Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

BlackSheep said:

ercan zaaaaaaaaaatçi yaa okadar küfür etti tvlere çıktı hala müdür olarak tutuyolarmı bu herifi? Fbtvye falan müdür olsa anlıcamda hürriyet bide püüü

edit:@toggie abi bizimki rijkaard ın yanında tam beaçi gibi durmuyomuydu ya ahahahah

eşinin babası sayesinde o pozisyonda,siz gazeteyi almayacaksınız,internetten takip etmeyip tepkinizi gösterirseniz belki gözü korkar başka pozisyona alır,onun dışında zor o görevden alınması.

@toggie

samet bambaşka ya bazen oyuna girecek filan sanıyorum adam kulübün her işine koşuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen öyle.Bütün gslilerin şu herifi ve Hürriyeti boykot etmesi lazım.Herif bikaç ay saklandı gene çıkmış öfke kusuyo gs ye.

Buarada Taye Taiwo haberleri var.Aslında sol beke müthis olur bi tarafta ebuoe bi tarafta taiwo ama kaç yabancı oldu sayamıyorum artık.Bu saatten sonrada forvet almayız heralde deilmi?
Sosyal ağlarda paylaş

BlackSheep said:

Aynen öyle.Bütün gslilerin şu herifi ve Hürriyeti boykot etmesi lazım.Herif bikaç ay saklandı gene çıkmış öfke kusuyo gs ye.

Buarada Taye Taiwo haberleri var.Aslında sol beke müthis olur bi tarafta ebuoe bi tarafta taiwo ama kaç yabancı oldu sayamıyorum artık.Bu saatten sonrada forvet almayız heralde deilmi?
taiwo çok iyi adam da 4 senedir bi gelemedi turkiyeye.. eto bitmisten hallice oldu artık
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Amrabat'ın De Spits roportajından: Kayseri'de insanlar çok misafirperverdi ama kent çok sıkıcıydı.Venlo'nun bir köyü gibi düşünün.

İstanbul'a gelme sebebi de belli oldu...

sdf abi bu adamlar robot değil. istanbul'a her gelen kokain partisi verseydi bu ülkenin 3 de 1'inin kafası güzel olurdu.

dipnot: ha zaten güzel o da ayrı bir konu sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...