imamizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ben de deneyimlerimi paylaşayım o zaman. abi bilgisayar kasası seçerken karpuz seçer gibi seçiceksin. çok ciddiyim. al kucağına şöyle bi tart ağır olcak kasa dediğin. sonra ufak tokatlar at kasaya yokla bi. sesi tok gelecek. ona göre alacaksın kasayı. şu ana kadar hep öyle aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 örnek olarak dedim ya. mesela fi tarihinde ben sistemi upgrade etmek istiyordum ama ana karta hangi ekran kartı uygun olur falan baya bi araştırmıştım. teknolojinin geçiş dönemine rast gelmişti falan. hoş nova bilgisayarın varmış öyle bir şeysi şimdi buldum da kafama göre topladığım sistem 3k tuttu sdbhıgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ya da bana kaç paranın olduğunu söyle, sana göre kaftan biçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 kasa toplama thresoldum 3500 lira yalnız. altındaki sistemlerle uğraşamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 eş senle iş kuralım pampa knowhow'ın ile gel, ben nakitle geleyim performans garantili kurulmuş sistemler satalım olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 elinde pc gold kağıdı olan çocuklar mail atar abi. olmaz o iş burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bu ne lan Nasaya bilgisayar mı alıyonuz, 3 sayfa olmuş güncelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 http://i.imgur.com/7I7N7ZB.png şuna bi baksanıza. kasada psu varmış zaten ayrıca psu hesaplamadım. bir de ethernet kartı kendiliğinden oluyorsa wireless adaptörünü de çıkarabilirim ondan. yaklaşık 2000'e şöyle wowu high ultrada falan oynatır mı bu alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 dvd sürücüsünü napcan sdf 8350 al onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Lazım oluyor abi evde düğün CD'si falan izleniyor arada. :) birbirine uyumsuz cok absürt olan Parça var mi listede? Baya noobluk yapmiş olabilirim pek anlamıyorum bu işlerden. arkada kalmasın http://i.imgur.com/7I7N7ZB.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Hadi güncele bombardıman zamanı sakldjsaklj Değiştirdim azcık. Şunlar zaten OK denen parçalardı; GPU: ASUS GTX970 CPU: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6490 MB: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6522 (MSI G5 al dedi Esh ama MSI'a ısınamıyorum ne bileyim) SSD: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6041 KASA VE PSU: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4986 Değişiklik ile şunları aldım işte; CPU Soğutucu: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5825 RAM: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6531 HDD: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5195 (green yaptım black yerine) 16gb ram cidden fazla mı ya? yeni oyunlarda saçma sapan "recommended 6gb 8gb" lar görmeye başladık zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 wd green yavaş diyorlar, blue al en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 inventus candır. 2005 falandı sanırım, çok güzel kasa toplamıştım oradan. kadıköyde bir dairede çalışıyorlardı. gidip sistemi görmüştüm, teste falan sokuyorlardı. hayret etmiştim, bravo çekmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 16 GB RAM al evet. 970 niye Asus yau MSI/EVGA bisiler yok muydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 şahsen 970'lerde ben de EVGA'yı tercih etmicem, Asus gidicem. Sadece reviewlarda değil, kullanıcıların feedbacklerinde de en çok negatif dönüş onlarda oldu. Bu seri için kullandıkları malzemelerin düşük kalitesi, heatpipe'lardaki sıkıntı(açıklamaları beni tatmin etmedi), idle'da fanların çalışmaması için çıkardıkları BIOS update'in kurulumunun detayları, (diğerlerinde de var ama) en çok coil whine şikayetinin onlarda olması vs. nedeniyle EVGA en zayıf 970 ürünlerinden birine sahip olarak gözüküyor. (edit: gerçi evga'nın FTW cooler olan kartlarında heatpipedaki o sıkıntı yok, SSC'lerde olan bir durum) MSI içinse aslında ses, performans, soğutma olarak en iyiyi çıkarmış olmalarına rağmen forumlarında fanlarından tekinin idle durumdan 60 derece sınırını aştıktan sonra çalışmadığına dair dönüş çok var. Asus mevcutta en az şikayet olan gpu. Performans olarak en düşük olsa da fark sadece 2-3 fps civarında. Ses olarak zaten idle'da çalışmama durumu da var. Soğutması düzgün. Evga'ya oranla Backplate'e sahip(evga'nın bu sene bitene kadar olan avrupa backplate olayına dahil değiliz sanırım?). pin girişlerinden sadece 8-pin giriş olması nedeniyle overclockda MSI'ın 6+8-pin inin gerisinde kalıyor ama kendi adıma çok sorun değil. Fiyat biraz sıkıntı ama almışken 75 lira felan eklenmesini garipsemiyorum. Çok üst düzey bilgiye sahip olduğumu iddia etmem, hatta direk sahip değilim ama çıktıkları zamandan beri takip ediyorum bu üçünün forumlarını, reviewlarını. Her ne kadar Evga'nın customer support'u, warranty'si felan güzel olsa da ürün olarak en uygun Asus gözükmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 3 paragraf yazi yazmisin fan profilleri ustune, afterburner veya benzeri programla 10 saniyede halledilebilecek bir is. Backplate ne ise yariyor onu bile bilmiyorum acikcasi, cok gerekli birsey degil ancak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Bright said: afterburner veya benzeri programla 10 saniyede halledilebilecek bir is. afterburner kullanmayan mı var abi sene 2014te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Elan_Morin said: şahsen 970'lerde ben de EVGA'yı tercih etmicem, Asus gidicem. Sadece reviewlarda değil, kullanıcıların feedbacklerinde de en çok negatif dönüş onlarda oldu. Bu seri için kullandıkları malzemelerin düşük kalitesi, heatpipe'lardaki sıkıntı(açıklamaları beni tatmin etmedi), idle'da fanların çalışmaması için çıkardıkları BIOS update'in kurulumunun detayları, (diğerlerinde de var ama) en çok coil whine şikayetinin onlarda olması vs. nedeniyle EVGA en zayıf 970 ürünlerinden birine sahip olarak gözüküyor. (edit: gerçi evga'nın FTW cooler olan kartlarında heatpipedaki o sıkıntı yok, SSC'lerde olan bir durum) MSI içinse aslında ses, performans, soğutma olarak en iyiyi çıkarmış olmalarına rağmen forumlarında fanlarından tekinin idle durumdan 60 derece sınırını aştıktan sonra çalışmadığına dair dönüş çok var. Asus mevcutta en az şikayet olan gpu. Performans olarak en düşük olsa da fark sadece 2-3 fps civarında. Ses olarak zaten idle'da çalışmama durumu da var. Soğutması düzgün. Evga'ya oranla Backplate'e sahip(evga'nın bu sene bitene kadar olan avrupa backplate olayına dahil değiliz sanırım?). pin girişlerinden sadece 8-pin giriş olması nedeniyle overclockda MSI'ın 6+8-pin inin gerisinde kalıyor ama kendi adıma çok sorun değil. Fiyat biraz sıkıntı ama almışken 75 lira felan eklenmesini garipsemiyorum. Çok üst düzey bilgiye sahip olduğumu iddia etmem, hatta direk sahip değilim ama çıktıkları zamandan beri takip ediyorum bu üçünün forumlarını, reviewlarını. Her ne kadar Evga'nın customer support'u, warranty'si felan güzel olsa da ürün olarak en uygun Asus gözükmekte. EVGA 970 kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamıyorum. Ses vs. yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 şahsen şimdiye kadar hardware'da kendime göre ayarlar yapmadığım için afterburner'ı bilsemde, ben pek kullanmadım, overclock da yapmadım şimdiye kadar. advanced bi kullanıcı değilimdir doğruya doğru. pc yenileyeceğim zaman ilgilenirim donanımla, sonra fazla takip etmem. onun dışında coil whine'ın fan profiliyle ilgili olduğunu zannetmiyorum. yine kullanılan VRAM'leri Asus/MSI yenilemişken, Evga'nın VRAM'lerini yenilememesi de fan profiliyle ilgili değil. Backplate çok büyük bir fark olmayabilir belki, fiziksel bir destek karta. Elbet bunlar çok büyük farklar yaratmiyorlar ama bir tanesi daha özenli üretilmişken niye onu tercih etmiyim? Tahminim Evga'nın 1xxx serisine hazırlandığı, onu önemsediği yönünde. MSI içinse dediğin gibi ayarlar aracılığıyla düzeltilebilir elbet, en iyisi o diyebilirsin, biraz transformers görüntüsü dışında ^^ @woods tabi, illa sorunlu diye demiyorum. hepsi için olumlu dönüşler de var forumlarında. ama kıyas olarak böyle bir durum olduğunu belirttim. hayırlı olsun :) wall of text için üzgünüm, böyle diziyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Merhaba masaüstü bilgisayar alıcam uzun zamandır uzağım ne almak lazım ne nedir ne değildir. Sevabına bana bilgisayar toplarmısınız 27inch monitörlü. Oyun(archeage) + Autocad kullanıcağım 4.000tl ye kadar bişi toplarsanız sevinirim. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Şimdi işin içine AUTOCAD girince olay değişiyor. Öncelikle AUTOCAD de 3D çalışmada yapılacak mı ? 3D yapılacaksa CPU'ya da önem vermek gerekiyor yok sadece 2D yapılıyorsa o zaman GPU ağırlıklı gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 3d olucak ama minumum duzeyde ufak mobilya modellemeleri detaysiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Bright said: 16 GB RAM al evet. 970 niye Asus yau MSI/EVGA bisiler yok muydu. msi markasına ısınamadım manyaklıktan herhal. evganın acx1.0 larındaki vınlama ses vs sorunundan çekiniyorum. gelir beni bulur gigabyte var aslında performansı da iyi ama onda da ses problemi çok okudum. o yüzden sessiz sakin asus olsun dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Gigabyte'i tavsiye etmiyorum zaten, fanlari cok ses cikartiyor. EVGA'daki fan profili ayarlanir o da cok sorun yaratmaz. MSI'larin ufak bir bolumunde o fan sorunu mevcut yukarida da bahsedilmis, RMA edin denmis, Turkiye'de RMA sorun olabilir. Dusuk performansli ASUS'tansa gene musteri hizmetleri ustun olan EVGA'yi tercih ederim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 g1 de fan sesi yok abi? üründen ürüne değişiyo olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar