Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Severim SWE'leri, Elmander çok düzgün bir adam. Helal. We fockin played great the whole season hahah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Suark said: mutlaka konmuştur ama tadından yenmior boolm http://twitpic.com/9kc13z/full ayrıca akçaabat sebat spor gibi oynayım ataktan kaleciye dönmeyi başaran takımdaşlarımı kutluyorum hehehehe masaüstü arkaplanım fb kapak fotom, twittera sıgrıdamadım ama lanet olsun boyutu buuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 neyse çok saçma oldu bu ahdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 hadi yine iyisin, bugün kendi kendilerini alıntılayanları da mazur görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ooo twitterda gordum sunu "Şampiyonlukları soyunma odalarında kazanmaya alışkın olanlar, bizi kendileriyle karıştırdılar. #OKupaSahadaAlinacak" @dragon RERERE RARARARA GASSARAY GAASSRRAY CIMBOMBOM ehehe kendımıde alıntılarım sarıyım kırmızıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 insanların duygularını, parasını ve daha değerli olan zamanını çalan günümüz sistemi insanların sağlıklarıyla da oynadı. artan maliyetler, yabancı futbolcuların ücretleri ve daha birçok şey Türk Futbolu'nun dibine dinamit koydu. çok fahiş fiyatlarla alınan çürük futbolcular, onlara ödenen paraya yakın para alan menajerler ve daha niceleri. altyapıya yapılması gereken yatırımları götürüp bi' futbolcuya bağladık, sonra o futbolcunun hatalarına gereken cezaları veremeyip otoriteyi yitirdik, taraftarın bize olan inancını sarstık. -üç büyük kulüp için söylüyorum.- bi' yayıncı kuruluş para kazanacak diye, üç-beş kanı bozuk insan rant elde edecek diye insanlarla resmen alay edildi. saçma sapan bi' play-off sistemi, gereksiz bir sürü gergin demeç ve hamle ve daha aklıma gelmeyen onlarca hata! Beşiktaş taraftarı olarak Yıldırım Demirören'den utanıyorum. Türk Futbolu'nun emanet edildiği insana bakıp nereye gideceğimizi kestirmek gayet mümkün. bugün oynanan maça gelince: hayatta Fenarbahçe düşmanı olan birisi değilim. amatör branşlarda elde ettikleri başarılar hep göğsümü kabartmıştır fakat futbol takımından Alex ve Gökhan Gönül hariç 'nefret ediyorum.' Alex Beşiktaş'ı küme düşürse de gider elini sıkar tebrik ederim, keza Gökhan Gönül'de öyle. Fakat bi' Emre Belözoğlu gerçeği var bu ülkede. bu adam sinirlendiği her pozisyonda bariz bir şekilde ana avrat küfür ediyor, oyunculara parmak sallayıp tehdit ediyor, hakemin üzerine yürüyüp bağırıp çağırıyor ama hiçbir hakem bu adamı atamıyor. ben Fatih Terim'e bir futbolsever olarak hakkımı helal etmiyorum. bu tıynetsiz, haysiyetsiz adamı Türk Futbolu'na o kazandırdı. böyle adama bırak futbolu, adını söylemeyi öğretmeyeceksin. bugün toplamda 5 sarı kart göreceği yerde maçı yine 1 sarı kart ile bitirdi. helal olsun. bugünün özeti: polis kordonunda kutlama yapan bi' takım, yakılan yıkılan sokaklar / arabalar / koltuklar, hastaneye akın akın yaralı taşıyan ambulanslar, RANTINIZ BATSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 off sabri yine dokturuyo otobuste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ya olm emrenın ahı gıtmıs vahı kalmıs anca kenar mahalle sarı lacıverdınde oynar bundan sonra, bu sicille edirneden dışarı çıkamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 sabri az troll degil, şampiyonluk yarınlara kaldı la la la bi de gözlerini ovuşturuyor asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Yalnız maç bitti şampiyon belli hala ankete oy kullananlar var (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 AthleT, çok doğru söylüyorsun, herkes bunun farkına varabilse keşke. Ama Emre için söylediklerine katılmıyorum, son maçlarda adam resmen hiç beklenilmeyecek bir sabır gösteriyor, maçın daha ilk pozisyonunda piskopat gibi dalıyorlar adama gık etmiyor, keza ilk yarıda bir çok pozisyonda öyle. bu maç sarı kart gördüğü pozisyon dışında da pek sert müdahalesi yoktu sanki. Bu maçın dışında, adam agresif, sinirli, her insanın yapısı aynı değil. Ha evet, kendisini kontrol etmeli, edemediği zamanlar kırmızı kart, klüpten cezalar vs. yaptırımlar uygulanmalı. Ama nerdeee, klişe laf, burası Türkiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 abi telegolde bi foto tartışıyolar. melo işerken eboue arkadan yanaşmış hahahhah. erman melo zorlanır burda diyo hahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 "#OKupaSahadaAlinacak Bundan güzel kupa mı olur? Fener'in stadında kupayı veren ise eski Beşiktaş Başkanı... "Tek büyük" var demiştik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 emre belözoğlu denilen şerefsiz zokora ile yaşadığı olaydan sonra arkasında 4. hakem eşliğinde kenara doğru giderken zokoranın ne annesi kaldı ne bacısı ne avradı. el kol hareketi yaparakta tehtidler havada uçtu. ne oldu? 4. hakem duymadımı bunları? televizyon görüntüleri yokmu? bunlar kanıt olarak sayılmıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Koyuldu mu bilmiyorum, koyulduysa da önemli değil. