Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

abi ceyrek final en ust seviye degil ki, cok anormal bir eslesme olmazsa ceyrek final yapariz klasik

International competitions
UEFA Super Cup:
Winners (1): 2000
UEFA Champions League:
Semi-Finals (1): 1988–1989
Quarter-Finals (4): 1962–1963, 1969–1970, 1993–1994, 2000–2001
UEFA Europa League:
Winners (1): 1999–2000
UEFA Cup Winners' Cup:
Quarter-Finals (1): 1991–1992
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Yarı final yaptığımız şampiyon klupler kupası zamanıydı, hani objektif olalım CL'ye göre bir nebze daha kolaydı eleme usulü olduğundan direk.

Ben yarı final görelim derim CL'de, UEFA'dan daha büyük başarıdır

bizim aldığımız uefa'da lig 3-4.'leri falan vardı, şu anki uefa ile karşılaştırma sakın. hatta şu anki cl'de bulunan ayarda takımlar vardı... eskiden uefa daha prestijli bir kupaydı

şu anda ligi 3-4-5 falan bitirenler CL'ye gidiyor. o yüzden cl'nin de prestiji düştü aslında, abuk subuk takımların girdiğini görür olduk.

benim tam net bir fikrim yok. bizim eski uefa kupası mı yoksa şu anki CL yarı finali mi daha iyi bilemiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

BulletRide said:

Yarı final yaptığımız şampiyon klupler kupası zamanıydı, hani objektif olalım CL'ye göre bir nebze daha kolaydı eleme usulü olduğundan direk.

Ben yarı final görelim derim CL'de, UEFA'dan daha büyük başarıdır

bizim aldığımız uefa'da lig 3-4.'leri falan vardı, şu anki uefa ile karşılaştırma sakın. hatta şu anki cl'de bulunan ayarda takımlar vardı... eskiden uefa daha prestijli bir kupaydı

şu anda ligi 3-4-5 falan bitirenler CL'ye gidiyor. o yüzden cl'nin de prestiji düştü aslında, abuk subuk takımların girdiğini görür olduk.

benim tam net bir fikrim yok. bizim eski uefa kupası mı yoksa şu anki CL yarı finali mi daha iyi bilemiyorum...

Platini tutup her dandik ülke şampiyonlarını da koyucaz diyince batırdı CL'yi. Her ülkeye minimum kontenjan falan verdi.

Ha o dönemde UEFA'nın daha zor olmasının bi sebebi de liglerde tekel takımların şuanki kadar belirgin olmamasıydı. İspanya'da Real Barça bu kadar über açmıyorlardı arayı, Deportivolar, Valencialar, Athletic Bilbaolar vardı. İtalya'da şike patlamamıştı. Fransa Lyon tekeline girmemişti falan. Her ligin ilk 5'i kafa kafaya yarışır gibiydi. Tek tekel bizim ligdeydi hatta, üstüste 4 şampiyonluk falan.

Şuan CL'de her grupta bi averaj takımı bulunuyor fiks. Hatta averaja bile yaramıyorlar son yıllarda. 10 defans falan oynayıp büyük takımlardan puan bile çıkarabiliyorlar. UEFA'daki takımlarda köy takımları falan neredeyse. Forma parası olmayan kulüpler var
Sosyal ağlarda paylaş

KAP : GALATASARAY SPORTIF SINAI VE TICARI YATIRIMLAR A.S. / GSRAY [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GUNCELLEME) 19.07.2012 0

BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!
HTTP://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/BILDIRIM.ASPX?ID=224127

KAP : GALATASARAY SPORTIF SINAI VE TICARI YATIRIMLAR A.S. / GSRAY [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GUNCELLEME) 19.07.2012 09:08:56

OZEL DURUM ACIKLAMASI (GUNCELLEME)
---------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAKLIGIN ADRESI : ALI SAMI YEN SPOR KOMPLEKSI TURK TELEKOM ARENA HUZUR MAH. SEYRANTEPE-ISTANBUL
TELEFON VE FAKS NO. : 212 305 1902/212 305 1948
ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 212 305 1902/212 305 1948
ORJINAL ACIKLAMANIN TARIHI : 12.7.2012
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? : HAYIR
OZET BILGI : BURAK YILMAZ TRANSFERI HAKKINDA

---------------------------------------------------------------------------------------------
ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:

PROFESYONEL FUTBOLCU BURAK YILMAZ'IN TRABZONSPOR A.S. ILE YAPTIGI SOZLESMENIN OZEL HUKUMLERI GEREGINCE TRABZONSPOR A.S.'YE SIRKETIMIZ TARAFINDAN 13.07.2012 TARIHINDE 5.000.000 EUR BONSERVIS/TAZMINAT ODEMESI YAPILMIS VE BURAK YILMAZ, TRABZONSPOR A.S. ILE SOZLESMESINI KARSILIKLI FESHETMISTIR. AKABINDE, FUTBOLCU ILE 2012-2013 SEZONUNDAN BASLAMAK UZERE 4+1 (OPSIYONLU) SEZON ICIN ANLASMAYA VARILMISTIR. BUNA GORE, FUTBOLCUYA HER BIR SEZON ICIN 2.300.000 EUR SABIT TRANSFER UCRETI VE 20.000 EUR MAC BASI UCRETI ODENECEKTIR.
Sosyal ağlarda paylaş

BlackSheep said:

Yerli kalitemiz çok iyi olduda takımda bu adam kesin bu maç atar dicek adam yok.Nene veya Cardozodan birini alsak keşke

Edit:@red Arsenal bidaha okadar iyi kadro görmedi zaten lol.Ve hani ben bizimki kadar zor Uefa kupası hatırlamıyorum böyle Arsenaller Leeds Utd.ler B.Dortmundların peşpeşe geldiği

Çok kaliteli bir Arsenal'i tokatladık lakin Invincibles'ı unutmak? Bence tarihin en iyi kadrolarından biri

Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bu sene GS ile ilgili tek üzüntüm Guardiola'nın Barcelona'dan ayrılmış olması. Olur da Barça karşımıza çıkarsa bi güzel üçer beşer golleri dizdiğimizde "ama Guardiola yok artık geçen seneki Barça değil bu, sayılmaz ki" diyebilecekler böylece :(

(tamam ya vurmayın, PZero'luk yapayım dedim.)

ne kullaniyosan bende istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

BlackSheep said:

Yerli kalitemiz çok iyi olduda takımda bu adam kesin bu maç atar dicek adam yok.Nene veya Cardozodan birini alsak keşke

Edit:@red Arsenal bidaha okadar iyi kadro görmedi zaten lol.Ve hani ben bizimki kadar zor Uefa kupası hatırlamıyorum böyle Arsenaller Leeds Utd.ler B.Dortmundların peşpeşe geldiği

Çok kaliteli bir Arsenal'i tokatladık lakin Invincibles'ı unutmak? Bence tarihin en iyi kadrolarından biri

şu yumberg miydi neydi, adamın oynadığı bi reklam "aşırı seksi" olduğu için afişleri bilboardlardan kaldırılmıştı asdfsd. her yönden kraldı takım :D
Sosyal ağlarda paylaş

HotLine said:

Rewendor said:

Bu sene GS ile ilgili tek üzüntüm Guardiola'nın Barcelona'dan ayrılmış olması. Olur da Barça karşımıza çıkarsa bi güzel üçer beşer golleri dizdiğimizde "ama Guardiola yok artık geçen seneki Barça değil bu, sayılmaz ki" diyebilecekler böylece :(

(tamam ya vurmayın, PZero'luk yapayım dedim.)

ne kullaniyosan bende istiyorum.

espiri ve ironi kullaniyordum. tavsiye ederim bayagi ihtiyacin varmis goruldugu uzere. oysa ki herkes anlayabilsin diye dip not bile yazmistik small fontla.
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe espiri ve ironi yapmak icin tedarik ne kullaniyosun peki? Bu espiri ve ironiler havada ucusmaya basladi oysaki ne kadar ilginc 2 sene once daha 2.lig bileti icin kuyruga girdiginizde ne kadar aciyodum size. Simdi yine bi havalar bi havalar, o havaya espiri diyosunuz he? Hehe. Bu kucuk fontta ne modasi? yaz yaz sonra kucuk fontta ekledim de. Siz daha Sampiyonlar ligi baslamadan burda yari-final kupa hesaplari yapmaya baslamissiniz, Barcelonaya 5-6 kakamanin ironisimi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

guernica said:

BulletRide said:

BlackSheep said:

şu yumberg miydi neydi, adamın oynadığı bi reklam "aşırı seksi" olduğu için afişleri bilboardlardan kaldırılmıştı asdfsd. her yönden kraldı takım :D

overmars?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...