ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 12 numara kafası said: Yemeklerde, balolarda Fransızlarla değil, sahalarda taraftarının yanında. İçimizden biri Ali Koç https://twitter.com/#!/12numaraorg/status/201636322652336130 dün nihat özdemir ünal aysal ve demirören yemek yediler ya beraber. ona gönderme yapıyorlar sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 tff atar yapmış derbi olayları ile ilgili normal saha olayları gibi değil araştırıp gerekli yaptırımı yapıcaz falan demiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 tff diye bir kurum kaldı mı hala. başbakan el atmadan kupa bile veremeyen acizler hala utanmadan çıkıp açıklama mı yapıyor. bugünlere niye geldik bu adamlar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrasında çıkan olaylar hepimizi derin bir üzüntüye sevk etmiştir. Futbolun ruhuyla bağdaşmayan, tarihi bir rekabete asla yakışmayan, taraflı-tarafsız herkesin yüreğini acıtan bu tabloyu kabullenmek, hoşgörü ile karşılamak, sebebi ne olursa olsun alışılagelmiş bir saha olayı gibi görmek asla mümkün değildir. Türkiye Futbol Federasyonu, bu aşamada çok yönlü bir değerlendirme yaparak gereken yaptırımları uygulayacaktır. Futbol, çağdaş batı ülkelerinde farklı bir mecrada ilerlemektedir. O mecrada, sağduyu sahibi kamuoyunun da yakından bildiği gibi oyuna, kurala, rakibe saygı esastır. Türk futbolunun da bu yönde ilerlemesine katkıda bulunmak, başta federasyonumuz olmak üzere, kulüplerimizin, yöneticilerimizin, teknik adamlarımızın, oyuncularımızın ve oyunun vazgeçilmez parçası olarak gördüğümüz taraftarlarımızın asli ödevidir. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın en güçlü adayı olan bu ülkenin, farklı bir yaklaşımın içerisinde olacağını düşünmek bile olanaksızdır. Bu çerçeveden bakıldığında, medyamızın bir bölümünde yapılan ''kupa neden Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda verildi'' tartışmalarını anlamak ve çağdaş bir yaklaşım olarak görmek de imkansızdır. Kupa töreninin gecikmesini, statta oluşan olumsuz ortam dikkate almadan eleştirmek ise haksızlıktır. Kupa, Valilikçe sahada güvenli ortamın hazırlanması sonrasında, bizzat Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun da hazır bulunduğu törende, Başkanımız Yıldırım Demirören tarafından şampiyon Galatasaray'a takdim edilmiştir. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, hafta içerisinde kulüplerimiz ile yapılan görüşmelerde mutabakat sağlamış, gösterdikleri duyarlılık nedeniyle kendilerine teşekkür etmiş, ardından oluşan düşünce İstanbul Valiliği'ne iletilmiş ve kupanın maç bitiminde verilmesini karara bağlamıştır. Zaten sportif anlamda bakıldığında, çağdaş uygulamalara göz atıldığında, doğru olan da budur. Yaşanan olayların sorumluluğunu Türkiye Futbol Federasyonu'na yıkmaya kalkışmak, asıl nedenleri göz ardı etmeye kalkmak, kelimenin tam anlamıyla insafsızlıktır. Tüm üzüntümüze karşın, olayların daha vahim boyutlara ulaşmasını engellemek adına, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri yöneticileri ile İstanbul Valiliği'nin gösterdiği özverili çabaları takdir etmek, federasyonumuz adına onlara teşekkür etmek gerektiği inancındayız. Futbolumuzun, yalnızca ülkemizde değil, uluslararası platformda da bu tür olaylarla anılmasının önüne geçilmesini sağlamak, tüm futbol ailesinin ortak sorumluluğudur. Gelinen bu noktada, herkesi sağduyulu değerlendirmeler yapmaya ve davranmaya davet ederiz. Saygılarımızla, Türkiye Futbol Federasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 RTE biz bu olayları terörde görüyoruz, nedir bunlar? Hazmedemiyorsan bu oyunu oynama diye atarlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=uiZUK8Nzkmw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 