Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 6. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 12.05.2012 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SNA1L said:

valla ben digiturku iptal ettirdigim gunden beri bi kahve buldum emekli ogretmenler fln oluyo orda izliyorum olaysiz sorunsuz

samsundan ballıcadan kılların sararmadı mı hala?
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

digiturk web tv de 25 lira maç. ama kesin ptlayacak izletmeyecek maçı. adam gibi çalışacak olsa alıcam hemen.

Bende almayı düşünüyorum da patlar mı ki acaba ? Bu finallerde kullananlar bir akıl versin ona göre şeyedelim
Mesaj tarihi:
aldım ben. şu an 1200k sorunsuz izliyorum. mobili de işaretledim eğer bilgisayarda patlarsa iphone üzerinden denicem belki oradan farklı olur bi umut işte.

maç esnasında %90 patlayacak gibi geliyor ama hayırlısı.
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

yakınlarda dijitürkü olan yokki gidip izleyelim, cafe de kahve de maç izlenmez ya. lanet olsun işin yoksa nette link ara amele gibi.

onla uğraşma ntvradyo'dan dinle winamp üzerinden. bi yandan da aç sc2 iki maç at. en güzeli böyle.
Mesaj tarihi:
forgiver said:

oğğ direk fakir styla ^^

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/41489/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-Paket-2012--2013

Walla ben 1 yıl boyunca macları öyle izledim hiç problem olmadı sayılır veremedikleri gs fb macınıda zaten dışarıda izlemiştim.

Hemde tek hesap ile BJK li ve FB arkadaşlarda kendi maclarını izliyorlar : ) şifreyi veriyorum onlara
Mesaj tarihi:
Galatasaray'ın müthiş elit ve sanat aşkıyla yanan taraftarları yine vandalist çalışmalarının yanında dexter dan bir kaç bölüm oynamışlar.

M.köy'de 4 fenerbahçeli yaralı. Metrobüste ise 12 yaşındaki çocuk bıçaklanmış.
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Koşan adamın nesini savunuyorsun sen? Sana göre Eboue de provoke ediyor dimi? Taç atacak adama madde yağdırmak çok normal bir durum ya, Eboue'nin tepkisi abartı ve kışkırtıcı tabi. Hayat böyle bir şey değil abi. Tribünler zavallılık denizi resmen.

koşan adamı savunmadım ki, ben olayı anlatışına tepki gösterdim. adam inip de tekme tokat dövmüş gibi anlatmış. iki takımın toplam olaylarını almış, argümanını savunmaya çalışıyo.

o adam eboue'ye yetişse belki gerçekten de vurucaktı çok esaslı ama yetişmedi, aynen rakı şişesinin birinin kafasına gelmediği gibi. bullet çakmak atmak bişey diil, adamımız dövüldü gibi konuşuyodu o sayfada. tek tepkim ona.
  • Yeni Oluştur...