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/556070_442697935759464_254710351224891_1561085_1739902209_n.jpg ASDADASDASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ahahahahah ZABRİİİİ =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 terim'in balkon konuşması tadında bişey yokmu koyunda izleyek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 o diil de demin sergen 45. dakikadan itibaren düşündüğüm şeyi söyledi. emre çolak'a yazık oldu... adam bütün sezon oynamış, bu maçta riera'yı koyuyorsun. riera bütün maç hiçbişi yapmadı, savunma için de emre çolak zaten ondan çok koşup daha çok geri geliyor. niye riera oynadı anlamadım. kaldı ki emre diğer fb maçlarında iyi oynadı yanlış hatırlamıyorsam, hatta sıçmasını bekliyordum baya iyi oynadı utandırdı beni. resmen zarardı riera. 1 milyona falan satsalar keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 lig tv çıldırttı ya, adamlar öküz gibi LIG TV yazdılar ekranın önüne. arkaplana açık renk şablon koydular. bi de üstüne yanlara şansal ile hakan şükür suratlarını eklediler. şampiyon galatasaraylı ülker bannerı çıkıyordu altında bi de. neymiş çalıyorlarmış. ulan gelin tuvalet molalarında konuşulan futbolu da sahiplenin be. ne rant mış arkadaş. bırak da yılda bir anca forma alan garipler trt de sizin ÖKÜZ GİBİ LİG TV yazmayan yayınınızı izleyebilsin. takımı şampiyon olduğunda ağzının tadıyla seyredebilsin. bi rahat bırakın be. hayır hesaplamaya kalksam reklam aralarında giren reklamları, maç sırasında ishal gibi fışkıran bannerları, üyelerinden aldıkları paraları topladığımda türkiyenin borcunu falan öderim herhalde. bunlar yetmiyor bir de yayın üstü yazı koyuyor "beyfendiler". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 AHAHHA Sabri reyiz Baroniye hunharca yargilamis hahah! http://www.youtube.com/watch?v=37q9eKbuWsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 tüm galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim. bu sene ilk defa bir karşılaşmamızda gsden üstün oynadık ama olmadı maalesef, galatasaray da kendilerine yeten skoru almayı bildiler, hakettikleri bir şampiyonluk kazandılar bu sene. dianın bu akşam sözleşmesi feshedilsin, bir yerlere satılsın bir şey yapılsın. adam şu zorlu sezonun bütün emeğini bir anlık beyinsizliğiyle silip attı. isyanında haklıydı, pozisyonun faulle bir alakası falan yoktu ama sen sarı kartın olmasına rağmen gidip o topa vuruyorsan yerin fenerbahçe değil. son olarak maç bittikten sonra güzel bir şekilde takımı alkışlarken 4 sıra önümdeki gerizekalının sahaya koltuk fırlatması, akabinde bunun gibi başka gerizekalıların da bu eyleme devam etmesi net rezillik. böyle insanlarla maça gitmek falan istemiyorum ben, resmen futboldan soğuttular. devletimin polisi de bu heriflere müdahele etmek yerine tüm tribüne biber gazı atacak kadar gözü dönmüş insanlardan oluşuyor tabi. ömrümde ilk defa biber gazı yedim hiçbir şey yapmamama rağmen. o izdihamda dış kapıları da kapatan polisin allah belasını versin. tuvalete, koridora sıkışmış nefes alamayan insanlar, ağlayan çocuklar, rezaletti resmen. şampiyonluk kaybedilen maçtan sonra tribünün büyük çoğunluğu sakin bir şekilde karşılarken bunu, stada kolruk atan ve ortamın gerilmesine ön ayak olan tek iqlu taraftarlar, ardından da orantısız güç nedir konulu ders veren polisin allah belasını versin. zehir ettiniz hepiniz şu günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 orantısız güç kullanmak ne demek ya? polis arabasını devirip ateşe veriosun o polis copu bi tarafına soksa taraftarın bişeymi diyebilirsin? ha şimdi %100 denilicek laf belli. önce polis başlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 bir kere de biz top oynamayıp kazanalım. şampiyonuz ulaann. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Fransuxa said: orantısız güç kullanmak ne demek ya? polis arabasını devirip ateşe veriosun o polis copu bi tarafına soksa taraftarın bişeymi diyebilirsin? ha şimdi %100 denilicek laf belli. önce polis başlattı. ben mi devirdim arkadaşım arabayı. boş boş konuşmayın, durduk yere biber gazı yemişim ben hiçbir şey yapmamama rağmen, suçum o tribünde olmak mı yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar