yav Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 kesinlikle değil efendim ne münasebet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 patideki kiz sayisi belli abi neyin gizemi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Ülkücü değilse Oktay Vural'ı kıvama getirmek için yapmış o zaman abi. Ülkücü görüşe sahip olmayan bi adam milliyetçi bi konuşma yapabilir ama "türkeş yaşasaydı -ki kader ona bunu göstermeme güzelliğin yaptı-" vs demesi nedir o zaman. Vural'ı biraz kıvama getirmiş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ben de öyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 benim tahmin ettiğim kişi mi? değilmiş ahanda tahmin ettiğim kişispastik_serçe çok benzettim ama lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 abi bizim orçun bu cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 adam videonun başında ismim selahattin diyor siz orçun diyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Orçunun 2 adı var diye biliyorum. Orçun daha elit durduğu için onu kullanıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bence oruç olsa daha elit olur. orçun falan değil adam 10 yıllık arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 xxxx.hepiniz ocak dışısınız.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 sayfalarca adam kim diye tartışılmı§ cok sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bence viral bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 4üncü reich mi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 orcun adam gibi durup 3 kelimeyi arka arkaya soyleyemez, gotu basi oynar, guler salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Son günlerdeki en eğlenceli konulardan biri olmuş bu. Cons oturduğu yerden prim yapmış. Patinin biri canlı yayına çıkmış o da genç bakış. Sabah ezanına yakın bir saatte iyi olan diksiyonu ile ccc Türkeş ccc çekmiş. Hoş,çok iyi de oldu güzel oldu yani. Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Salak 3G... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 vaperon said: Son günlerdeki en eğlenceli konulardan biri olmuş bu. Cons oturduğu yerden prim yapmış. Patinin biri canlı yayına çıkmış o da genç bakış. Sabah ezanına yakın bir saatte iyi olan diksiyonu ile ccc Türkeş ccc çekmiş. Hoş,çok iyi de oldu güzel oldu yani. Meh hakikaten çok gereksiz bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Cons oturduğu yerden prim yapmış ne demek ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 hangi hukuk fakültesi öğrencisiymiş? istanbul hukuksa finaller için not lazım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 beyler bidakka şimdi olayı çözmemiz lazım, Şimdi uzun saçlı bi arkadaş, müzik sayfasında abuk subuk metal grupları paylaşanlardan biri olabilir. genç olcak, zaten ünide okuyan kaç tane pati kaldı ki? bide adam gay deil sanırım, ondan baya bi pati eleniyor. ama O diksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 dat diksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 diksiyonu normal yav nesi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 sinapsiste bi baba gururu sezdim ben yannız, çözdüm mü olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 snapsys said: Merhaba. Paticik.com'a üye olduğunu bildiğim ve aynı bölümde okuduğum bir arkadaşım (2005'den beri tanırım) geçen gün canlı yayında -bence- gayet güzel konuştu. Sizinle paylaşmak istedim. Nickini söylemek konusunda çekingen, ama bizden biri. olasılıkları hesaplarsak..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar