Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Topuz ve Hamit farklı
Real ve Kayseri farklı

Ben kesin gözüyle bakmıyorum, yanlış hatırlıyormuşun KAP olayını Forlan'da fakat bu transfer olacaksa eğer Hamit ile anlaşıldığı için Real Madrid'e taşınmıştır olay. Kim alırsa iyi bir transfer ve Hamit'e zerre lafım olmaz. Mehmet Topal gibi.
Mesaj tarihi:
abi oyuncunun kulübüne resmi yazı vs ile resmi teklif yaparsan bildirmek zorundasın. hani el altından görüşmeler zaten yapılıyor ama işte kapa bildirip olmayınca iş PATLADI deniyor bizim basında. gayet normal bir durum aslında
Mesaj tarihi:
İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
Bu iş bitmiş.. Hamit Altıntop G.Saray'da.. F.Bahçe'ye geçmiş olsun..

edit:
İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
F.Bahçe cephesi: "Biz Hamit'i istemedik, Hamit Milli Takım'daki arkadaşları aracılığıyla bize 'Geleyim' diye haber yolladı.."
Mesaj tarihi:
valla fenerbahçe olarak almamakla çok büyük hata yaptık bence. rakibimize güç verdik resmen. ortasahanız oyunun iki tarafınıda oynayan adamlarla doluyor yavaş yavaş.

hayırlı olsun, süper transfer.

edit: aldıysanız
Mesaj tarihi:
Cok iyi transfer, hayirli olsun. Aukut kocaman istekleri sebebiyle vazgecti diye twit gordum, sonra kampa katildugini okudum. FB vazgecince GS de onerdigi parayi azaltsa menajeri ve kendisi super patkar eheueh. FM de olsa yapardim :p
Mesaj tarihi:
neden bu kadar detaylara takılıyosunuz ki. aldıysa galatasaray hayırlı olsun, alamadıysa dacanı saolsun.
yok fener alamadı para yetmedi gs aldı, yok fatih terim olmasa cart curt.
ilkokulda yaptığımız tenefüs arası futbol muhabbetlerinden baska bişey değil bunlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...