ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 mokoko said: https://p.twimg.com/AsuxJh3CQAAffpN.jpg daha ne diyim ki şu resme olayın görüntüsü var haberturk'Te su an. http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=311594 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ahmedinejad said: mokoko said: https://p.twimg.com/AsuxJh3CQAAffpN.jpg daha ne diyim ki şu resme cemre sokağı ümraniye'de. kadıköyle ne alakası var bununyıllarca kaıdköyde yaşadım, cemre sokağı zühtüpaşa camiinin arkasındaki sokak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 kızıltoprak'ın orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ahmedinejad said: mokoko said: https://p.twimg.com/AsuxJh3CQAAffpN.jpg daha ne diyim ki şu resme olayın görüntüsü var haberturk'Te su an. http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=311594 lol mokoko selfpwn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Rewendor said: Burada ne olursa olsun "polis müdahale etmeseydi koltuklar atılıp bitseydi" demek vandallığı savunmak oluyor. Polisin öyle derin bağlantılarla sinsice fener yönetimini alaşağı etmek için taraftarı gaza getirmeye çalışması falan da fantazi kitaplarına konu olur ancak. Gizli güçler fener yönetimini alaşağı etmek isterse emin olun çok daha etkili ve mantıklı yöntemler var. 2 taraftarın sahaya girip polisle kavga etmesinin hiçbir etkisi olmaz bu yönde. Polis çok etkili çalışmadı doğru, ama Türkiye'de polis zaten her yerde böyle. Bol keseden klavye solcusu kesilmek yerine sosyal eylemlerde olanlar göürler, bilirler. Polisin hiçbir zaman elinin ayarı yok. Sindirebileceği topluluk görürse dalar, amacı onları dağıtmak ortalığı yatıştırmak falan da değildir bayağı hastanelik etmeye saldırır. Ama gerçekten dalması gereken pkk eşkiyaları dağdan inme teröristler sağı solu ateşe verince dükkanları arabaları tarumar edince de tırsıp kaçar. Gücü kime yetiyorsa ona dalar. Öğrenci, emekli, sarhoş taraftar bu açıdan gözdeleridir. Dün de taraftar dövmek istedi, ama bu sefer gücünün yetip yetmeyeceğini iyi hesaplayamadı işte. Ama olayı tamamen "masum taraftar vs barzo polis" açısıyla anlatmaya çalışmak işgüzarlık, daha önce de söyledim. Daha maç bitmeden stadı ateşe veren taraftar var ortada. O dumanın bulutun tamamı polis gazından değil yanan bayrakların da etkisi var. Koltuklar komple sökülüp sökülüp dakikalarca fırlatıldı. Fırlatılmadan önce atılmış gaz bombası var deniyor, olabilir. dedğim gibi polisi savunmuyorum, ama o işin nereye gideceği belli. Polis gaz attı diyenler maçın son dakikalarında meşalelerin sahaya fırlatıldığını, stattaki pankart ve bayrakların ateşe verilip yakıldığını gördü mü? Yoksa bu da "çakmak atmak normal yeaa her yerde olur o, önemli bir şey değil" kapsamında mı? İki tarafın karşılıklı yediği halttı bu. Polis ne kadar leşse taraftar da aynı ölçüdeydi. Biri diğerinden daha kötü değil. küheylan said: O değil de bir futbolcu çıkıp da ortaya bayrak dikmeyi akıl etmedi mi be. Püü Etmiş. Melo ve Yekta bayrakla gelirken görevliler engellemişler. 1. Polis değil onu yöneten de var. Neyse telegolda her duyduğuna inanan insanlara laf anlatmaya gerek yok, eğer ne olaylar olduğunu gün gelir merak edersen Aziz Yıldırım'ın son 3 senedir neden ihale alamadığını, en son havaalanı ve silah ihalelerinde ne olaylar döndüğünü falan araştırabilirsin. Bir de Aziz Yıldırım'ın geçmişini ve desteklediği siyasi partileri falan da öğrenirsen niye indirmek istediklerini anlarsın. 2. Ben 15 yaşından beri senin o dediğin her "sosyal" eylemde varım ve Kışlalı'nın cenazesinde polisin geçenlere keyfi tekme atması nedeniyle çıkan olaylarda 17 yaşında gözaltına alınmıştım. Bildiğin talimatlı olarak kitleye tekme atıp kalkanla vurup sonra "napıyonuz lan siz" diyince de hadi olay çıkarın da müdahale edek öyle emir geldi bize diyen bir polis var bu ülkede. 3. Toplumsal olaylarda iyi niyetli olsa polis kitlenin içindekilere bir bakar ve çoluk çocuk/aile vb. olduğunu görüp müdahale etmeden önce onları tahliye etmeye çalışır. Artı olarak arkadaşın dediği gibi 10 dk daha bekler az geri çekilir, kalkan oluşturur ve kalabalığın azalıp sadece holiganların kalmasını bekler. Fakat maksat başka, istediklerini de yaptırdılar, şimdi 5 maç saha kapatma alınacak, üstüne doğru düzgün maça gelenlerin korkmasına neden olacak ki yönetim kolay düşsün. 4. Fenerbahçe taraftarı olmadan önce psikopatlık sınavı mı yapılıyor? Ben öyle bir sınava girmeden oldum açıkçası. Fenerbahçe taraftarının diğer bütün taraftardan daha psikopat/holigan olduğunu söylemek apaçık şizofreni belirtisi. Buradaki bütün Fenerbahçeliler de elli bin kere söyledi, bizim taraftarımız peygamber ordusu değil, her takımda olduğu gibi burda da hayvan taraftarlar falan var. Ama nato kafa nato mermer ısrarla "FÖNÖRBOHÇO TOROFTORONO SOÇSOZ GÖSTÖRMÖYÖ ÇOLOŞOYORSONOZ" diyorsunuz. Kimse fenerbahçe taraftarının suçu yok demiyor, kışkırtılsa bile kışkırmaması gerekli elbette, ama biz de diyoruz ki polis bile isteye getirdi işleri bu raddeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 burda ne kadar yazsak da boş, orda olup o biber gazını yemeyenler anlayamaz sokakta yaşanan olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 mokoko kafası diye bir terim getirmemiz lazım artık bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 stattaki olayların başlangıcı. http://www.youtube.com/watch?v=uydU8_4mTIg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 fizban said: ahmedinejad said: mokoko said: https://p.twimg.com/AsuxJh3CQAAffpN.jpg daha ne diyim ki şu resme cemre sokağı ümraniye'de. kadıköyle ne alakası var bununyıllarca kaıdköyde yaşadım, cemre sokağı zühtüpaşa camiinin arkasındaki sokak. google maps'ten baktıydım tek ümraniyeyi göstermişti. neyse önemli değil zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 GTA V: Kadikoy http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/576828_332553173483382_100001861071505_815716_1936477161_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 dediğim gibi mokoko aldı yine cevabını. gelip burda tetikçilik yapma. biraz utanman varsa özür dilersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 -Deno- said: gece bizim kozyatağın'da galatasaraylılar bayrak açmış iki apartmanın arasına, 100 kişilik bir fenerbahçe taraftarı bayrağı tutuşturdu alttan. bayrak büyük olduğu için yola düştü, o sırada apartmanların balkonlarına sıçradı alevler. çoluk çocuk sokağa döküldü. tipik magandalık örneği. bunlar sürüp gider. bizim ev de yakın hemen bayarda. arabayla geçiyordum o sırada. bayrağı asmışlardı çoktan. baktım olaylar karışıcak dua ettim trafik açılsa da kaçabilsem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ahmedinejad said: stattaki olayların başlangıcı. http://www.youtube.com/watch?v=uydU8_4mTIg videoyu 3 kere izledim. insanlar normal bir şekilde alkışlıyor önce. sonra sağ taraftaki tribünler boşalmış onu görüyoruz. oradakiler muhtelemen bizim göremediğimiz yere sıkıştırılmış. stadın diğer yerlerinde hiç bir sorun yok o turuncu yelekli görevliler seyircilere yakın bir şekilde durabiliyorlar çünkü. sahay giren çıkan yok. sadece orada tek bir kapıda sorun var. sürekli patlama sesleri geliyor ki o sesler biber gazının patlarken çıkardığı ses. daha sonra o sahaya açılan kapının kontrlünü kaybediyor polis sahaya 50-60 kişi giriyor. görevliler ve polis onlardan kaçıyor. onların girdiğini gören diğer taraftarlar da delirip sahaya girmeye başlıyor dört yandan. herkesi soyunma odası tüneline sıkıştırıyorlar. http://webtv.hurriyet.com.tr/4/32256/20545975/1/derbide-tunel-dehseti.aspx onun görüntüsü de burada. polis biber gazıyla aşırı kuvvet kullanmasa ne olurdu? insanlar bağırır çağırır en fazla sahaya plastik koltuk atar sahaya inmeye çalışanları polis durdurur bu sorunlar yaşanmadan biterdi mevzu. insanları kimin tahrik ettiği apaçık ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Bizim burda da Galatasaraylılar kutlama yaparken havaya ateş edicez diye karşı apartmanın camını çerçevesini kurşunladılar. BÖTÖN GOLOTOSOROYLOLOR KÖTÖ BÖTÖN FÖNÖRLÖLÖR ÇOK ÖYÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Demek bazı insanlar olayların karışacağını önceden anlayabiliyorlar orda bekleyip alkışlamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 pirvanın devreler yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 "Kutlama yapacaz" diye silah sıkan adamın (tuttuğu takım, maç galibiyeti, şampiyonluk, düğün vb farketmiyor) yaşaması zarar ziyandan başka bir şey değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Eralpb said: Demek bazı insanlar olayların karışacağını önceden anlayabiliyorlar orda bekleyip alkışlamıyorlar. o bölge boşaltılmış polis tarafından kendi kendine gitmemiş adamlar. boşaltılırken sıkışmışlar zaten köşede isyan etmiş herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Hayrola sen miydin o tabancayla ateş eden? edit: mesajlar hızlı aktı bir anda mesaj gilean'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 yahu ateş edenin de allah belasını versin. ben 4-5 yaşlarındayken yan apartmanda trabzonlu vardı. çıkıp balkondan atmaya başlamıştı yerde yattık evde yarım saat. devreler yandı derken ÖFÖFÖFÖFÖF muhabbetinden bahsediyorum. gerek yok. kimse burda gelip iyi ki ateş etmiş demicek sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ahmedinejad said: ahmedinejad said: stattaki olayların başlangıcı. http://www.youtube.com/watch?v=uydU8_4mTIg videoyu 3 kere izledim. insanlar normal bir şekilde alkışlıyor önce. sonra sağ taraftaki tribünler boşalmış onu görüyoruz. oradakiler muhtelemen bizim göremediğimiz yere sıkıştırılmış. stadın diğer yerlerinde hiç bir sorun yok o turuncu yelekli görevliler seyircilere yakın bir şekilde durabiliyorlar çünkü. sahay giren çıkan yok. sadece orada tek bir kapıda sorun var. sürekli patlama sesleri geliyor ki o sesler biber gazının patlarken çıkardığı ses. daha sonra o sahaya açılan kapının kontrlünü kaybediyor polis sahaya 50-60 kişi giriyor. görevliler ve polis onlardan kaçıyor. onların girdiğini gören diğer taraftarlar da delirip sahaya girmeye başlıyor dört yandan. herkesi soyunma odası tüneline sıkıştırıyorlar. http://webtv.hurriyet.com.tr/4/32256/20545975/1/derbide-tunel-dehseti.aspx onun görüntüsü de burada. polis biber gazıyla aşırı kuvvet kullanmasa ne olurdu? insanlar bağırır çağırır en fazla sahaya plastik koltuk atar sahaya inmeye çalışanları polis durdurur bu sorunlar yaşanmadan biterdi mevzu. insanları kimin tahrik ettiği apaçık ortada. https://p.twimg.com/Asu8u4FCEAI_IA9.jpg sahaya girenler, bu adam sopayla ordakilere vurmaya çalışınca girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 yahu arkadaş sen şimdi orda olsan sen de mi gircektin sahaya onu mu demek istiyorsun yani onu söyle bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 girdik zaten, polis eline o demiri alıp vuramaz taraftara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 aferin girin o zaman ne diyim. çok başarılı oldunuz çok işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Şeref yoksunu Demirörenin kupayı verirken surata bak. Resmen fenerbahçesi kupa alamadı diye ağlayacak. Bu adama bizi batırmak için gelmiş derlerdi hep doğruymuş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar