Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiyede kamp yapilacak yerler

Wayne

Öne çıkan mesajlar

Selamlar bu yaz yine bir kamp macerasi yapmayi dusunuyoruz gecen 2 sene icinde kucuk capli kamp gezileri yaptik fakat bu sefer 15 gunluk birsey dusunuyoruz.

Eger bildiginiz guzel kamp yerleri varsa(deniz kenari,bakir, gizli sakli yerler) paylasirsaniz sevinirim veya bildiginiz guzel bir site varsa oda olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

kabak vadisi iki sene önce çok güzeldi, geçen sene daha az güzeldi ama yine de güzeldi. bu sene nasıldır bilemiyorum çünkü üç sene önce inanılmaz çok güzelmiş diyolar. gittikçe düşüyor yani. bu sene gittiğimde kafası güzel heriflerin kamp alanı vardı acaip ucuz, kendi çadırını açıp yemeklerinden de yemezsen 10 liraya falan kur çadırını takıl. yemekleri de güzel ama yicek olursan. bi de giderken ısparta ekmeği falan alın yanınıza da gidin bozulmucak bişeyler alın yani, ekmek yok oralarda pek
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
likya yolu hep aklımda. national geographic ekinde görmüştüm seneler önce. işaretli felan parkurda yapmışlar ama performansım yok yürümeye haldır huldur. bide tek başımayım zevki çıkmaz o parkuru gitmenin. dergide 30 günde yürümüş yazan kadın.

ama patarada bulurum diye tahmin ediyorum kuytu köşe bi yer.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Kelebek ve kabak yanyana. Kelebek vadisinin üst kısmındaki köye yol açmışlar. Duvardan inerim diyorsanız deniz yolu gerekmeden ulaşılabilir. Eskiye göre fiyatlar çok artmış dedi yeni giden bir arkadaşım

Kabak daha bakir bir yer. Yakındaki köyden jip ile ulaşmak gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Trias said:

Kelebek ve kabak yanyana. Kelebek vadisinin üst kısmındaki köye yol açmışlar. Duvardan inerim diyorsanız deniz yolu gerekmeden ulaşılabilir. Eskiye göre fiyatlar çok artmış dedi yeni giden bir arkadaşım

Kabak daha bakir bir yer. Yakındaki köyden jip ile ulaşmak gerekiyor.

kabakta bu yaz hippilerin açtığı bi kamp alanında geceliği sabah akşam yemek dahil 25ten kaldık, güzeldi yemekler de. üşenmeyip yürüyün her yere fiyat sorun bulursunuz kesenize uygun bir yer. gece 15 tane falan yıldız kayması izlemiştim, baya güzeldi bol yıldızlıydı. bi de kabağa giderseniz şelaleye tırmanın/mağaraya yüzün. güzel yerler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...