Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Daha ne santraforu yahu? Suyu çıkmasın artık.

Muslera
Ufuk

Çağlar
Hakan
Gökhan
Ujfa
Semih
Danny
Sabri
Eboue

Hamit
Melo (gelirse)
Culio
Selçuk
Yekta
Engin
Ceyhun (gitmezse)
Amrabat
Aydın
Emre
Pino

Elmander
Baros
Necati
Burak
Umut
Sercan
Batdal

28 kişi. Unuttuğum var mı emin olamadım.

Baros Çağlar Pino Batdal Ceyhun'u yollasan 23.

Şu kadroya baktığın zaman alternatifi olmayan 2 bölge var, bi ön libero bi sol bek. Sol bek bi şekilde kotarılır, Balta performansını arttırdı zaten Terim'le.

Alper Potuk ve Melo alsak yeter. Bi tane de sercan/töre gibi alternatif kanat alırsak geleceğe yönelik daha ne olsun
Sosyal ağlarda paylaş

transfer bedellerinin bilmem kaç milyon eurosunu sponsor ödeyecek falan demişler de, öyle şey olmaz. sponsor belki peşinatı falan öder, ya da direk bonservisi sponsor alacaktır belki ama, bunlar ffp'ye aykırı. sanmıyorum bunları zorlayacaklarını. riskli şiler.

hamit meselesinde, fener 2.8m + 20 bin maç başı önermiş demiş ömer temelli, o 3.5 + 20 bin istemiş. galatasarayla ise 3.2 + 20 bin + ilk 2 bitirmede 300 bin e anlaşmış diye dönüyor. fener o paraya çıkıp almalı mıydı ? bence evet. fakat çok da kötü olmadı. galatasaray da o paraya çıkardı belki o zaman, kaybeden her şekilde kulüpler, kazanan hamit olurdu :) fatih terim hamitten çok iyi şekilde faydalanacaktır.

burak yılmaz için trabzon'a 5'ten fazla verildiği yolunda söylentiler var, yarın öbürsügün görürüz ama yalandır heralde. öyle saçma sapan şey mi olur ? adamın sözleşmesinde yazan miktarın üstünü niye versin kulüpler yahu ?

amrabat'ın da 8 milyon + bir futbolcu.. bilmiyorum çok geliyor bana. fakat şu yazan çok saçma "futbolcu toplam alacağından 3 milyon euro fedakarlıkta bulunmuş, bonservis oradan ödenecekmiş". sözleşmesinde ne yazıyorsa adama onu öder kulüp. ha 1 milyon'a yapılır sözleşme, o başka. ama sağda solda yazanlar o da değil. hürriyet de iyice uçmuş psv'ye %30'u gs ödeyecek diye, o da yalandır. kayseri'den çıkar o para.

galatasaray geçen seneye bakarsak maaş yükünü bir hayli arttırdı sanki. servet gitti, baros gidecek, sabri'nin maaşı düştü, melo'nun 1 yıllık bedeli de 5 milyon euro'ydu. buralardan hadi 10 milyon euro kar edilsin diyelim. hamit'in yıllık gideri 4 milyon, amrabat 1, burak 2.5, dany, umut, necati 1'er diyelim (bilmiyorum bunları). melo gelmezse dengede çıkıyormuş gerçi ehueh. kaynak açılması gerekebilir gibi geliyor bana.

galatasaray sezon öncesi çok kuvvetli hücum hattı kurdu. izlemesi çok keyifli olacaktır. ligimiz de direk ispanya ligi'ne yaklaşıyor.. barcelona - madrid ardından küçük takımlar gelecek gibi. bi 20 gömlek falan kötüyüz sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

umut kiralık bi kısmını kulübü ödüyo, Necati de 600k alıyo diye biliyorum ama emin değilim, hoş 200-300k nın hesabını yapmayalım 10 milyonlar dönerken.

GS'nin maaş yükü artabilir, sorun yok, zaten geçen sene olması gerekenden azdı.

Daha geçen seneye göre giden Ayhan var mesela, 1.5 falan o alıyordu, Pino gidecek, gerçi maaşı azdı onun da, fazlalıklardan gidecek 1-2 adam daha var.

Bir de bu sene CL var, biraz maaş arttırmak illa ki gerekecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Şöyle Barcelona gibi büyük takımlarla eşleşelim. Takım da o zamana kadar oturmuş olsun. Yenilebiliriz belki ama başımız dik olur. Oh be, rezil sezonlardan sonra umut dolu bir kadro.

Bir şey soracağım. Fenerbahçe gruplara kalmak için kaç takımla eleme maçları yapacak?

valla barça gelse keşke

ispanyada rahat tokatlarlar

ama arenada bi tokatlsak böyle.gruptandan en kötü uefaya gitsek iyi

yenilsek bile böyle avrupada güzel tatmin edici bir oyun görsek
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...