Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 6. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 12.05.2012 19.00

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

Fazla abarttınız stad olaylarını. Bank Asyada 6-7 maç seyircisiz kasar.

lol bu da hala düşecez sanıyor.

ayrıca maç bittiğinde herkes alkışlıyordu iki takımı da. sahaya giren tek bir kişi yoktu. polis stadı boşaltmaya çalışırken biber gazının dibine vurunca insanlar çileden çıktı.

taa soyunma odalarına kadar gitmiş biber gazı. bugün sahaya tek bir madde bile atılmadı, atmaya niyetlenenleri de taraftarlar durdurdu.

bu tepki galatasaraydan çok polise.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Masquerade said:

Fazla abarttınız stad olaylarını. Bank Asyada 6-7 maç seyircisiz kasar.

lol bu da hala düşecez sanıyor.

ayrıca maç bittiğinde herkes alkışlıyordu iki takımı da. sahaya giren tek bir kişi yoktu. polis stadı boşaltmaya çalışırken biber gazının dibine vurunca insanlar çileden çıktı.

taa soyunma odalarına kadar gitmiş biber gazı. bugün sahaya tek bir madde bile atılmadı, atmaya niyetlenenleri de taraftarlar durdurdu.

bu tepki galatasaraydan çok polise.

Helal olsun alkışlamışlar bekliyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

abi polislerin mallığı herzamanki gibi çileden çıkarmışlar taraftarı biber gazı ne ya yuh.taraftarda mal gerçi meşale yaktılar fln..buarada bişey sorucam o semihin gol neden verilmedi elinden çıkmıştı kalecinin tam bilmiyorum kuralıda gol gibi geldi bana.

alex aynısını atmıştı zamanında, hakem de hatta yine cüneyt'ti.. "aksiyon tamamlanmadı." demişlerdi. kaleci topu havaya dikmek için attığında ayağına değmesi gerekiyor, hamle yapamıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

ahmedinejad said:
bugün sahaya tek bir madde bile atılmadı
abi yalan söyleme bari ya, bilerek mi yapıyorsun, gözün mü görmüyor?

allah aikına yabancı madde yüzünden korner taç şu bu atılmadığı oldu mu? ben bir tane gördüm selçuğun önüne geldi onu da geri attı selçuk. ki atanlara da taraftarlar hayvan gibi tepki gösterdi siz ne yapıyorsunuz diye. o tepkileri görmediniz herhalde?
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

DoruK said:

ahmedinejad said:
bugün sahaya tek bir madde bile atılmadı
abi yalan söyleme bari ya, bilerek mi yapıyorsun, gözün mü görmüyor?

allah aikına yabancı madde yüzünden korner taç şu bu atılmadığı oldu mu? ben bir tane gördüm selçuğun önüne geldi onu da geri attı selçuk. ki atanlara da taraftarlar hayvan gibi tepki gösterdi siz ne yapıyorsunuz diye. o tepkileri görmediniz herhalde?
ben anlamam tepki mepki, sahaya tek bir madde bile atılmadı lafını ediyorsan külliyen yalan diyorum sadece. muslera'ya atılan yanıcı madde, selçuk'a engin'e korner kullanırken atılanlar vs. vs.

sahaya tek bir madde atılmadı diyebileceğin maç arena'daki ilk maçtır bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...