Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

HotLine said:

Hehe espiri ve ironi yapmak icin tedarik ne kullaniyosun peki? Bu espiri ve ironiler havada ucusmaya basladi oysaki ne kadar ilginc 2 sene once daha 2.lig bileti icin kuyruga girdiginizde ne kadar aciyodum size. Simdi yine bi havalar bi havalar, o havaya espiri diyosunuz he? Hehe. Bu kucuk fontta ne modasi? yaz yaz sonra kucuk fontta ekledim de. Siz daha Sampiyonlar ligi baslamadan burda yari-final kupa hesaplari yapmaya baslamissiniz, Barcelonaya 5-6 kakamanin ironisimi olur.

boyle abuk subuk tipler siparisle ozel olarak mi geliyor?

hadi canim baska tarafa. bolumda bir mesaji cevaplamadan once anlayabilme zorunlulugu kuralimiz var.ironiyi espiriyi anlamamissin notlari okumamissin ustune bi de antu kafasi ve ergen atariyla yardiriyosun. hadi git baska yerde oyna.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu fenerlilerin geçmişte takılma hevesi nedir anlayamıyorum ben.
size 6 tane attık
geçen sene küme düşmemeye oynuyodunuz vs.vs.
olm gidin kendi çöplüğünüzde oynayın lan.
hep çirkeflik hep çirkeflik.
siz öyle diyince, hatırlatınca bize o günleri bizim de yüzümüz kızarıyo sanki, tey allam.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

boyle abuk subuk tipler siparisle ozel olarak mi geliyor?
hadi canim baska tarafa. bolumda bir mesaji cevaplamadan once anlayabilme zorunlulugu kuralimiz var.ironiyi espiriyi anlamamissin notlari okumamissin ustune bi de antu kafasi ve ergen atariyla yardiriyosun. hadi git baska yerde oyna.

abuk sabuk tip ne oluyo? "bolumda" bir mesaji cevaplamadan once anlayabilme zorunlulugunu lutfen kendine de uygularmisin. ironi ve espiri ne kadar kült. antu kafası ile ergen mixi hayal gücünün ne kadar sınırlı olduğunu gösterdiği için bize dicek bsy bırakmadın.
Sosyal ağlarda paylaş

ağlattınız be abi ağlatmadınız diyen kim? gülmekten ağladık. hamit transferi ile bize giydirdiğiniz "paraya değil cimboma geldi." imajı, zaten bu sene yaptığınız transferler de çok iyi abi maşallah barcelona gelse önünüzden alamicaz :) şimdi size fenerbahçeli olarak kendi fikrimi soriyim bence şimdiki UEFA eskisi gibi 2000 lerde tokatladığınız ki kadar classy değil. Bence taraftar olarak CL ye odaklanın abi orası tam size göre. Sizin kaliteniz ile aynı seviyede. Umut'u PSG ye karşı düşünsenize? Veya 250k Necati. Adamın arabası bonservisinden daha pahalı hehe düşünsene abi bi Necati neler yapıcak bi salmıyosunuz ki CL ye.
Sosyal ağlarda paylaş

HotLine said:

ağlattınız be abi ağlatmadınız diyen kim? gülmekten ağladık. hamit transferi ile bize giydirdiğiniz "paraya değil cimboma geldi." imajı, zaten bu sene yaptığınız transferler de çok iyi abi maşallah barcelona gelse önünüzden alamicaz :) şimdi size fenerbahçeli olarak kendi fikrimi soriyim bence şimdiki UEFA eskisi gibi 2000 lerde tokatladığınız ki kadar classy değil. Bence taraftar olarak CL ye odaklanın abi orası tam size göre. Sizin kaliteniz ile aynı seviyede. Umut'u PSG ye karşı düşünsenize? Veya 250k Necati. Adamın arabası bonservisinden daha pahalı hehe düşünsene abi bi Necati neler yapıcak bi salmıyosunuz ki CL ye.

oglum bak git !
Sosyal ağlarda paylaş

HotLine said:

ahaha insanlar 2paci coachellada gördüğünden beri daha öle bi ruh görmediler. tam bir spiritual dejavu yaşanıcak. h8ers gnna h8 bruhh ama bütün sezon rönesans ritüellerinizi izlemek benim için zevk.

Ya isiniz gucunuz mu yok galatasaray basligini okuyup geyikleri ciddiye alip nefret kusuyosunuz. Ne bos adamlar var ya... Yazarken harcadigin enerjiye deymez kimi ikna etmeye calisiyosun. Etsen nolucak 2 kisiyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

hotlinei dikkate alarak konuyu baltalamayin. kendisi ve hakaretleri gecici bir durum. topic gs tartisma topici oradan devam.

Tam susucam diyorumki kendi kendini düzelterek durumu daha ilginç yerlere getiriyorsun. Hakaret? Ettiğim hakaret için rahatsız olan varsa şahsen özür dilerim çünkü hakaret eden bir insan değilim sadece konuşmayı severim içimdekileri söylerim madem hakaret demişken senide "es" geçmiyelim. Kimin hakaretleri daha "leş"

hakaret?

Gönderen: Rewendor
Gönderilen: HotLine
Tarih: 19/07/2012 13:30

okudugunu anlayamayacak kadar kıtsın, gereksiz yere kavga cikartacak kadar agresifsin ve ne dedigini bilmeyecek kadar bilincsizsin. tam en leş insan tipisin. daha fazla uzatma. zate. bu forumda yazacak kalitede degilsin. buyudugunde olgunlastiginda geri gel bi tekrar bakalim

Sosyal ağlarda paylaş

HotLine said:

Hehe espiri ve ironi yapmak icin tedarik ne kullaniyosun peki? Bu espiri ve ironiler havada ucusmaya basladi oysaki ne kadar ilginc 2 sene once daha 2.lig bileti icin kuyruga girdiginizde ne kadar aciyodum size. Simdi yine bi havalar bi havalar, o havaya espiri diyosunuz he? Hehe. Bu kucuk fontta ne modasi? yaz yaz sonra kucuk fontta ekledim de. Siz daha Sampiyonlar ligi baslamadan burda yari-final kupa hesaplari yapmaya baslamissiniz, Barcelonaya 5-6 kakamanin ironisimi olur.

abi sen çık bi hava al. nerden nerelere atlamışsın. top bu yahu sakin olun. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...