Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Formaları yakından gören alan herkes mükemmel diyor bu arada.

Storedan alınan formalarla maç formaları arasında iki adet fark var. Ancak Nike Storelarda önümüzdeki zamanlarda satılacak formalar maç formalarıyla aynı olacak deniyor. Nike Storelarda satılacak formalar bi 40-50 TL pahalı olacak tabii. Bir de kumaş kalitesi olarak çok iyi deniyor demeden geçemeyeceğim.

Benim fikrim son yıllardaki en iyi forma 3lüsü olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Galatasaray Sportif A.Ş.'den Açıklama

Bir süredir bazı medya organlarında, Real Madrid oyuncusu Nuri Şahin ile kulübümüzü ilişkilendiren birtakım haberler yer almaktadır.

Milli takımımızın önemli oyuncularından Nuri Şahin ile ilgili kulübümüzün bugüne kadar hiçbir transfer çalışması ve girişimi olmamıştır.

Konu ile ilgili medyada yer alan haberler üzülerek belirtiriz ki, en hafif tabiriyle, gerçeği yansıtmamaktadır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş.
Sosyal ağlarda paylaş

galatsarayı nasıl bir gazlamadır bu anlamadım bi kayseriden adam aldılar . real madridden yedeğin yedeği bi adam aldılar bide antepden savunma oyuncusu aldılar . avrupa kolla kendini fln demeye başladılar bu nasıl bir amatör kafalıktır.
bu sezon tam bir hayal kırıklığı yaşacaklar ve o kadar eminim ki cl de grubu 0 puanla tamamlayacaklar . gs taraftarı şu an hepsi havalalarda ben diyorum cok ucmayın futbol türkiyuedeki gibi hakemle maç kazanmaya benzemez .
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

cl başlasada ligde başlasa boyunuzun ölcüsünü bi alsanız .
umarım beni yanıltırsınız

Herkes tarihinin feedbackini yaşar, Fatih Terim, güçlü kadro ve Avrupa. Tüm taraftarların aklında 2000 yılı veya 2002. İster istemez bu başarıyı tatmış taraftar acaba? diyor, daha da fazlasını istiyor ve hakediyor

Şanlı Braga zaferini hatırlamaz mısınız siz mesela UEFA'ya katılsanız?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene GS ile ilgili tek üzüntüm Guardiola'nın Barcelona'dan ayrılmış olması. Olur da Barça karşımıza çıkarsa bi güzel üçer beşer golleri dizdiğimizde "ama Guardiola yok artık geçen seneki Barça değil bu, sayılmaz ki" diyebilecekler böylece :(

(tamam ya vurmayın, PZero'luk yapayım dedim.)
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında olay Galatasaray'ın 2 yarı finali 4 çeyrek finali, UEFA kupası vs durumlar değil. Baktığın zaman Avrupa'nın kralı olduk demek için büyük başarılar değil, ha tabi kıyas yaparsak diğer iki büyüğün Avrupa düzeyinde birer tane çeyrek finali var yanılmıyorsam. Ama yine de büyük başarılar değil.

Olay Galatasaray'ın CL maçları ile akşam yemekten kalkıp TV başına koşulan çocukluk günleri, hiçbir takıma yenilse de ezilmeyen. Kendi ligimizde bile ezeli rakibimizden 6 gol yemişken Avrupa'da bu şekilde yüzümüzü kızartacak bir skor bulunmaması önemli. Fifa 99'da Galatasaray varmış ooooğluum heyecanları önemli. Bir yabancının "Gala" demesi önemli.

Bugün Galatasaray taraftarının heyecanı; 5 yıl aradan sonra olması gerektiği yerde olmasından dolayıdır, yoksa kupayı alacaz diyen yok
Sosyal ağlarda paylaş

90'ların heyecanı ayrıydı hakikaten. Yavaş yavaş o heyecanı yakalayacağız ama istikrarlı bir biçimde. Şampiyon olurken bile 96-97 CL hep hüsran olmuştu, gerçi o zamanlar çok daha zordu. Şimdi yine 2-3 yıllık bir sistem içerisinde yavaş yavaş. Bunun içinde hem genç olan hem deneyimli olan oyuncuları beraber tutmak önemli, şu an yaptığımız o. Yoksa herkes genç olsun 5 sene sonra coşalımla olmuyor o işler...
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an yıldız transferi politikası, yerli iskeleti, düzenli şans bulan hatta banko oynayan gençler, yabancı kalitesi vs. herşey yerinde.

Grande ve taraftar da aç bu başarıya; en azından heyecanı yeter. İyi bir kura olduğu takdirde bu takım çeyrek finali görür, fakat fazlasını bu yıl beklememek lazım ki fazlası da baya baya Türk futbol tarihinin en büyük CL başarısı oluyor shfhsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...