TFF de tam amele. sen gidip soyunma odasında kupa vermeye çalışırsın yersin hertürlü lafı ve ayarı. Sahada olanlara müdahale edecek tabi ki sen değilsin de kalkıp paçozluk yapmak niye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 2-3 maç bayanlar ve çocuklar maçı izler kapanır gider konu. Sonra lig tv fenerbahçemisss lige dezavantajla başlar ise nasıl para kazanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 http://ibas7.tumblr.com/post/22959386557/fenerbahceli-olman-n-gururu AHAHA bu nasıl bi zihniyet, bu nasıl bir kafa. Albayrak'a laf sokucam, oradan GS'e laf sokucam diye kasmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Abi hala dün yapılan terbiyesizlikleri haklı çıkarmaya çalışanlar yok mu... Terör vardı dün. Kendince takımının beceriksizliğini ve başarısızlığını başkalarına bok atıp yine başkanınızdan gördüğünüz gibi hedef saptırmaktı yapılanlar. Önce kendi açtıkları pankartları yine kendi yaktıkları meşaleler ile tutuşturulmalarından çıkan dumanı "POLÖS BÖBÖR GÖZÖ SÖKTÖ" diye savunabilen insanlar, ardından kupa kadıköyde verilmesin diye geçtiğimiz sezondan önceki sezonda "sözde şampiyonluk sevinci yaşamak için" yine sahaya inmiş (evet onda da polis suçluydu zaten...) sonra da kadıköyü savaş alanına çevirmiş tipler vardı. Stad ışıklarınızı kapattınız. Ses sonuna kadar açılıp fener marşları çaldınız. Ayıp be kardeşim. Nasıl bir hazımsızlık sizdeki? Fenerbahçe başkanından tut da oldboyzlarına kadar hazımsız herkes. Herşey başkalarının suçu. Herşey. Aklına gelebilecek herşey. Nasıl bir emo kafasında yaşıyorsunuz anlamıyorum ki... Hazımsızlık nasıl bir boyutta ki, şike sahaya yansımamış olsa bile şikeden ceza alan yöneticileriniz varken bile, ki fenerbahçemisss tff başkanıyken aldınız bu cezayı da, bu kadar herşeyi hedef saptırmaya yönelerek, boku hep başkasına sıvayarak bu kadar düşüncesiz, duyarsız ve adam sendeci olabiliyorsunuz?.. Adamlar polis amirine bıçak çekmiş, ne bekliyorsun mokoko? Gel batır bıçağı mı diyecekti adam? 52. sayfada (banlardan ve silinen postlar varsa birkaç sayfa öncesine de kaymış olabilir) bir video paylaştım dün gece olanlarla ilgili, adamlar polis otolarını ters çevirdiler. Benzinlik önünde... İçine yanan meşaleler attırlar. Bu insanları yine de savunmaya çalışan tipler var... Bir psikoloğa görünün. Kendi sağlığınız için değil, toplum sağlığı ve başkalarına rahatsızlık yaşatmamanız için. Yeter be birader. İnsaf. Yazdıklarım rahatsız edici olabilir evet ama şu yukarıda yazılanların hangisi yanlış? Bir kez artık kendinize de "napıyoruz biz" diyebilme cesaretini gösterin. Ama kime diyorsun ki? İpi bu kadar ayyuka çıkan bir yönetimde bile taraftarlar sahada gol atınca tüm stad şike şike diye bağırabiliyorsa bir nebze utanma, sıkılma beklemek çok fazla. Yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 sen şike yapanı düşüremezsen, açık açık suç işleyen insanlara ceza vermezsen goygoyun kayırmanın allahını yaparsan şimdi destan yazsan kimse iplemez. bu yönetim bir kaç aya değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 zaten sene başından beri kendi pisliklerini FB taraftarının takıma olan sevgisini suistimal ederek başkalarının üstüne atmadı mı bu leş fener yönetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 vaperon vaperon said: Abi hala dün yapılan terbiyesizlikleri haklı çıkarmaya çalışanlar yok mu... Terör vardı dün. Kendince takımının beceriksizliğini ve başarısızlığını başkalarına bok atıp yine başkanınızdan gördüğünüz gibi hedef saptırmaktı yapılanlar. Önce kendi açtıkları pankartları yine kendi yaktıkları meşaleler ile tutuşturulmalarından çıkan dumanı "POLÖS BÖBÖR GÖZÖ SÖKTÖ" diye savunabilen insanlar, ardından kupa kadıköyde verilmesin diye geçtiğimiz sezondan önceki sezonda "sözde şampiyonluk sevinci yaşamak için" yine sahaya inmiş (evet onda da polis suçluydu zaten...) sonra da kadıköyü savaş alanına çevirmiş tipler vardı. Stad ışıklarınızı kapattınız. Ses sonuna kadar açılıp fener marşları çaldınız. Ayıp be kardeşim. Nasıl bir hazımsızlık sizdeki? Fenerbahçe başkanından tut da oldboyzlarına kadar hazımsız herkes. Herşey başkalarının suçu. Herşey. Aklına gelebilecek herşey. Nasıl bir emo kafasında yaşıyorsunuz anlamıyorum ki... Hazımsızlık nasıl bir boyutta ki, şike sahaya yansımamış olsa bile şikeden ceza alan yöneticileriniz varken bile, ki fenerbahçemisss tff başkanıyken aldınız bu cezayı da, bu kadar herşeyi hedef saptırmaya yönelerek, boku hep başkasına sıvayarak bu kadar düşüncesiz, duyarsız ve adam sendeci olabiliyorsunuz?.. Adamlar polis amirine bıçak çekmiş, ne bekliyorsun mokoko? Gel batır bıçağı mı diyecekti adam? 52. sayfada (banlardan ve silinen postlar varsa birkaç sayfa öncesine de kaymış olabilir) bir video paylaştım dün gece olanlarla ilgili, adamlar polis otolarını ters çevirdiler. Benzinlik önünde... İçine yanan meşaleler attırlar. Bu insanları yine de savunmaya çalışan tipler var... Bir psikoloğa görünün. Kendi sağlığınız için değil, toplum sağlığı ve başkalarına rahatsızlık yaşatmamanız için. Yeter be birader. İnsaf. Yazdıklarım rahatsız edici olabilir evet ama şu yukarıda yazılanların hangisi yanlış? Bir kez artık kendinize de "napıyoruz biz" diyebilme cesaretini gösterin. Ama kime diyorsun ki? İpi bu kadar ayyuka çıkan bir yönetimde bile taraftarlar sahada gol atınca tüm stad şike şike diye bağırabiliyorsa bir nebze utanma, sıkılma beklemek çok fazla. Yazıklar olsun. o olayları çıkaranlardan hiç bir farkın yok. at gözlüğünü takmış vot döşüyorsun sadece. biraz aklı vicdanı olan adam, hatta mantığı olan adam şu yazdıklarını yazmaz. sanki fenerbahçeliler başka milletten başka kültürden başka bir dünyadan gelmişler ülkeye. senin kardeşin iş arkadaşın kuzenin fenerli. orada o sahada olabilir ve o biber gazını yiyebilirdi. bir de sanki dünyada ilk kez birileri şampiyonluk kutlamak için sahaya girmiş gibi yazmışsın komik. futbolun beşiği ingiltere reröree http://www.youtube.com/watch?v=xBmOH8hoQD0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Çok alakasız olmuş video ile yazdığın yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 said: geçtiğimiz sezondan önceki sezonda "sözde şampiyonluk sevinci yaşamak için" yine sahaya inmiş (evet onda da polis suçluydu zaten...) sonra da kadıköyü savaş alanına çevirmiş tipler vardı. gayet alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ahmedinejad ahmedinejad said: vaperon vaperon said: Abi hala dün yapılan terbiyesizlikleri haklı çıkarmaya çalışanlar yok mu... Terör vardı dün. Kendince takımının beceriksizliğini ve başarısızlığını başkalarına bok atıp yine başkanınızdan gördüğünüz gibi hedef saptırmaktı yapılanlar. Önce kendi açtıkları pankartları yine kendi yaktıkları meşaleler ile tutuşturulmalarından çıkan dumanı "POLÖS BÖBÖR GÖZÖ SÖKTÖ" diye savunabilen insanlar, ardından kupa kadıköyde verilmesin diye geçtiğimiz sezondan önceki sezonda "sözde şampiyonluk sevinci yaşamak için" yine sahaya inmiş (evet onda da polis suçluydu zaten...) sonra da kadıköyü savaş alanına çevirmiş tipler vardı. Stad ışıklarınızı kapattınız. Ses sonuna kadar açılıp fener marşları çaldınız. Ayıp be kardeşim. Nasıl bir hazımsızlık sizdeki? Fenerbahçe başkanından tut da oldboyzlarına kadar hazımsız herkes. Herşey başkalarının suçu. Herşey. Aklına gelebilecek herşey. Nasıl bir emo kafasında yaşıyorsunuz anlamıyorum ki... Hazımsızlık nasıl bir boyutta ki, şike sahaya yansımamış olsa bile şikeden ceza alan yöneticileriniz varken bile, ki fenerbahçemisss tff başkanıyken aldınız bu cezayı da, bu kadar herşeyi hedef saptırmaya yönelerek, boku hep başkasına sıvayarak bu kadar düşüncesiz, duyarsız ve adam sendeci olabiliyorsunuz?.. Adamlar polis amirine bıçak çekmiş, ne bekliyorsun mokoko? Gel batır bıçağı mı diyecekti adam? 52. sayfada (banlardan ve silinen postlar varsa birkaç sayfa öncesine de kaymış olabilir) bir video paylaştım dün gece olanlarla ilgili, adamlar polis otolarını ters çevirdiler. Benzinlik önünde... İçine yanan meşaleler attırlar. Bu insanları yine de savunmaya çalışan tipler var... Bir psikoloğa görünün. Kendi sağlığınız için değil, toplum sağlığı ve başkalarına rahatsızlık yaşatmamanız için. Yeter be birader. İnsaf. Yazdıklarım rahatsız edici olabilir evet ama şu yukarıda yazılanların hangisi yanlış? Bir kez artık kendinize de "napıyoruz biz" diyebilme cesaretini gösterin. Ama kime diyorsun ki? İpi bu kadar ayyuka çıkan bir yönetimde bile taraftarlar sahada gol atınca tüm stad şike şike diye bağırabiliyorsa bir nebze utanma, sıkılma beklemek çok fazla. Yazıklar olsun. o olayları çıkaranlardan hiç bir farkın yok. at gözlüğünü takmış vot döşüyorsun sadece. biraz aklı vicdanı olan adam, hatta mantığı olan adam şu yazdıklarını yazmaz. sanki fenerbahçeliler başka milletten başka kültürden başka bir dünyadan gelmişler ülkeye. senin kardeşin iş arkadaşın kuzenin fenerli. orada o sahada olabilir ve o biber gazını yiyebilirdi. bir de sanki dünyada ilk kez birileri şampiyonluk kutlamak için sahaya girmiş gibi yazmışsın komik. futbolun beşiği ingiltere reröree http://www.youtube.com/watch?v=xBmOH8hoQD0 Yalnız sizinkiler şampiyon olmadığınızı öğrendikten sonra ne yaptılar onu da hatırlıyor musun? Ne polisin, ne kadıköyde yaşayan diğer takım taraftarlarının ne de orada gezmeye çıkmış insanların o terbiyesizlerin anarşisine katlanmasına gerek var. Ben polisin yaptığı doğru demiyorum da ahmedinejad, kabul et be birader sen de. Hazımsızsınız. Bunu normal bir insan yapmaz. Bu bir değil, iki değil, üçüncü sayın kardeşim. Ben bu olaylar yaşanırken üçünde de kadıköyde yaşamıma devam ediyordum. Televizyondan izlediklerin gibi değil herşey. İçinde olduğum için herşey açık ve net gözüküyor. Beylikdüzünde oturup şikayet etmiyorum kadıköyde olanlardan. Cumartesi akşamımı bu anarşistler yüzünden evde kapalı kalmak durumunda kaldığım için de yazıyorum bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Ya benimde biber gazı yediğim oldu da hiç aklıma kaldırımdan taş, staddan koltuk söküp fırlatmak, sahaya atlamak, arabaları ters çevirip benzincinin yanında ateş yakmak gelmemişti yani. Polisin tavrı yanlış olabilir ama orada yaşanan taş devri kafasını polisi bahane ederek mazur göstermenin gereği yok. Polisin kendini tatmin etmek için hastane acil servislerine gaz bombası attığını da gördü bu memleket. Ama hastalar ve doktorlar olayı terörizme getirmeyince tek suç polisin oldu. Olması gerekende buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 aynı olay arenada yaşansa galatasaray taraftarının sahaya girmeyeceğini garanti ediyor musun sen? ediyorsan tamam sen haklısın. aynı polis tahriki ve biber gazı da olacak. sadece şampiyonluğa kimse girmedi sahaya bunu unutuyorsunuz. öyle olsa düdük çalar çalmaz sahaya girerdi insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Ya kardeşim sen anlatmak istediğimi anlamamışsın orada. Sahaya girmeniz ilk değil diyorum. Bu olağan birşey ama ardından çıkan anarşiden ve Şükrü Saraçoğlu'nda Galatasaraya yapılan terbiyesizlikten bahsediyorum ben... Dediğim bu. İETT said: İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre olaylarda çok sayıda İETT otobüsü ve durağı hasar gördü. İlk tespitlere göre, çeşitli semtlerde 125 durağın camları kırıldı, 14 durağın tamamı tahrip edilirken toplam 139 İETT durağı hasar gördü. Metrobüs hattında hizmet veren 68 Metrobüs‘ün camları kırıldı, koltuk ve kaportalarında hasar meydana geldi. Metrobüs hattı dışında çalışan 17 İETT otobüsü de büyük hasar gördü. Hasar tespit çalışmaları devam ederken maddi zarar henüz tam olarak tespit edilemedi Bunlara yap yorumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Olan oldu, fenerasyon bize 3 maç ts ye 4 maç ceza verirken iyiydi, bakalım kaç mislini yapmış fenere utanmadan kaç maç verecekler çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bende ahmedinejadı diğer bölümlerdeki mesajlarından bayağı sağduyulu, düz kalıba sokulmayacak bir adam olarak bilirdim herif meğersem kör fanatiğin önde gideniymiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Stada giren olur muydu? Olurdu tabi. Stadı yakar mıydı? Benzinlikte araba ateşe verir miydi? Sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ahmedinejad Southampton videosu hakikaten alakasız olmuş yav, editle bence o postu. Neredeyse tam tersi çünkü savunduğun şeyin.. Olaylara pek hakim olmadığımdan yazmıyorum, herkesin kendine göre doğruları vardır. Ama Saints videosu olmamış pek:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 max 5. çünkü öyle bir anlayış var. ayrıca saha kapama yerine inanılmaz büyük para cezaları verilse bence bu iş daha kolay çözülür. bir maç saha mı kapandı mesela ? 2 milyon tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 vaperon said: Ya kardeşim sen anlatmak istediğimi anlamamışsın orada. Sahaya girmeniz ilk değil diyorum. Bu olağan birşey ama ardından çıkan anarşiden ve Şükrü Saraçoğlu'nda Galatasaraya yapılan terbiyesizlikten bahsediyorum ben... Dediğim bu. İETT said: İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre olaylarda çok sayıda İETT otobüsü ve durağı hasar gördü. İlk tespitlere göre, çeşitli semtlerde 125 durağın camları kırıldı, 14 durağın tamamı tahrip edilirken toplam 139 İETT durağı hasar gördü. Metrobüs hattında hizmet veren 68 Metrobüs‘ün camları kırıldı, koltuk ve kaportalarında hasar meydana geldi. Metrobüs hattı dışında çalışan 17 İETT otobüsü de büyük hasar gördü. Hasar tespit çalışmaları devam ederken maddi zarar henüz tam olarak tespit edilemedi Bunlara yap yorumunu. onları savunan yok. sadece olayların neden çıktığını ve bu hale nasıl geldiğimizi tartışıyoruz. zaten kalabalık ve üzgün bir kitleyi şiddete meyilli bir hale neler getirdi onu tartışıyoruz. bir kere fitil ateşlendikten sonra en sakin adam bile dellenir o kalabalığın içinde ki çocuğu ailesi arkadaşı biber gazından etkilenip hayati tehlike atlatırsa. dünkü olayların bir çok sorumlusu var. 1) tff. hak edene hak ettiği cezayı vermedi. diğer 17 kulüp batmasın diye feneri kullandılar. ortalığı gerdiler. 2) aziz yıldırım yönetimi. ayna gibi suçlu olmalarına rağmen suçsuzuz ayağı çekerek (sırf kendilerini kurtarmak için) fenerli taraftarları gerdiler 3) fenerbahçe taraftarının içindeki her boku komplo olarak görüp sağa sola saldırmaya meyilli insanlar. psikopatlar. ki bunlar her takımda var. 4: polis tabi. unutmamak lazım. orantısız güç kullanan. binlerce insanın üzerine biber gazı atıp herkesi geren polis. galatasarayın ne oyuncusunun ne teknik kadronun zerre kadar suçu yok, ki onlara yönelik en ufak bir tepki de yok. normal fener galatasaray tepkisi oldu sadece ki o her maç olan bir şey. asıl sorumluları tespit etmeden FENERLİLER VANDAL ARKADAŞIM dersen tepki görmen normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar