar. bu adamlar YD den daha zararlılar. ordaki tiplerin %95 de ergen ve beşiktaşa gram faydası olmayan her başlıkta . gideriz , alrız , para verelim , forma alalım şöyle yapalım böyle yaparız diyen iş icraata gelince ortadan kaybolan tipler ama mangalda kül bırakmazlar . dewe erol diye bir tip var en büyük sömürücülerden o bayrak organziasyonlarından neler neler kaldırdı günahı boynuna. YD yi yalayan ne kadar pankart varsa bu adam yapmış. e bakıyorum a madrid maçında YD protesto edilcek fenerbahcemiz davasına adam boğadan bir girdi büsürde pankartlar fln hazırlamış ispanyayı protesto edecekmiş allahtan uefa izin vermedi. uzun lafın kısası alen başta olmak üzere bu pankartıcı davulcusu amigosu ne kadar beşiktaştan geçinen tip varsa temizlenmeli . taraftar uyanmaya forzadan başlamalı ve oraya artık girmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Llama said: yemin ediyorum bu forzaya yazan bütün beşiktaş taraftarları salak.. yeminlen... egemene düşman kesildiler şimdi. yok neymiş neden indirime gitmiyorlarmış. beyinlerinde gram akıl yok gidip tüpçüye laf etmiyorlar daha dün stadı terk etmiyorlardı 3lü çektirmek için bu adama şimdi en azılı düşman egemen oldu... forza egemen beşiktaş'a ilk geldiğinde ana avrat küfreden adamlarla dolu. iki maç iyi top oynayınca beşiktaş'ın çocuğu egemen diyen adamlar da aynı adamlar. gerçi egemen bursa'dayken "ben ölümüne bursalıyım" diyip trabzon'da da aynısını trabzon için diyen birisi. faydalı olmasına rağmen sırf cesur yürek tarzında takılması da yaptığı saçma sapan hatalarını bayaa örtüyor gibi. giderse gitsin, kimse beşiktaş'tan önemli değildir. hele egemen beşiktaş'ın çocuğu felan hiç değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Şu Beşiktaş'ın çocuğu da ağıza sakız oldu resmen kusura bakmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 son dönemlerde ağızlara sakız olan ve yerle bir edilen o kadar çok değer var ki, koymuyor artık bu tip şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Egemen yolcu gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/551773_431051990258749_1879806266_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Llama said: http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/551773_431051990258749_1879806266_n.jpg mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ahahahah muhteşem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 AHHAHA iyiymiş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bu sayısını alıp saklayacağım, sırf şu haber yüzünden asfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 kim batırdı amk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Feda T-shirtlerinin satışı 61.000'e ulaşmış, 20.000 kadarda bekleyen internet şiparişi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar