SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 valla ben digiturku iptal ettirdigim gunden beri bi kahve buldum emekli ogretmenler fln oluyo orda izliyorum olaysiz sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 öğretmenevi var la oraya mı gitsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 SNA1L said: valla ben digiturku iptal ettirdigim gunden beri bi kahve buldum emekli ogretmenler fln oluyo orda izliyorum olaysiz sorunsuz samsundan ballıcadan kılların sararmadı mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Ahahahaa di mi, BALLICA---> emekli öğretmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ahaha yok ya haftada 2saat cekiyoz o kokuyu..bide caylari cok koyu aci bardaklari shot bardagi kadar fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ben içtim ya zamanında ballıca, kötü değil, yani samsundan iyi bence. ama bir silahlı kuvvetler değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 galatasaray kendini attı fener balına yattı, kim kazansın bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ahmedinejad said: digiturk web tv de 25 lira maç. ama kesin ptlayacak izletmeyecek maçı. adam gibi çalışacak olsa alıcam hemen. Bende almayı düşünüyorum da patlar mı ki acaba ? Bu finallerde kullananlar bir akıl versin ona göre şeyedelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 g.saraylılar m.köy metrobus cıkısnda 12 yasında cocugu bıcaklams diye haber var, ne kadar dogru ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 aldım ben. şu an 1200k sorunsuz izliyorum. mobili de işaretledim eğer bilgisayarda patlarsa iphone üzerinden denicem belki oradan farklı olur bi umut işte. maç esnasında %90 patlayacak gibi geliyor ama hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Onu yapan gitsin camdan atlasın ya, 12 yaşında çocuğu bıçakladılarsa gerçekten yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 yakınlarda dijitürkü olan yokki gidip izleyelim, cafe de kahve de maç izlenmez ya. lanet olsun işin yoksa nette link ara amele gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 8mbit bağlantı ile gs-fb ve gs-bjk maçlarını izledik biz webtv'den herhangi bir takılma vs. olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 TD)Pentagram said: yakınlarda dijitürkü olan yokki gidip izleyelim, cafe de kahve de maç izlenmez ya. lanet olsun işin yoksa nette link ara amele gibi. onla uğraşma ntvradyo'dan dinle winamp üzerinden. bi yandan da aç sc2 iki maç at. en güzeli böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 oğğ direk fakir styla ^^ http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/41489/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-Paket-2012--2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 applev0dka said: link http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/276508_239663529408406_8041510_n.jpg sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 abi valla 6 30 da başlarm mesai ye ne bulursak artık ahahas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 forgiver said: oğğ direk fakir styla ^^ http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/41489/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-Paket-2012--2013 Walla ben 1 yıl boyunca macları öyle izledim hiç problem olmadı sayılır veremedikleri gs fb macınıda zaten dışarıda izlemiştim. Hemde tek hesap ile BJK li ve FB arkadaşlarda kendi maclarını izliyorlar : ) şifreyi veriyorum onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 iyi fiyat aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 tv de derbi,gazete de derbi,dışarda derbi. lan bildiğin herkes hipnoz edilmiş gibi yuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Galatasaray'ın müthiş elit ve sanat aşkıyla yanan taraftarları yine vandalist çalışmalarının yanında dexter dan bir kaç bölüm oynamışlar. M.köy'de 4 fenerbahçeli yaralı. Metrobüste ise 12 yaşındaki çocuk bıçaklanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Wishmaster said: Koşan adamın nesini savunuyorsun sen? Sana göre Eboue de provoke ediyor dimi? Taç atacak adama madde yağdırmak çok normal bir durum ya, Eboue'nin tepkisi abartı ve kışkırtıcı tabi. Hayat böyle bir şey değil abi. Tribünler zavallılık denizi resmen. koşan adamı savunmadım ki, ben olayı anlatışına tepki gösterdim. adam inip de tekme tokat dövmüş gibi anlatmış. iki takımın toplam olaylarını almış, argümanını savunmaya çalışıyo. o adam eboue'ye yetişse belki gerçekten de vurucaktı çok esaslı ama yetişmedi, aynen rakı şişesinin birinin kafasına gelmediği gibi. bullet çakmak atmak bişey diil, adamımız dövüldü gibi konuşuyodu o sayfada. tek tepkim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 mass hypnosis zaten. adamlar arkadan dalgayı köklerken kurbanlar salak gibi ağızları açık 22 adet kekonun it gibi topun peşinde koşmasını izliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar