forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 http://s1.directupload.net/images/120713/if55xp2e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 fede said: yoo haber vermişler hatta üstüne oyuncu da teklif etmişler. ne ağladı bu adam ya Merthan'la Berk'i mi ne onermisiz hatta sacma sapan, iyi ki kabul etmemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Ünal Aysal : Ben başkan olduğum sürece , Kayserispor’dan ne oyuncu alırım, ne de Kayserispor’a oyuncu satarım! (23.06.2012) Amrabat Galatasarayda (12.07.2012) asdfsfd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 amrabat 9.5m euro (htspor) edecek bi adam mı yahu çok fazla değil mi ? gs niye ısrarcı oldu bu kadar yüksek fiyata ben anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Zegna said: Ünal Aysal : Ben başkan olduğum sürece , Kayserispor’dan ne oyuncu alırım, ne de Kayserispor’a oyuncu satarım! (23.06.2012) Amrabat Galatasarayda (12.07.2012) asdfsfd :D Valla açıklama gerçek mi bilmiyorum da Roberto Carlos gelmeden 3 gün önce resmi siteden yalanlayan fener taraftarı olarak buna çok gülmemen lazım be zegna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 sadri şener çok komik adam ya sfs burak için 7 milyon + 2 futbolcu istemiştim.hem selcugun parasınıda almış olcaktım.çok iyi olcaktı böyle demiş alsdjal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Ercan Saatçi yine kaptırmış. Selçuk İnan'ın ardından Hamit'in de GS'yi tercih etmesi adamları fena kızdırdı heralde. Uçmuş gitmişa adam :) http://www.maraton.com.tr/Hamit-Fatih-Hocayla-calismak-istemiyorum_171594.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 He canım. Özer ve Topuz idmanda birbirlerine girmiş, gitsin onu haber yapsın Gurbetçileri sevmiyor da bombaymış, en sevdiği futbolcu her zaman Ümit Davala oldu adamın, bunu da sıkça dile getirdi. Adam gurbetçinin dik alası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ulan bu herif bir de spor müdürü piiiiiiiii karaktersizlik diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Ercan Saatçi candır. Haftasonları'nın vazgeçilmez eğlence kaynağıdır kendisi... Maçın 3 Adamı (Hakem-Hakem-Hakem), Maçın Pankartı gibi gazeteceliğe tek başına yön vermiş icraatları vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Zegna said: Ünal Aysal : Ben başkan olduğum sürece , Kayserispor’dan ne oyuncu alırım, ne de Kayserispor’a oyuncu satarım! (23.06.2012) Amrabat Galatasarayda (12.07.2012) asdfsfd :D cas davasi serefimiz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 fake istifaları da unutmadık hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 aysal da aziz yıldırım ın yolundan gidiyo demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 BulletRide said: He canım. Özer ve Topuz idmanda birbirlerine girmiş, gitsin onu haber yapsın http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29921&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 yusema said: aysal da aziz yıldırım ın yolundan gidiyo demekki daha cok yolu var, git git bitmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Sotto said: Ercan Saatçi candır. Haftasonları'nın vazgeçilmez eğlence kaynağıdır kendisi... Maçın 3 Adamı (Hakem-Hakem-Hakem), Maçın Pankartı gibi gazeteceliğe tek başına yön vermiş icraatları vardır.. Kadıköyde kupayı kaptırdıktan sonra maçın üç adamına POLİS-SAVCI-HAKİM yazıp, maçın top 5 olayında da Dia'yı haksız atan ve nizami golü iptal eden Cüneyt Çakır'ı işaret eden bir adam. Ne bekliyorsunuz ki yani? Beyni yanmış işte. bahsettiğim yazısı. * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ercan saatçiye solo'nun sponsor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 S-H said: BulletRide said: He canım. Özer ve Topuz idmanda birbirlerine girmiş, gitsin onu haber yapsın http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29921&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook oyuncularimiz tekme tokat birbirine girmistir demesini beklemiyodun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 o zaman kesin tekme tokat kavga çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 fener hep yalanlıyo bu haberleri ya:D bizim gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 yalnız bizimki de yalanlanacak gibi değildi ki, adamın ağzı burnu dağılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ahah bunlarada bi dokun bin ah işit yea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Qr1p96-rpzE&feature=player_embedded asfdasfdadfs emeklerken ki yeri haters gonna hate gif'i yapsa keşke biri sdafasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 apsingir said: S-H said: BulletRide said: He canım. Özer ve Topuz idmanda birbirlerine girmiş, gitsin onu haber yapsın http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29921&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook oyuncularimiz tekme tokat birbirine girmistir demesini beklemiyodun sanirim. fb tvden izledim ben bunu antremanı izlerken. 10 saniye sürdü sürmedi atışma. klasik türk basını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 videoyu izlerken utandım,gerizekalılar 2 dakika yemek için onurlarını şereflerini 2 paralık ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar