Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 toggie said: cokme riski varsa o tribune taraftar almasınlar? cok kolay degil mi cozum? carsiyi oraya koysunlar win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Aysal iyi hava getirdi valla güzel de para harcıyor. Bence bu sene avrupada ilerler baya bu kadroyla bu takım. Almanyada Bayern Munchen'in uyguladığı strateji izlediler resmen. Ligin iyi oyuncularını tık tık aldılar. bu da maliyetleriymiş. https://p.twimg.com/AyLaIX0CMAAxKl-.jpg:large Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 trathias said: Bi de meloya falan da tweet atmış inşallah senin de transferin hallolur mübarek ramazan ayı yüzü hürmetine gibisinden. baya şuurlu bi mümin galiba kendisi hakan şükürü aratmayacak :P ahaha şu gerçekse direk abiler detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Yine 4 yıl üzerinden güzel bir maliyet hesaplaması. @Fenernova...6)Ödeyebilirse sorun yok tabii lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Listeyi ben hazırlamadım bu arada. twitlerde denk geldi linkledim. yoksa ne fenerliyim ne de gs. :) ama evet komik olmuş fenernova kısmı. haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 zugurdun cenesi de hic cekilmiyor arkadas. transfere goreceli olarak fazla para harcayinca noluyor yani kotu takim mi? para var ki, basariya aciz ki harciyoruz bu ne kafasidir la ya herif rakip takim taraftari olarak bunu saklayacagina oturmus hesaplamalar yapmis skfdjs. 191 degil 391 harcayabilmek icin cabaliyoruz zaten. anlamadim ben az harcadik diye mi cok harcadik diye mi koymuslar kafam karisti bak simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 4 yıllık gider tablosunu çıkaran arkadaş mali kurul toplantılarına göz atıp 4 yıllık gelir planlarına da bir baksaydı üşenmeyip. Gider hesaplamak kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 guernica said: trathias said: Bi de meloya falan da tweet atmış inşallah senin de transferin hallolur mübarek ramazan ayı yüzü hürmetine gibisinden. baya şuurlu bi mümin galiba kendisi hakan şükürü aratmayacak :P ahaha şu gerçekse direk abiler detected. aha buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Ramadan Felipe kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 /facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://www.uefa.com/uefachampionsleague/video/videoid=1842491.html?autoplay=true We're back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Twitterdan türkiye banlasın lan. Ya gider belediye başkanı random citizenı troller. Ya köşe yazarı prim yapmak için birine laf sokar. Yeni yetme ünlüsü kadının tekine twitter üzerinden yazılır. Gözden düşmüş ünlüsü twittera soyunur. Nerdeyse her zaman en çok konuşulan şeylerin yarısından fazlası gs-fb-bjk goygoyudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 valequenta said: Ramadan Felipe kim lan Şunu bi quotelamak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 valequenta said: Ramadan Felipe kim lan asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 memelik tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Masquerade said: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/video/videoid=1842491.html?autoplay=true We're back. ahh bee kendisi konuşmamış ingilizce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Ramadan Felipe ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Ramadan Felipe. Babası brezilyalı, anası arap. kesici önlibero oynuyor. Katar milli takımının değişmez elemanı. En son takımı küme düşünce serbest kalmış. sen gelmezsen onu alacakmış grande terim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Nûreddin çok feyzli bir abimizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 =( zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Allahım birazcık akıl dağıt lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 said: Bu kadar saf olmayın.. Gs ın uefa kupasını alması tamamen KASITLI... Bakın Şubat 1999´da APO yakalandı. Temmuz 1999´da İdam kararı çıktı Ağustos 1999´da 7.4 deprem oldu Kasım 1999´da 7.2 deprem oldu. Kasım 1999´da Apo nun avukatları AIHM gidip itiraz ettiler. Kasım 1999´da GS Şampiyonlar liginden elenip Uefa Kupasına kaldı.Hani şu son dakika penaltısı... Kasım 1999´da GS Bolognayı eledi.. Ocak 2000´de AIHM dediki kardeşim uluslararası antlaşmalara göre biz karar verene kadar sizin idam kararını durduruyoruz ve bizi beklemek zorundasınız.Sonrada liderler toplanıp idamı bekletme kararı aldılar. İşte o süreçte millet Cimbomla yattı kalktı... Düşünün en büyük vatan haini asılacak ‚ ama başta Mesut Yılmaz ‚ onun yaveri Haluk Ulusoy hatta Mehmet Ağar yatıp kalkıp GS diyorlardı. Ta Mayısa kadar tek gündem GS dı.. O yüzden kimse masal anlatmasın.. O yıl Galatasaray son sıradan son dakika penaltısıyla kurtulmuş O yıl Milanın yenebildiği tek takım GS iken O yıl Türk takımlarının kendi sahasında aldığı en farklı yenilgiye erişmiş 0-5 ( GS - Chelsea ) takımın uefa kupasını alması bana hiçbir zaman inandırıcı gelmedi. BU KADAR SAF OLMAYIN LAN, ADAM NE GÜZEL İZAH ETMİŞ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Abi gelecekler kadar , yollayacaklarımız da önemli şu an. Hatta daha önemli. Melo'yu aldığımızı düşünüyorum , daha da adam gelirse , sol bek e gelsin başka da gelmesin . Ama göndermemiz gereken yabancılar var , bir şekilde satsak çok iyi olurdu , hem kontejyan hem maaş sıkıntısı olmasın. Pino'yu ittirmişiz mesela :) Baroş ve Riera'da gitse / satsak iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 baroşu 3-5 m'a kaktırsak katara falan ne güzel olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 On numara olur. Ama sanmıyorum ki , olsa haber çıkardı şimdiye heralde Riera hayatta gitmez heralde 3m EUR alıyormuş , ben olsam ben de gitmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar