Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

burak gelirse sevinecegim tek yanı selcuk ile muthis uyum icerisinde olmaları. bol gol izleriz bu ikiliden.

this.

deliler gibi pozisyona girip bu herifin odunluğu nedeniyle saç baş yolucaz.

ama gol de atıcaz o ayrı.

ben asıl defanstan korkuyorum ya. ujfanın da son sene rahatlığı olacak. semih desen ayrı. dany'i bilmiyorum ama çok bir beklentim yok.

gg olursak defans hattı yüzünden olacak sanki.

yalnız şu takımın çift haneye çıktığını gördüm ya, idamn maçı bile olsa içime bi rahatlama geldi o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

Semih'in pozisyon bilgisi ve kademesi ligin en iyisi, bu yaşına rağmen hem de evet. Altyapıda dersine iyi çalışmış.

Fiziğini geliştirir, daha hızlı bir hale gelirse Avrupa'nın en iyi stoperlerinden olur. Dany'nin de hızı ve kademesi müthiş olsa da Ujfa kadar takım oyununa uyumlu değil, geçen sezon çoğu maç Ujfa topla çıkıp ortasahayı rahatlatıyordu, tecrübesine laf yok zaten, futbolu bırakana kadar ilk tercih olur. Eboue'nin Afrika kupasına gideceği zaman sıkıntı yaşayabilir defans (hatta tüm takım), bu aralıkta da Hamit'i çekersin joker niyetine sağ beke hallolur, defans açısından bir sıkıntı görmüyorum. Pastadaki çilek gelsin artık yeter
Sosyal ağlarda paylaş

"Burak Yılmaz @byilmaz17" said:

Bgn e kadar Trabzonspor un istekleri dogrultusunda davranmaya calistim,cesitli sebeplerden dolayi resmi teklif yapan kuluplerle anlasilmadi.

"Burak Yılmaz @byilmaz17" said:
Kamplar basladi maclar cok yakinda basliyor artik kendi gelecegimi dusunmek ve kararimi vermek durumundayim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aysal başgan dün 3 yabancı alacağız, biri Melo, biri Nene olsun diye uğraşıyoruz, üçüncüsü de çilek dediydi. Burak gelirse çilek iptal heralde.

Elde şu andaki yabancılar

Muslera
Ujfalusi
Danny
Eboue
Culio
Riera
Pino
Baros

8 yabancı var zaten. muhtemelen son üçü gidecek. Ama hala onlar da elden çıkartılmış değil.

CL'de gruptan çıkmayı hedefliyorsak Bir tane sağlam forvet lazım, ama o zaman da TR'de yabancı sınırına takılıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

ünal aysal'ın dünkü röportajı yalna diyolardı bugün. burak iyi transfer bence de, yalnız trabzonlular galatasarayla olan doğal bağlarını iyice bırakırlar heralde burak da galatasaray'a gelirse.

normal gerçi, adamın sözleşmesine 5 milyona serbest kalır diye madde koyarsan olacağı bu.
Sosyal ağlarda paylaş

burak yılmaz acaip kötü topçu.öyle böyle değil yani

30 gol atması falanda tamamen tesaduf

açın golleri izleyin

20 tanesi boş beleş 0 yetenek istiyen goller.sağdan veya soldan biri al da at pas vercekte burak gol atıcak.trabzon burağa dayalı sistem oynuyordu.galatasarayda öyle olmicagı için acaip sırıtıcak.10 tane adma 1 kişi gol atsın diye kıçını yırtıyor.

burak gol atamayınca kazanamıyorlar.cogu zaman atıncada kazanamadılar ahha.bu yuzden liderden 20 puan fark yediler ztn.adam maç boyu topları öldürüp duruyor başka bişi dğeil

bi aksilik olmazsa bikaç maç sonra ıslıklanır
Sosyal ağlarda paylaş

Yalanlama haberini duymadım ben, öyleyse yanlış bilgi vermişim evet.

TS zaten Selçuk'dan beri düşman bize. Adamlardan Selçuk Ceyhun ve Engin'i aldığımız yetmezmiş gibi bir de Barış Özbek'i kakaladık adamlara yahu daha ne olsun?

Burak'ın sözleşmesine çok katılmıyorum. TS'ye geldiğinde bu adamın 5M edeceğine kim ihtimal verirdi ki? Gönlü olsun diye he demişlerdir, olur da 5e satarsak da ne güzel kar ederiz ha demişlerdir. Sonra adam gol canavarı çıkınca iş değişti tabii.

Ama futbolunu izleyince hala çok güven veren bir golcü tipi değil. Tek ümidim Selçuk'la iyi anlaşması.

Da tüm TS'yi transfer etmeden durmayacaz galiba. Olcan'ı falan alaydık iyiydi ya
Sosyal ağlarda paylaş

hiç belli olmaz orası. tek birşey belli, burak yılmaz'ın vasat bir oyun sergilemesi imkansız. ya trabzon günlerini tekrarlayacak , ya da fenerbahçe günlerini.

hayırlı olsun, önemli adam milli takım için. milli takımın defans iskeletini fenerbahce, hücum iskeletini galatasaray oluşturuyor artık ehuehu.
Sosyal ağlarda paylaş

Her forvetin böyle bir peak sezonu olur, tahminim Torres-Chelsea etkisi olacak bu sene ama nedense böyle hissediyorum. Umarım yanılırız. Ha kağıt üstünde bakarsak ezici kadro oldu orası ayrı

Bu arada resmen milli takımın as iki oyuncusunu ve en büyük yıldızlarını totalde 7.5 milyon euro'ya aldık. Amrabat'ı alamıyoruz bu bedele hsdfhsdf. Artık bonservise biraz para harcayalım lütfen Melo+yardıran winger plx
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...